Categorie:Gezondheid

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het doet alleen pijn als als ik lach.
Ik denk dat niet voldoende mensen zich realiseren dat zich een crisis aandient in NL qua OK, SEH, anesthesie, radiologie en IC mn verpleegkundig. Gebrek aan coördinatie & leiderschap overdekt door mooipraterij van lui die nog nooit een patient hebben geholpen. Bewaar deze tweet.
Armand Girbes @ArmandGirbes 9:12 PM 21 Jul 2018 via Twitter

Politiek kan de gezondheid schaden. U loopt kans op plotselinge tijdelijke vergeetachtigheid en sommige vormen van Alzheimer. Het doen van een Teeventje is niet geheel uitgesloten. Voor hulp bij het beëindigen van uw politieke carrière verwijzen wij u door naar het instituut voor actieve levensbeëindiging. Beste belangdienst: Mijn bonnetjes zijn geen memo's zijn geen inlegvelletjes zijn geen partijstukken, zijn wel privé, maar daar kan ik niet van herinneren ze ooit te hebben ontvangen dan wel te hebben gelezen.
Ruikbaard | 26-04-18 | 11:17

Ik ben een blanke man, dus van geboorte af al racist (niet geworden, maar geboren volgens sommigen), zoiets zal ook wel zijn als bij mij islamofobie wordt geconstateerd. Maar ik ben geen vluchteling en het zit ook niet in de ziektekostenverzekering, moet het zelf maar regelen. Het is pas januari en het jaar is nu al kut.
Sjaak uit Dordt | 06-01-15 | 19:50

Als je hier wat wilt laten doen bijvoorbeeld een borst vergroting ben je wel drie keer zoveel kwijt als in Duitsland of Belgie of Engeland. Het lijkt wel of de Nederlandse artsen het stelen in het bloed zit. En als je dan ook nog leest dat er in Nederlandse klinieken 3000 doden per jaar vallen. Ik snap er niks mee van. En dan ook nog een hogere bijdrage? Waarvoor? Om het ritueel slachten van patiënten onverdoofd te laten gebeuren? Dit land kan zoveel beter....
Wouter, Grachtengordel | 15:23 | 13.06.12

Is ook heel goed, HOMOtherapie is flauwekul, je bent homo of niet. Daar kan geen therapie aan iets aan veranderen, ook geen Christelijke therapie. Nu haalt iedereen het weer doorelkaar met homopathie, dat is toch echt wat anders slimpies.
Maria van Kaak, Ulft | 09:55 | 05.06.12

Ach ja, sinds de minister van volksgezondheid een goed werkend systeem moest veranderen om er zelf beter van te worden is dit de norm. Mensen gaan dood in ziekenhuizen omdat ze niet meer met elkaar spreken, mensen worden verkracht, chirurgie wordt onbetaalbaar omdat chirurgen nu 70% van hun werktijd aan administratie besteden die niet door een secretaresse gedaan mag worden want een secretaresse is te duur(!?!). Jongens, wat ben ik blij dat ik in een normaal land leef. Nee, niet NL!
Peter Meter, Melbourne | 11:50 | 12.11.11

Nederland heeft de slechtste gezondheidszorg van de Westerse wereld. Overal wordt op bezuinigd. Goed schoonmaken is er niet meer bij.Als je als patient geld hebt kun je beter uitwijken naar het buitenland. Alleen dan ben je je leven zeker. Je wordt alleen daar behandeld met de nieuwste en modernste technieken. Nederland ligt jaren achter. Personeel wordt slecht opgeleid, maar wil wel het hoogste salaris. En de Top, daar zullen we het maar niet over hebben. Die moeten de hoofdprijs aan salaris.
eerlijke brabander, Drunen | 08:24 | 01.08.11