2010

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het jaar waarin de PVV met 15,4 procent een overduidelijke meerderheid van de stemmen van de Tweede Kamer verkiezingen won. Dat is democratie, wen er maar alvast aan!
Beste job,alexander,femke,ruud,namens alle nabestaanden nog hele fijne kerstdagen en een heel fijn 2011 toegewenst en dat jullie nog een heleboel mensen hier heen halen om hier met volle teugen te genieten van onze vrijheid,en niet te vergeten onze uitkeringen,nog bedankt wat jullie voor ons land hebben gedaan,proficiat.
tjerk, denhaag | 13:29 | 26.12.10

Voor de duidelijkheid ter afsluiting van 2010 Even dit: Wij zijn Nederland en Holland! Wij zijn Tulpen, Kaas, Sinterklaas, Ijspret, Elfstedentocht, Klompen, Koeien en, Kerktorens in het laagland. Wij zijn GEEN ; woestijn, schapen, kamelen, minaretten, lange jurken , bedekte gezichten. Wil je dat terug, of mis je dat, ga dan heen uit mijn Nederland.! Een best 2011 verder!
Addy, Amsterdam | 16:55 | 22.12.10

Voorzitter, solide economisch beleid begint met lagere belastingen. Die zijn nodig om de eerste stapjes op weg naar een beter Nederland te zetten en dat kan volgend jaar al. Daarvoor hebben wij een Tegenbegroting gemaakt. In 2010 buigen we voor ruim 7 miljard aan linkse hobby’s en subsidies om. Daarmee verlagen we de inkomstenbelasting in de tweede schijf met 3%. Niet een paar 100 euro minder, maar een paar 100 euro meer voor een modaal gezin. Heel veel mensen krijgen daardoor meer geld in hun portemonnee. Ook dringen we het tekort met ruim 1 miljard euro extra terug, geven we 1 miljard extra aan de zorg en geven we het gestolen Kwartje van Kok eindelijk terug aan de pomp. En voor de PVV ook geen bezuinigingen op de politie. Geen cent. Wij maken de onverantwoorde bezuinigingen van dit kabinet op de politie helemaal ongedaan.
Bijdrage Wilders aan de Algemene Politieke Beschouwingen, 16 september 2009, PVV site