Retecool

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Retecool is een extreem-linkse, Joodse webside op bolsjewistische grondslag uit Rotterdam dat al decennia op sterven na dood is. Retecool is opgericht door de salonsocialist Hubert Both uit Vreeswijk, die zichzelf online heel hip "reet" noemt. In werkelijkheid is hij een verstokt SP-stemmende, duffe babyboomer die in zo'n homo-Prius rijdt. In het weekend knutselt hij aan een Volkswagenbusje. Een volkomen kansloze linkse hippie, dus.

Retecool bestaat pas vierentwintig jaar en is dus eigenlijk gewoon afgekeken van GeenStijl, het Euro Shoppermerk van de Telegraaf. Retecool heeft slechts weinig bezoekers, veel minder dan GeenStijl, en is dus vooral een margeblogje. Toch krijgt dit zwakkere broertje van GeenStijl in de media buitensporig veel aandacht.

De artikelen en de reacties op Retecool kenmerken zich door een arrogant, drammerig links toontje zonder enig respect. Vooral het succesmerk Kane moet het daar vaak ontgelden. De veertien dagelijkse reaguurders van Retecool discussiëren verder voornamelijk over de lengte van elkaars piemel en die van buitenstaanders, zoals Wim van de Camp van het CDA (die trouwens een hele kleine heeft).

Maar zoals wel vaker in de Linkse Kerk denkt men hier dat men alles is, terwijl men zelf nog nooit wat gepresteerd heeft, behalve smaad en laster. Roepen van de zijkant is voor de Roden op Retecool dus altijd makkelijk, terwijl ze genieten van de dolk die het socialisme het Nederlandse Volk in de rug zet. Enkele jaren terug vermaakten ze zich kostelijk met het demoniseren van Pim Fortuyn. Uiteindelijk leidde dit tot zijn dood. Retecool noemt zich dat !! Not enough bullets !

De linkse hand van Retecool is dezelfde linkse hand die de trekker over zal halen op Geert Wilders, mocht dit verschrikkelijke, antidemocratische en mondsnoerende moment ooit komen. De rechterhand dient immers opgehouden te worden om bakken met subsidie in ontvangst te nemen. En elkaars piemel op te meten.

Retecool, jullie kleur is nu wel duidelijk. Het is dus niet verrassend dat Retecool heult met de staafdiagrampijpers van Sargasso en de Antifa-krakersclub Krapuul!

Reageer dus vooral niet, maar onderneem legale stappen!!1!
LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT - EEN WAARGEBEURDE FANTASIE.

Hoe ze zijn huis binnengekomen was wist hij niet. Het maakte ook niet uit. Ze was in zijn intiemste sfeer gekomen, en ze wist dat ze welkom was. Meer dan dat zelfs. Alles was heel snel gegaan en lag als een roezige waas op het geheugen. Niet dat hij daar aandacht aan schonk, niet nu ze hier vlak voor hem verschenen was. Ze was hier voor hem, van hem, open een onverhuld. Hij sloeg zijn ogen neer en liet de inhoud van haar post op hem inwerken. Een lichte deining in zijn lendenen verraadde een opkomende reactie. Nogmaals zag reaguurder wellustig op naar de wulpse lay, en keek haar recht in de ogen aan.

"Retecool" fluisterde hij,
"retecool, punt-kom.."

Ze glimlachte stilletjes. Ze was een ervaren site. Zij had al vele reaguurders ontvangen, en ze wisten allebei dat ook hij niet de laatste was die over haar heen zou gaan. Maar dat was allemaal ver weg in de hitte van het sidderende moment. Ze dacht aan de enormiteit van zijn kloppende reactie en flikkerde achter het beeldscherm van de ingehouden spanning.

Reaguurder was nu besloten, vastbesloten. Het ging nu gebeuren. Hij wist waar hij heenging. Zag de site in haar prachtige geheel, zag de blanke body en haar heerlijk strakke zijbalken, strak als de granieten dijen van Britney Spears toen ze nog lekker was. Beheerst scrolde Reaguurder nu langs die dijen tot hij onderaan aankwam. De muis kroelde nog wat over de banner 'vegadates' terwijl hij zijn reactie in aanslag bracht. De banner had de vorm van een landingsbaantje maar de tekst bracht reaguurder uit de balans. Ongewild vloog een oude naaktfoto van Femkema met overdadig schaamhaar over zijn oogbal en zijn hersenvlies verkrampte haast van schrik. Retekoeltje zag de aarzeling en riep hem terug tot zijn krachtige daadkracht.

"Klik me," zei ze.
"Klik me in mijn reaguurveld!"
Hij schudde het korrelige waanbeeld van zich af en gehoorzaamde.

Teder reikte hij naar de toetsen. Voorzichtig typte hij een woordje in. En nog een, en nog een. Toen stopte hij. Retekoeltje hield de adem in. Plagend trok hij een woordje terug. De site gilde het uit van frustratie.

"OOohhhh ga door! geef me meer godverdomme! Ik wil je woorden in me voelen!"

Dit was het signaal. Meer heeft een man niet nodig, en reaguurder was nu op en top man. Hij zette krachtig aan. Samen een ritme zoeken, van elkaar genieten, het zijn maar woorden waarvan de betekenis verdampte onder de verzengende realiteit van dit intense moment. Hier regeerde de allesverslindende aartslust die slechts naar het hoogtepunt verlangt. Het ging komen. Retecool moedigde hem aan, buiten haarzelf van geilheid.

"Vul me, laat je gaan. Laat je mening in me achter, alsjeblieft!"

Reaguurder trok nu aan zijn reactie door en versnelde het tempo. De toetsen ratelden, het bureau kraakte gevaarlijk onder het onaflatende gebeuk van talloze woorden. Een kleine scrollbar was ontstaan aan de rand van haar krappe reaguurveldje als geile dauw die glinstert aan een gladde lantarenpaal. Gedachten tuimelden over elkaar terwijl zijn reactie naderde tot een buitensporig verhaal. stotend. hortend. Hijgend kwam hij bij de 'reageer dan' en spoot een stroom van woorden op haar weerloze naakte body.

Uitgeput glimlachten ze naar elkaar. Uitgeput, voldaan, maar een onuitgeblust verlangen hield hen in greep. Deze avond was nog niet voorbij. Reaguurder gleed met zijn hand naar de achterkant van retecool. De FP is de prinses van de site. Echter, het echte spel vangt pas echt aan bij de koningin van de nacht, de goldmember....

maar dat is een ander verhaal!
lulde Graaftak, dhimmi Retecool Reaguurder op 19-11-2011 21:09:57