Wakkerpedia:Privacybeleid

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Geen. Want als je niets te verbergen hebt, heb je ook geen privacy nodig. Ons soort mensen niet, tenminste. Gewoon een willekeurig nummer bellen en alles braaf opbiechten. De AIVD luistert altijd mee, dus alles komt goed.
Mensen, kijk a.u.b. uit met wat je hier allemaal aan gedachten, ideeën en reacties neerzet. Wat de Amerikanen met controles op mail en internet doen, dat kan de belastingdienst en de AIVD hier ook volgens mij doen. Daarnaast krijgen de banken en verzekeraars via derden (b.v. BKR te Tiel) meer info over jou dan je denkt. T's maar een TIP....
Advieseur46.. (gast) | 07-08-2013, 12:22

Ik denk dat de GRU SVR en de FSB maar ook de AIVD MIVD en ook de CIA DIA FBI en Interpol maar ook de Quardia Civil en ook MI5 MI6 en ook ScottLandYard en verder andere diensten hier op erg alert moeten zijn Want mogelijk kunnen deze gegevens makkelijk ook militair misbruikt worden door indiviuele eenlingen en individuele solo geheim agenten mogelijk misbruikt worden bvb ordinaire zware spionage en dergelijke Dus wees extra alert Dat geldt ook voor overheid en voor de gewone burger landelijk! En internationaal!
Koos / CD 946-156. , Amsterdam N Holland / NL | 19:06 | 06.06.12