Stoornis van Asperger

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Stoornis van Asperger, ook bekend als Syndroom van Asperger is een schaamteloos verzinsel van de Linkse Kerk. Het is een etiketje die onrendabele linkse interlektuelen van de psychiater opgeplakt krijgen als excuus wanneer ze te lui zijn om te werken of als ze niet zelf aan de vrouw kunnen komen maar niet naar de hoeren durven te gaan.

Diagnose en eigenschappen[bewerken]

Het DSM, het Amerikaanse handboek voor diagnose en statistiek van psychische aandoeningen, geeft de volgende criteria:

  • Kijken liever naar Star Trek of Doctor Who in plaats van voetbal of Private Spice op televisie. Ze verzamelen graag eierdopjes of iets soortgelijk onzinnigs, en/of worden tijdens gymles altijd als laatste gekozen (tenzij er meer dan één persoon met deze "stoornis" in de klas zit natuurlijk, dan horen ze bij het team dat altijd verliest.)
  • Een volledig gebrek aan charisma. Mensen met de Stoornis van Asperger zijn compleet onuitstaanbaar en missen alles wat warme mensenmensen als Adolf Hitler en Geert Wilders zo geliefd en populair maakt.
  • Ze mogen niet iets serieus lichamelijks mankeren, want anders zijn het echte gehandicapten.

Mensen met de Stoornis van Asperger zijn heel geweldadig en gevaarlijk. Pim Fortuyn is er door zo een vermoord en die schietpartij in dat winkelcentrum is ook door zo'n figuur begaan.

PDD-NOS/POS-NAO is min of meer hetzelfde, alleen zijn deze mensen iets dommer. Soms krijgen deze mensen het etiketje Autistische Stoornis opgeplakt hoewel ze wel gewoon kunnen praten, wat een échte autist natuurlijk niet kan. Of een wat dommere linkse interlektueel nu de diagnose PDD-NOS of Autistische Stoornis krijgt, ligt er alleen maar aan hoeveel van dat tuig een bepaalde dag de ene diagnose hebben gekregen en hoeveel de andere.

Hoewel deze kneuzen zelden een vrouw kunnen vinden en bijna allemaal pedo's zijn, neemt hun aantal in angstaanjagende snelheid toe. De oorzaak zijn dagelijks gebruik van de computer en het internet.

Stoornis van Asperger in films[bewerken]

  • Friday the 13th. Een Amerikaanse slasher-filmserie. Deel één ging over de moeder van een zoon met de Stoornis van Asperger. De opvolgende delen volgen het leven van de inmiddels volwassen geworden zoon.
  • Psycho. Een Amerikaanse horrorfilm uit 1960 over een hoteleigenaar met de Stoornis van Asperger.
  • Revenge of the Nerds. Een Amerikaanse filmkomedie uit 1984 over de lotgevallen van een aantal personen met Stoornis van Asperger.

Bekende mensen met de Stoornis van Asperger[bewerken]

  • Idi Amin Dada. Voormalig negerofficier en president van Oeganda. † 2003
  • Dzjengis Khan. Een Mongools heerser en veroveraar. † 1227
  • Jack the Ripper. Seriemoordenaar en lijfarts van koningin Victoria. † 1890
zag en hoorde dit enge grietje op het journaal. Vreselijk. Wat een misbruikt meisje lijkt dit te zijn. het kind heeft zelf geen verstand, Aspergers wordt ALLES aangeleerd. Ze hebben geen empathie, kunnen geen verbanden leggen tussen oorzaak en gevolg. Ook sociale vaardigheden moeten worden aangeleerd omdat ze dat zelf niet in zich hebben. Ik vind het te walgelijk voor woorden hoe opgestookt dit enge kind is.

Marien |23 september 2019


Half Nederland heeft een stoornis en ze kunnen doen wat ze willen. Staan gelijk met hun autistenpasje te zwaaien. Naast me woont ook zo'n randdebiel. Uitkering/altijd op stap/eigen huis gestiekt door zwartwerkende pa/drugs/drank/overlast. Kan allemaal. HIJ HEEFT EEN STOORNIS.
Ali, Delft | 17:39 | 30.07.12

Als hoogopgeleide techneut sta je gewoon ver boven de rest. Helaas ben je dan een autist, omdat je niet wordt begrepen door de domme meute, waaronder ook vrijwel ook alle niet-technische academici vallen. Die zijn net als de rest simpel neer te sabelen. Ik werk bij een mondiaal toonaangevend bedrijf met een enorme hoeveelheid technisch hoogopgeleiden. Heerlijke wereld, geen onderliproblemen, veel uitdagingen, prettig samenwerken op mondiaal wereldwijd, goede beloning, het mes snijdt van twee kanten. Simpelweg perfect
PSV, Niet in Eindhoven | 13:41 | 11.01.12