Retecool

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Retecool is een extreem-linkse, Joodse webside op bolsjewistische grondslag dat op sterven na dood is. Retecool is opgericht door de salonsocialist opa Hubert Both uit Vreeswijk, die zichzelf online heel hip "reet" noemt. In werkelijkheid is hij een SP-stemmende, duffe babyboomer die in een homoprius rijdt. In het weekend knutselt hij aan een roestig Volkswagenbusje. Een volkomen kansloze linkse hippie dus.

Retecool bestaat achttien jaar - een godswonder - en is ooit, maar niet goed, afgekeken van GeenStijl, voorheen het Euro Shoppermerk van de Telegraaf. Retecool heeft weinig bezoekers meer over, anders dan GeenStijl, en is zoetjesaan verworden tot de Tamagotchi van het internet. Wat zeg ik? Er waren vandaag waarschijnlijk meer mensen op bezoek bij de Titanic dan op retecool.com. Over diep gezonken gesproken.

Toch kreeg dit Foster Parents moslimbroertje van GeenStijl jaren geleden in de media buitensporig veel aandacht, bijvoorbeeld na het doornemen van de kandidatenlijsten van ene Geert Wilders, of het saboteren van de reactiepanelen van De Telegraaf. De artikelen en de reacties op ouwe wijvenblog kenmerkten zich door een arrogant, drammerig toontje. Tegenwoordig wordt de site gevuld met "Verzin een onderschrift"-, "Maandagochtend Kankerherrie"- en "RC Late Night Kankerherrie"- posts; allen volkomen beschimmelde formats waarop gemiddeld nog 4 reacties komen en die de armoede perfect illustreren. De veertien overgebleven dagelijkse reaguurders van Retecool discussiëren verder voornamelijk over de lengte van elkaars piemel en die van buitenstaanders, zoals wijlen Wim van de Camp van het CDA (die trouwens een hele kleine had).

Haha. Alsof iemand nog weet wie Wim van de Camp z'n piemel was. Nou vooruit. Een paar Brabantse koorknaapjes wellicht.

Zoals wel vaker in de Linkse Kerk dacht men hier dat men alles was. Grote bek terwijl men zelf nog nooit wat gepresteerd had. Roepen van de zijkant was voor de Roden op Retecool altijd makkelijk, terwijl ze genoten van de dolk die het socialisme het Nederlandse Volk in de rug zette. Ooit vermaakten ze zich kostelijk met het demoniseren van Pim Fortuyn, wat uiteindelijk leidde tot zijn dood.

Maar dat is allemaal voorbij. Het is over. Sluiten. Boot gemist. Kutformat. Niemand zit te wachten op balverzakkende grafherrie met een alleszeggende 20 views op youtube. Als er wekelijks meer mensen met een champagnefles in hun reet de horlepiep dansen op de Mount Everest dan er bezoekers komen op je tochtige margeblog, dan weet je wel hoe laat het is. De vraag is alleen nog: wie doet het licht uit?Is hier iemand? Hallo? HALLO?! Nou, dan ga ik maar weer.

whoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Het stoplicht gaat op rood. Het stoplicht gaat op groen. Op retecool is geen ene flikker meer te doen.

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT - EEN WAARGEBEURDE FANTASIE.

Hoe ze zijn huis binnengekomen was wist hij niet. Het maakte ook niet uit. Ze was in zijn intiemste sfeer gekomen, en ze wist dat ze welkom was. Meer dan dat zelfs. Alles was heel snel gegaan en lag als een roezige waas op het geheugen. Niet dat hij daar aandacht aan schonk, niet nu ze hier vlak voor hem verschenen was. Ze was hier voor hem, van hem, open een onverhuld. Hij sloeg zijn ogen neer en liet de inhoud van haar post op hem inwerken. Een lichte deining in zijn lendenen verraadde een opkomende reactie. Nogmaals zag reaguurder wellustig op naar de wulpse lay, en keek haar recht in de ogen aan.

"Retecool" fluisterde hij,
"retecool, punt-kom.."

Ze glimlachte stilletjes. Ze was een ervaren site. Zij had al vele reaguurders ontvangen, en ze wisten allebei dat ook hij niet de laatste was die over haar heen zou gaan. Maar dat was allemaal ver weg in de hitte van het sidderende moment. Ze dacht aan de enormiteit van zijn kloppende reactie en flikkerde achter het beeldscherm van de ingehouden spanning.

Reaguurder was nu besloten, vastbesloten. Het ging nu gebeuren. Hij wist waar hij heenging. Zag de site in haar prachtige geheel, zag de blanke body en haar heerlijk strakke zijbalken, strak als de granieten dijen van Britney Spears toen ze nog lekker was. Beheerst scrolde Reaguurder nu langs die dijen tot hij onderaan aankwam. De muis kroelde nog wat over de banner 'vegadates' terwijl hij zijn reactie in aanslag bracht. De banner had de vorm van een landingsbaantje maar de tekst bracht reaguurder uit de balans. Ongewild vloog een oude naaktfoto van Femkema met overdadig schaamhaar over zijn oogbal en zijn hersenvlies verkrampte haast van schrik. Retekoeltje zag de aarzeling en riep hem terug tot zijn krachtige daadkracht.

"Klik me," zei ze.
"Klik me in mijn reaguurveld!"
Hij schudde het korrelige waanbeeld van zich af en gehoorzaamde.

Teder reikte hij naar de toetsen. Voorzichtig typte hij een woordje in. En nog een, en nog een. Toen stopte hij. Retekoeltje hield de adem in. Plagend trok hij een woordje terug. De site gilde het uit van frustratie.

"OOohhhh ga door! geef me meer godverdomme! Ik wil je woorden in me voelen!"

Dit was het signaal. Meer heeft een man niet nodig, en reaguurder was nu op en top man. Hij zette krachtig aan. Samen een ritme zoeken, van elkaar genieten, het zijn maar woorden waarvan de betekenis verdampte onder de verzengende realiteit van dit intense moment. Hier regeerde de allesverslindende aartslust die slechts naar het hoogtepunt verlangt. Het ging komen. Retecool moedigde hem aan, buiten haarzelf van geilheid.

"Vul me, laat je gaan. Laat je mening in me achter, alsjeblieft!"

Reaguurder trok nu aan zijn reactie door en versnelde het tempo. De toetsen ratelden, het bureau kraakte gevaarlijk onder het onaflatende gebeuk van talloze woorden. Een kleine scrollbar was ontstaan aan de rand van haar krappe reaguurveldje als geile dauw die glinstert aan een gladde lantarenpaal. Gedachten tuimelden over elkaar terwijl zijn reactie naderde tot een buitensporig verhaal. stotend. hortend. Hijgend kwam hij bij de 'reageer dan' en spoot een stroom van woorden op haar weerloze naakte body.

Uitgeput glimlachten ze naar elkaar. Uitgeput, voldaan, maar een onuitgeblust verlangen hield hen in greep. Deze avond was nog niet voorbij. Reaguurder gleed met zijn hand naar de achterkant van retecool. De FP is de prinses van de site. Echter, het echte spel vangt pas echt aan bij de koningin van de nacht, de goldmember....

maar dat is een ander verhaal!
lulde Graaftak, dhimmi Retecool Reaguurder op 19-11-2011 21:09:57