Linkse hobby's

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Linkse hobby's zijn onder andere de immigratie en gratis inburgering, de publieke omroep, café "Nieuwspoort", de Europese Unie, ontwikkelingshulp, milieu- en kunst-subsidies, schuldhulp, en Vogelaarwijken.

Belangrijke linkse hobby's zijn verder: het ongevraagd ventileren van hun moreel superieure linkse meningen, godsdienstvrijheid als het de islam betreft, goede doelen, solidariteit, basisinkomens, en laten we alsjeblieft zwijgen over de privacy, dat is wel de allerlinkste hobby die er bestaat.

De ergerlijkste linkse hobby's zijn de anti-automaatregelen zoals kilometerheffing, overal een snelheidslimiet, interpunctie, de staatsomroep, gratis fietsenstallingen, 80 km/u-snelwegen, en files.

En ga zo maar door.

Ongeloofelijk wat dat linkse tuig heeft kunnen doen met ons belastinggeld! Het is dus wel duidelijk dat het allemaal wel minder kan, dus kabinet Rutte 1 Rutte 2 Rutte 3 gaat hierop flink bezuinigen. Bravo!

Bekende linkse hobbyisten:
end at allemaal dankzij links. Dankzij de massa immigratie, maar vooral ook de pap en nathoudt voortrekkerij van allochtonen door linkse besturen.Nee, allochtonen moeten weer apart beoordeelt worden, nee die heoven midner te kunnen, zijn zielig, hebben achteratand en verdienen dus voorgetrokken te worden.allemaal LINKSE hobbies dus, dankuwel linkse kiezers!
Kees Dollaard, helmond | 11:35 | 03.04.12

Zonde van het subsidie geld die linkse hobbies. Het lijkt wel of ze Wilders vogelvrij hebben verklaard. Maar linksmensschen, dan ook niet huilen als er iets met hem gebeurd.
R, C | 16:51 | 14.02.12

Bezuinigen is nooit leuk. De linkse oppositie had ook moeten bezuinigen maar dat is men nu even vergeten. Het voordeel van dit kabinet is dat er op linkse hobby's wordt bezuinigd. Dus op cultuur en linkse stichtingen enz. Dat is dan een geluk bij een ongeluk.
noordeling, het hoge noorden | 19:29 | 12.06.11

Dat zijn nu de "Linkse Hobbies". Het is gewoon te gek voor woorden dat iedereen daar ongevraagd aan moet meebetalen.
PVV-stemmer, Breda | 12:03 | 03.06.11

Stoppen met de linkse groene hobbies, en wel direct. Er is al diverse malen doorgerekend dat wind en zon alleen maar geld kost, en nooit oplevert, alleen al vanwege de benodigde backup capaciteit, die conventionele centrales inefficiënt maakt. Japan heeft dat goed begrepen, met haar 54 kerncentrales: goed, goedkoop, veilig en duurzaam. Moderne ontwerpen zijn inherent veilig, dus waar wachten we op? CO2 handel is fraude, niets meer en niets minder.
R. Hartman, Nederland, helaas | 11:43 | 25.03.11

Halal/Duurzaam/Milieu/groene energie/Global warming etc...Kost alleen maar geld, en levert alleen maar ergenis op
Ed, Amsterdam | 13:22 | 23.02.11

Die hele eeuwige belastinggeld'verdienende' geitenwollensokken-sekte heeft sinds 1960 meer subsidie misbruikt dan de gasbel in Slochteren heeft opgebracht.
Hanneke Groente, Vrouwenpolder | 07:45 | 17.01.11

zonder de linkse stokpaardjes; massa immigratie, integratie,islam ,positieve discriminatie,ontwikkelingsindustrie, kunst en cultuur met subsidies aan je binden,valse propaganda(CPB/CBS bv inflatiecijfers/berekenen europese lonen brutoetcetc)laffe justitie,nederland paradijs voor criminelen en asielzoekers, ramp voor werkenden en belastingbetalers!zonder links was nederland nu een topland geweest!
Andre, helmond | 20:57 | 16.01.11

Die instanties van jou hebben zichzelf bedacht, en doen er uiteraard alles aan niet brodeloos te worden. Zo veel mogelijk "slachtoffers van het systeem" zoeken, als er niet genoeg zijn maken ze er ff een paar bij. Wist je soms niet dat je te kort gedaan bent ? Nou,wij weten nog wel wat hoor ! Lazer op met je zieligheidsindustrie.
tiepmiep | 16-01-11 | 13:43

Ik zou zeggen: Kabinet, stop met al die linkse hobby’s. Stop met de Vogelaarwijken en kunstsubsidies. Stop met de klimaatwaanzin en de gratis inburgeringcursussen. Stop met het binnenlaten van Polen, Bulgaren en Roemenen. Draai het generaal pardon terug en snij in die linkse staatsomroep. Stop met de ontwikkelingshulp en de miljardenstroom richting de Europese Unie.
"Geert Wilders: Kabinet, stop met al die linkse hobby's'", 14:16 woensdag 8 juli 2009, PVV site

Het kabinet moet nu fors gaan snijden in al die linkse hobby's zoals de miljarden die worden uitgegeven aan de Europese Unie, ontwikkelingshulp, milieu- en kunstsubsidies, Vogelaarwijken, inburgering en ga zo maar door. Deze miljarden moeten gebruikt worden om de lasten voor burgers fors te verlagen waardoor de economie wordt aangejaagd.
"Geert Wilders: Kabinet moet nu snijden in linkse hobby's", 13:01 dinsdag 17 februari 2009, PVV site