Interlectueel

Uit wakkerpedia
(Doorverwezen vanaf Interlektuelen)
Ga naar: navigatie, zoeken

Bandenplakkers van luchtfietsen.

Zijn links, en gebruiken veel te moeilijke wetenschappelijke woorden als nuance, empathie, en discriminatie, waarvan niemand weet wat het betekent, en alleen om Ons Soort Mensen eronder te houden. Kosten ons alleen maar belastinggeld. Hebben vaak een moeilijke bril op, zijn ook veel te bijdehand, en kunnen jammergenoeg hard rennen. Interlectuelen drinken geen bier of alleen van die dure, en wijn, en praten over vreemde linkse hobby's zoals moderne kunst.

Gelukkig heeft Helicobacter pylori (de wetenschappelijke naam voor Geert) ze door, en zal-ie ze eens een lesje leren. O zo!
Oh ja, Ton F. van Dijk, zo een enge linkse interlectueel met krullekop, zal vast D66 zijn en zou eigenlijk verboden moeten worden.
echtwaar | 2017-12-02 | 12:10

Als er bij de uitvoering van onderwijs en onderzoek mogelijk sprake is van exploiteerbare kennis en/of IE-rechten dan moet dit worden gemeld (artikel 3). Gedurende een korte periode kan er dan sprake zijn van een tijdelijk publicatieverbod en van de plicht tot geheimhouding (artikel 4). In die periode heeft de UvA de mogelijkheid het interlectueel eigendom vast te leggen (artikel 5).
Regeling Valorisatie 2014, Universiteit van Amsterdam

rechts heeft kapitaal en laat de arbeider voor zich werken. Links zou de belangen van de arbeiders moeten vertegenwoordigen. MAar wij als werknemers worden alleen maar belazerd door die zogenaamde linkse interlectuelen die lekker eerst jaren studeren op onze kosten (terwijl wij werken) en dan lekker graaien. Wie maakt daar eens een eind aan?
Don, Enkhuizen | 15:47 | 28.07.12

Nederland lijd al jaren aan een intelectuelen inflatie....Hoe harder men begint te roepen, hoe dommer de mens vaak is.....Zie Samson, pechtold, von der dunk, (nou ja, zeg maar de elite die bij DWDD, Moraal ridders en P&W aanschuiven)
roderwitterblauwer52 | 25-04-12 | 16:33

En dan te bedenken dat allerlei intellectuelen 100 bijbaantjes hebben. Wanneer worden die inteltuelen dan eens aangepakt he?
Jasmina, Maastricht | 14:45 | 28.03.12

"intelectueel" is nog best lastig spellen trouwens.
lulde 0x7F Retecool Reaguurder op 16-02-2012 22:54:55

Fraude komt meer voor in de hogere sferen dan in de lagere sferen. Allen de hogere sferen kunnen dit door hun intelectueelheid beter verbloemen, vandaar dat het lijkt alsof de gewone man meer fraudeerd, maar niets is minder waar. Hoogopgeleide mensen frauderen dus meer, dan onopgeleide tot lager opgeleide aldus mijn onderzoeks conclusies. Saluut
Nano_Niem, V.Dam | 14:24 | 17.11.11

Wij zijn allemaal stapelgek! Brussel een Europa, de Euro, stapel gestoord zijn wij datw e dit allemaal maar laten gebeuren. Al die smerige vieze misselijk makende linkse rotzooi die ons door de strot gedrukt wordt! Nederland is compleet gestoord en de weg al jaren kwijt met al die pseudo interlectuelen hier.
Mark, Berghem | 12:47 | 03.06.11

En die linkse intellectuelen maar klagen over de PVV. Allemaal zwemmen tegen de stroom in. Wij nedelanders zijn het nu echt zat. Kom op geert!
ron, amsterdam | 18:31 | 05.05.11

Over het paard getilde zwetsers.Noemen zichzelf intellektueel!Mijn God wat een zootje.
streknek | 18-04-11 | 16:10

onderbouwd, interlectueel en scherpzinnig. Is zeker een wens dat u dat wil zijn. Kreten smijten kan ik ook, wil ik ook wel geld voor verdienen. Tijd voor de redactie van de telegraaf om u maar een te vervangen
anne, amsterdam | 14:00 | 04.09.10

We hadden het over interlectuelen en pseudo interlectuelen. Ik ben benieuwd waar je de term asociaal vandaan haalt. M.i. zijn pseudo interlectulen mensen die te pas en te onpas aan iedereen moeten laten zien hoe superieur ze wel niet qua algemene kennis en IQ zijn, en hun visie op een zo neerbuigend mogelijke toon menen te moeten brengen. Dat soort kneuzen zijn er makkelijk tussen uit te pikken. Gewoon inteligente mensen die ook echt wat te melden hebben zijn er gelukkig veel meer.
Trashcanman Klaas soms, donderdag 6 november 2008 @ 21:14:29, FOK.nl

Als je muziek zoals acda & de munnik neemt, die willen zo graag heel interlectueel klinken met teksten als "me schoenen zijn gejat, maar ik hoef niet naar buiten want ik heb nog wel wat..." tja, wat willen ze daar mee zeggen? heeft ie nog genoeg schoenen of boodschappen? Kijk wil niet dat ik moet nadenken over een tekst , dus als ik een plaat hoor met "bass moe je nie horeuh, die moe je voeleuhh !! " en "ÉÉN TWEE STAMPEUHHHH" dan weet je gelijk het niveau , dus knop om en gaaaan !
beyma 27-11-06, 14:06