Amerika

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het land van de onbegrensde onmogelijkheden. Een land waar alles kan, maar niets mag. Dat laatste is het gevolg van het huidige beleid van het linkse negertje Obama, de democratisch "gekozen" president.

Amerika was vroeger van ons, maar de Linkse Kerk heeft het verkocht voor Suriname, omdat ze liever een apenland had om te kunnen knuffelen dan een cool land waar alles gebeurt en dat gewoon op eigen benen kan staan. Nee, dan ben je lekker bezig! Dat je Amerika verkoopt voor een stel luie zwartjoekels in een Takki-Takki-oerwoud? Sommige dingen geloof je toch gewoon niet? Wij hadden gewoon onwijs rijk kunnen zijn.

Na de oorlog tegen Hitler heeft Amerika ervoor gezorgd dat Nederland niet helemáál communistisch werd. Daarna voerde Amerika diverse malen oorlog tegen landen die niet wilden luisteren. Amerika wint altijd. De laatste keer was tegen Irak, omdat de moslims op 9 november 2001 met een paar verkeersvliegtuigen de Twin Towers hebben neergehaald.

In Amerika mag iedere oppassende burger gewoon automatische wapens en raketwerpers hebben. Zo kan een Amerikaans gezin tenminste hun eigen bezit fatsoenlijk verdedigen en zijn de stadscommando's niet nodig zoals hier. Want als de politie hier ze al weet te vangen, krijgen criminelen hier een waarschuwing en een kopje thee. In Amerika rijden ze ook in enorm grote auto's, omdat ze daar niet zo lopen te zeiken over het "milieu".

Amerika is heel ver vliegen, dus gaan ons soort mensen er niet vaak naar toe, omdat je in het vliegtuig niet mag roken. Er gaan wel veel politici naar toe, van onze belastingcenten. Geert gaat er soms ook naar toe, als hij er een belangrijke speech moet houden, maar zijn vliegticket wordt betaald door zijn Amerikaanse geldschieters. Dus.
The United States just spent Two Trillion Dollars on Military Equipment. We are the biggest and by far the BEST in the World! If Iran attacks an American Base, or any American, we will be sending some of that brand new beautiful equipment their way...and without hesitation!
Donald Trump 6:11 AM 5 Jan 2020 via Twitter

Make America Dutch Again! #PeterStuyvesant
John van der Rhee (Red. VVD'er) 1:20 AM 10 Sep 2016 via Twitter

Typisch voorbeeld van het hele Amerikaanse rechtsssysteem. Het zgn "plee bargain" Ook in het gewone recht is het heel simpel: Beken nou maar schuld en je krijgt een lichte straf, blijf je je verzetten dan wordt je zwaar gestraft. Achterlijke Middeleeuwse Rechtspraak waar alleen het fysieke martelen(ten dele?) is ingeruild voor het psychische martelen.
kas (gast) 24-08-2012, 11:44

We gaan zo langzamerhand steeds meer op die opgeblazen amerikanen lijken. Balkenende liep er ook al als een hondje achteraan. Nu hebben we een poedel. Binnenkort heten we danook "de verenigde staten van nederland".
US bullsh*t, Nijmegen | 14:48 | 30.07.12

De States zijn groot geworden op blanke immigranten uit Ierland, Duitsland, Groot-Brittannië en de rest van Europa. Zo zie je maar dat grote groepen immigranten ook goede dingen kunnen doen in hun nieuwe land. Zoals het een van de meest capabele landen ter wereld schapen. From scratch nog wel! Daar kunnen onze eigen immigrantengemeenschappen nog een voorbeeld aan nemen.
Bart_Bart | 03-06-12 | 19:24

Je kan zeggen wat je wil over "Big Brother is watching you" Amerika, maar ik kan hun strenge toelatingsbeleid toch wel erg waarderen. Heb je geen toegevoegde waarde aan het land? Opdonderen. Het is allemaal niet zo moeilijk, alleen moeten we hier weer zo ongelofelijk ethisch en politiek correct doen.
HetMannetje! | 08-03-12 | 15:47

och opvallend dat die yanks dit doen. Want de Amerikaanse gedachten gang is toch dat winst maken boven alles gaat. Ze blazen hun eigen gebouwen op en beschuldigen anderen zodat het volk vraagt om wraak, vermoorden hele volkeren, elk woord wat ze spreken is een leugen maar maken zich druk over de gezondheid van New Yorkers. Er klopt hier iets niet. Het gaat om macht. De kleine elite die zijn macht heeft vergaard met stelen en roven is stelselmatig bezig de mensen van alle vrijheden te beroven.
jan, europ | 09:59 | 19.04.12

Wat is het toch een héérlijk schijnheilig preuts land, een tiet op de foto en meteen rooie oortjes, en als een yank een automatisch wapen staat af te vuren krijgen ze daar wél een erectie van!
Kaas, Akercity | 14:05 | 06.02.12

amerikanen zijn dat niet landje pik mensen,die de indiaannen hebben uigeroeid en roepen dat ze het vrede volk zijn,en andere bedreigen die het niet met ze eens zijn.
henk, diemen | 11:52 | 10.12.11

