Rechts

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Er zijn veel meer mensen rechtshandig dan linkshandig, en rechts heeft voorrang in het verkeer. Kortom: rechts is beter dan links.

Er zijn in Nederland maar twee echt rechtse partijen: de VVD en de PVV. De VVD is twijfelachtig rechts, maar telt mee omdat verder elke andere politieke partij in Nederland links is. De VVD is de grootste partij van het land, terwijl de PVV de grootste winnaar van de verkiezingen van 2010 is. Het Volk heeft dus duidelijk gekozen voor een rechts kabinet met keihard beleid, zodat wij eindelijk ons land terugkrijgen en kunnen gaan beginnen met de wederopbouw na Joop den Uyl.

De term "rechts" is door de Linkse Kerk jarenlang ten onrechte in het verdomhoekje gezet. Links wil rechts maar al te graag associëren met Hitler en asociaal beleid, terwijl dat dus NERGENS op slaat! Het zijn juist de linkse ratten die Nederland naar de rand van de afgrond hebben gebracht, maar nu kan rechts gelukkig een grote stap voorwaarts zetten.

Rechts moet nu de puinhopen opruimen van decennia lang links wanbeleid. Links wil dat ab-so-luut niet, en onder aanvoering van dhimmi Job Cohen zullen ze alles uit de kast halen om onze Geert zwart te maken en tegen te werken. Als linkse partijen zoals de PvdA of D66 aan de macht zijn en hun linkse hobby's in wetgeving omzetten, nemen wij toch ook niet zo'n absurde houding aan? Respecteer onze democratie!

Wat wil rechts?[bewerken]


Het wordt tijd dat Nederland als een gezond bedrijf gaat functioneren. Geen onzinuitgaven zoals subsidies, vluchtelingenhulp, stinknegers te eten geven, etcetera. Als het Volk dat belangrijk vindt, storten ze zelf wel naar een van de goede doelen. Terug naar de kern. Veiligheid, onderwijs, infrastructuur, en ga zo maar door. Al het andere laten vallen. En alle politici die zich hier niet in kunnen vinden, vliegen eruit, zoals dat dit een echt bedrijf ook zou gebeuren.

Als je het niet kunt begrijpen, geeft niets! Maar ga wel uit de weg en loop ons niet doelloos voor de voeten, want anders wordt jijzelf straks agenda punt nummer 1.
Ik ga Rechts Kabinet stemmen!Ik stem géén linkse Vluchtelingen-Asielzoekers D66-Groenlinks ,VVD,Pvda verwenners club never.Ik ste tegen EU en vóór Nederland.Ik ben dat Asielbeleid en Open grenzen méér dan zat.Nederland moet het oude Nederland .
Selime|22-5-2019| 16:09

De @volkskrant labelt je al als #extreemrechts als je bij de bakker een halfje bruin volkoren koopt. Want ja #bruin is voor de #linksmenschen een foute kleur.
Simon Schothorst 1:31 PM 7 Sep 2018 via Twitter

Ik denk dat dit probleem,want dat is het nog vele malen groter gaat worden !!!!!!Nu is extreem rechts aan de beurt .........Hadden ze in 1985 de groepen RARA , Onkruid ook maar eens aangepakt,war er MILJOENEN schade misschien voorkomen . De mensen zijn het zat dat je vriendin voor HOER enz wordt uitgemaakt, treed daar ook eens echt op,anders heeft de regering zelf schuld aan de groei !!!!! van de rechts extremisten.
john, ede | 17:34 | 23.08.12

Reken er maar op dat rechtse bewegingen steeds meer aanhang zullen krijgen door toedoen van onze slappe regeringen en het steeds toenemende geweld van onze nieuwe Nederlanders.
Dot, Utrecht | 17:11 | 23.08.12

Rechts is waar je arm omhoog staat
lulde Godver de Hangplandt - arrogante Randstaddombo Retecool Goldmember op 11-11-2011 13:20:09

Dààr ben ik het helemaal mee eens...Weg met de Euro en uit de EU moet Nederland,en onzew ijzersterke gulden weer terug. Gooi ook de grenzen weer dicht en er zijn dan een hoop problemen opgelost en wordt het voor de Ned.burgers weer als van ouds. Zelfs de werkeloosheid zal weer dalen maar dan wel de uitgeprocedeerde buitenlanders terug sturen en geen overheidsgeld meer geven. Dit heeft al te veel gekost!!
Arie.... ikke....hier......, Almere.... | 16:44 | 26.06.11

Mooi overzicht. Geeft goed weer om te zien dat we de overtollige hobbies van met name Links Nederland eens aanpakken. Dit gaat constructief miljarden opleveren. Eindelijk gaan we de goede kant op. Een minimum aan linkse hobby potjes, nu nog even flink wat nutteloze en incompetente ambtenaren wegsnijden en het kan weer wat gaan worden met ons land. Alleen dat geld deponeren in bodemloze buitenlandse putten nog even stoppen.
W. de Vries, Weesp | 16:16 | 26.06.11

Links heeft bijna 60 jaar de tijd genomen om dit land naar de rand van de afgrond te brengen, gun de PVV een paar jaar om het weer een klein beetje op orde te maken svp.
Kiwi45 | 25-03-11 | 11:07

Ik snap dat wel dat rechts denkende een ander brein hebben als linksmensen.Rechtsmensen die krijgen een PUNTHOOFD van linksmensen.Daarom is dat
huppeltrutje | 30-12-10 | 17:26

Rechts gaat dit verdorven land resetten, en terecht, dit zal moeten het land is vastgelopen en er zitten teveel virussen in. De scanner van links werkte duidelijk niet die werkte averechts dus nog meer troep in het land, helaas moet je dan alles eruit gooien wat er niet in thuishoort leven is heel eenvoudig. Dus laat ze in alle rust alles bespreken en bespring inde tussentijd de verliezers van links, vraag eens wanneer ze van plan waren dat kwartje terug te geven of zoiets
op naar een, schoon land | 13:39 | 14.09.10

Duhhh.. Rechtsmensen komen veel meer voorzichzelf op, iets met overleven. Linksmensen vinden het nodig om de zwakkere te helpen, iets met rasverzwakking. al klinkt het wel redelijk hard.
Henkie de Vriesch | 23-09-08 | 15:18