Wetenschappelijk bureau van de PVV

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De "Professor Bosma Stichting", het wetenschappelijk bureau van de PVV, doet onderzoek naar sociaal-maatschappelijke problemen en komt dan tot geruchtmakende resultaten en inspirerende adviezen die ook voor de gewone man eenvoudig zijn te begrijpen. Wapenfeiten van dit bureau zijn het aantonen dat de klimaatopwarming een links sprookje is en dat de aanwezige allochtonen ons allemaal 7 miljard euro per jaar kosten.

De hoofdopdracht van het bureau is om uit te zoeken waar de tientallen jaren aan linkse kabinetten zijn gebleven. Zijn die uit de geschiedenisboeken weggejorist door de Linkse Kerk? Wat? Waar zijn ze!? WAAR VERDOMME!? Een andere kerntaak van het bureau is om de toespraken van Geert te voorzien van aanvullende bewijzen. Op dringend verzoek van het PVV-kamerlid Joram van Klaveren is men medio 2011 een kortlopend project gestart dat speurt naar alternatieve termen voor "Ahnenforschung" en "Sippenhaft" die op geen enkele manier met de nazi’s kunnen worden geassocieerd.

De "Professor Bosma Stichting" maakt bij hun onderzoek gebruik van geavanceerde nieuwe wetenschappelijke technieken, zoals het luisteren naar the wisdom of the crowds, want de meerderheid heeft het tenslotte altijd bij het rechtse eind. Voor dit crowdsourcen zijn de websites van Elsevier, GeenStijl, en De Telegraaf belangrijke bronnen, dus doe gewoon mee en zeg waar het op staat.

Vanwege de bedreigingen van links tuig en met name moslims, verkiest de staf doorgaans de anonimiteit. Er wordt echter aangenomen dat naast de directeur de volgende personen werkzaam zijn voor het bureau:

Het niveau van de medewerkers is hoog, maar niet elitair of interlektueel. De medewerkers van het WBvdPVV dienen minimaal een voltooide VMBO-opleiding en drie jaar ervaring te hebben bij een onderzoeksinstituut, of aantoonbaar dit werk aan te kunnen. Bekendheid met boeken is een pré.
je kan beter de roode bolwerken is aan een grondig onderzoek onderwerpen,die hebben nederland naar faillisement gebracht.vooral door de prachtwijken.
Gôkcel rasechte turk, Assen | 19:52 | 25.06.12

en wat heeft de multiculti ideologie gekost om het door de strot van de nederlander te proppen.dagelijks kost deze mislukking ons bakken met geld
okkie, hoorn | 17:29 | 25.06.12

Waarom kosten alle overheden ons veel geld?? (Weg koopkracht.) Leg uit leg uit!!
J.A.Betaalteveel, Gem:Westland | 17:23 | 25.06.12

Wanneer worden de kosten van de (s)linkse hobbies onderzocht? Zoals EU, euro, immigratie, integratie, ontwikkelingshulp. subsidies, enz., enz.! En hoeveel kost dit onderzoek en wie doet dat?!!
Tineke, Emmen | 17:15 | 25.06.12

Leg mij DAT eens uit, waarom kost dat mij geld ?
p, gorinchem | 16:38 | 25.06.12