Amerika heeft heel goed laten zien dat een multiculturele samenleving nooit heeft gewerkt en nooit zal werken. In dat opzicht heeft Wilders misschien wel gelijk. Hier in Nederland is ook bewezen dat een multicultuur niet werkt en nooit zal werken. Heb politici ook nooit begrepen wat zij daarmee wilden bewijzen.
Jan Willem, Den Haag | 08:23 | 15.08.11

America deporteert z'n armen naar trailer kampen, die omringd zijn met prikkeldraad. Niemand in NL deporteert mensen of wil dit. Een immigratiestop of behoud van eigen cultuur is wat anders dan deporteren. Dus amerikanen, bij jullie is situatie veel ernstiger, echter ondrukken jullie een aantal groepen harder (afgekeken van de Gestapo?)
herman gooijer, Apeldoorn | 08:15 | 15.08.11

Amerika is een supermacht op krediet; de rest van de wereld financiert usa zijn en zijn tekorten ... belastingverlaging een potentieel gevaarlijk begrotingstekort kweekt. .... is ... de olieproducerende landen hebben de VS nodig om te overleven. ... Voorlopig nog geen eind aan de Amerikaanse oorlogszucht van USA is hun ondergang.
Rietveld, D-H | 08:47 | 09.08.11

Het lijkt soms wel of de schuld van de VS iets van de laatste maanden is. De Amerikanen leven al decennia lang boven hun stand. Met een beetje bezuinigen kan er best wel wat af van hun schuld, en uiteindelijk is 14.300.000.000.000 dollar nou ook weer niet zo veel.
mevr. Riet van Milt, grachtengordel | 12:51 | 31.07.11

Wanneer komen jullie nou met z'n allen in opstand tegen dit zinloze gebruik van jullie belasting centen. Wij kunnen hier niet wachten tot onze socialistische president Mr Obama weer naar Chicago wordt terug gestuurd om daar zijn geweldige ideeen to ontwikkelen. In Chicago brengen zijn ideeen niet het hele land op de rand van de afgrond. Kom lekker eens op vakantie en zie nou voor jezelf dat dit land veel te bieden heeft. Een betere besteding van je centen!
Erwin R. Gremmer, Dove Canyon, CA USA | 18:16 | 03.06.11

Americanen kunnen al jaren de wereld voor de gek houden! Kennedy vermoord door oswald of toch door CIA en FBI? Geland op de maan, daarna 50 jaar nooit meer, of toch gefilmd in de woestijn? Twintowers aanslag van Alqaida of toch een complot van de regering Bush om aan olie te komen? Massavernietigingswapens in Irak van Sadam, nooit gevonden, dus weer een leugen! En dan nu voor de nieuwe verkiezingen waar het niet goed gaat met Obama, de moord op Osama bin Laden! Geen fotos, geen lichaam! Dus......!
Bert, Valkenburg | 20:59 | 04.05.11

Sinterklaas gaat met pensioen, betaald door de CIA. Had geen zin meer om steeds als Zwarte Piet ingehuurd te worden om het achterlijke kinderlijke Amerikaanse volk bang te maken. En 9/11 letterlijk en figuurlijk een inside job. Amerika het land waar ze hun presidenten constant afknallen. Amerika het land wat compleet bankroet is en nu probeert Libie weg te stelen. Amerika het land wat de meeste onrust veroorzaakt in de wereld. Amerika weg ermee!!!!!
Al CIA da, Kabul | 06:23 | 02.05.11

Amerika, dat is toch die entiteit die probeert de multicul tot planetaire politiek te verheffen? Amerika dat is toch die bondgenoot van de bolshevistische USSR, die tezamen Europe onder elkaar opdeelden? Amerika, dat is toch die entiteit die onder valse WMD voorwendsels Iraq naar zijn grootje hielpen? Dat Amerika? Amerika is zoooo 20-ste eeuw.
Hendrik, Terschelling | 12:17 | 16.01.11

Jullie zitten altijd te melken dat het in Amerika het zo slecht is omdat, het is toegelaten om wapens te dragen. Jullie zitten altijd de Amerikaan tevervloeken dat die wet bestaat en dat er zoveel mensen worden vermoord. Maar niemand mag er in Holland een wapen gebruiken en waarom worden er zoveel mensen vermoord met een vuurwapen??? Pim Fortuin, Van Gogh en noem maar op,De Hollanders zijn zo hyprocritish als je maar kan zijn.
Charles, Haarlem | 22:53 | 08.01.11

loop amerika maar lekker achterna en geef die jongen maar,want nederland wil toch graag het leifste en leukste jongetje uit de klas blijven? amerika voor alles,net als balkenende,nou mark rutte jij bent natuurlijk ook een kontkruiper. de vs.heeft helemaal niets te eisen,die moeten zich gedragen en wij moeten niet zo aan dat land hangen,houd daar eens mee op!!!!!!!!
ellen, voorschoten. | 17:01 | 08.01.11

Waar ik me groen en geel aan erger is dat kortzichtige en goedkope anti-Amerika gehetz. Uiteraard moeten deze misdadigers met wortel en tak worden aangepakt. Nederlanden ook die zogenaamde Amerika-critici) heeft haar vrijheid en haar welvaart aan Amerika te danken.Dus stoppen met dat kortzichtige Anti-Amerika gewauwel
V.A.C. Remouchamps, Vilnius (Litouwen) | 16:52 | 08.01.11