Rita Verdonk

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Nederlandse politica van mastodontische proporties die met haar TON-partij jarenlang van TONaangevende invloed was in de Nederlandse politiek.

Nam vierkant stelling tegen files en bejaarden die worden overvallen. Dat laatste is natuurlijk afschuwelijk. Daarom wilde zij met haar TON ervoor zorgen dat het weer veilig wordt op straat. Want het is te gek voor woorden dat een burger die zijn eigen bezit verdedigt in de cel komt maar de dader in de watten wordt gelegd. Wat TON betreft daarom tot hier en geen centimeter verder. Bij TON kunnen burgers weer hun spullen verdedigen, criminelen worden kei-hard aangepakt, de politie wordt weer de baas op straat, en in de dorpen gaan de bureau's… weer open.

Zoals bekend staat bij heel veel Nederlanders het water tot aan de lippen. De overheid neemt al jaren de verkeerde beslissingen die u handenvol geld kosten. Rita's TON is dat zát. Dat moet van TON veranderen: wég met die betutteling, wég met die bureaucratie. Geen uitkeringen meer voor mensen die niet willen werken. En geen geld meer naar het buitenland; dat hebben we nodig voor onze eigen mensen in nood, zoals bejaarden en gehandicapten.

Iedereen weet dat hardwerkende ondernemers verzuipen in teveel regels en te hoge belastingen. De motor van onze economie loopt vast. Daarom: weg met die vennootschapsbelasting. Weg met die successierechten(?). Eén belastingtarief voor iedereen, van 25%.

Rita weet dat soms het leven moeilijk is, en dat je dan door moet bijten. Dat heeft zij ook gedaan, voor ons land. Als Minister van Deportatie waardeerde het Volk haar. Wel, ze is er nog steeds en ze gaat knokken! Knokkend gaat Rita zorgen dat het weer veilig wordt op straat, en dat kun je nou eenmaal het beste doen zonder kamerzetel. En Rita gaat als poetsvrouw mensen de zorg geven waar ze recht op hebben. Bovendien gaat Rita komend jaar als postbode ervoor zorgen dat hardwerkende mensen ontvangen wat ze verdienen.

Samen met Arthur, de financiële man, Karel de arts, en Kees de politieman vormt Rita een fantastisch team dat ervoor gaat zorgen dat ú weer trots wordt op Nederland! Overigens wil Verdonk het liefst dat haar partij niet TON genoemd wordt, maar Trots.

Ondanks dit goede programma en het feit dat Rita volgens ouderen de meest geschikte Minister-President is, haalde TON nul (0) zetels bij de kamerverkiezingen in 2010. Dat kwam natuurlijk omdat Geert een nog betere kandidaat was, maar ook omdat Rita niet zo recht door zee is als ze wel beweerde. In haar jeugd was zij namelijk overtuigd lid van de Linkse Kerk, iets waar ze later nooit rond voor uit is gekomen of openlijk haar spijt over heeft uitgesproken. De meerderheid stemde daarom op de PVV.

Gelukkig heeft ze het hart op de juiste plaats: als tegenprestatie voor haar wachtgeld wil ze wel haar handen uit de mouwen steken en koffiejuffrouw worden. Ze wacht nog steeds op een aanbod, en is daarin een beetje teleurgesteld door Nederland.
Tja, ik weet nog de dag dat Rutte nipt het lijstrukkerschap van Rita Verdonk won. Ik denk niet dat Rita ons had kunnen redden. Wel grote kans dat ons land er nu beter voor had gestaan als...
Rommelende Onderbuik | 17-11-17 | 08:40

Te laat Rita, de rechtse boot is al vertrokken, je kan haar alleen nog uitzwaaien. Tot Rita politiek nog een beetje meespeelde, meen ik me nog een aantal opmerkingen van haar te kunnen herinneren die voor een splijting op rechts hadden kunnen zorgen. Doordat ze zo onhandig was om niet in te zien dat rechts juist samen moet werken, en samen een vuist tegen links te maken, ben ik blij dat ze weg is en splijtzwam op rechts kunnen we niet gebruiken.
mr.nice.guy | 01-04-11 | 10:40

het zou heel mooi zijn,als mevrouw verdonk het ook zo graag zou willen worden,koffiejuffrouw,met een salaris van een koffiejuffrouw.maar het het riante wachtgeld,wat mevrouw verdonk heeft,kan zij zoveel roepen,ik wil wel in de zorg werken of koffiejuffrouw,maar waarom doet zij dat dan niet?of moeten ze haar misschien met een auto komen halen,zoals ze gewend was.mevr.verdonk u had allang in de zorg kunnen werken,og koffie kunnen schenken,als u dat echt gewild had.geen fabeltjes,die kennen wij al.
ellen , voorschoten. | 14:25 | 15.12.10

Wachten op een aanbieding=????????????? loop naar een verleeghuis en breng lekker koffie rond zeg, wat krijgen we nu juffouw Verdonk.Doe er wat voor en snel graag!!!!
snotje, laren | 13:43 | 15.12.10

Heb goede kwaliteit kandidaat-bewindslieden voor het geval we zouden gaan regeren. En om meer geruchten te voorkomen: Rita Verdonk dus niet.
Geert Wilders 9:10 PM Jun 12th 2010 via Twitter for BlackBerry