Homo

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Homoseksueel, homo erectus
Een man die op andere mannen valt, in plaats van normaal gewoon op vrouwen.

Homo's zijn in de omgang vaak wel aardige mensen, maar in principe zijn het viezeriken die mekaar de hele dag in hun reet neuken. Homo's hebben namelijk altijd zin, en dan stoppen ze hem erin. Zij krijgen daar op den duur typische homoziektes van, zoals AIDS. Vrouwelijke homo's, de lesbo's, zijn dan wel weer OK, zolang het tenminste lekkere wijven zijn om naar te kijken, en geen ongeschoren linkse tuinbroekpotten met een bloempotkapsel en een priksnor. Homo's werken meestal als dameskapper, onderwijzer, of bij de televisie, maar meestal als dameskapper.

Één keer per jaar staan ze allemaal naakt, met een leren veter in hun reet, op een potenboot te dansen op de Homoparade in de homohoofdstad Amsterdarm. Maar homo's moeten het niet zo overdrijven. Homo hebben is niets om trots op te zijn, en daarmee moeten leren leven is voor ons al moeilijk genoeg.

Homo's willen het liefste met andere homo's trouwen en dan kinderen adopteren, maar dat hoort natuurlijk niet. Dan worden die kinderen namelijk automatisch ook homo. En het is toch verschrikkelijk als je daar last van hebt? Dat je niet aan het normale beeld kunt voldoen, omdat je door een hersenfoutje op mannen valt in plaats van normaal op vrouwen? Als je ontdekt dat je kind er zo een is, kun je hem of haar daarom maar beter onterven en verstoten. Maar als er homo's in elkaar worden geslagen door die vieze kutmarokkanen is dat best wel schandalig. Waar is dit voor nodig? Laat die mensen doen wat ze willen, en laat ze gewoon met rust. Je kunt er iets tegen hebben, maar waarom moet je dat op zo'n manier laten blijken? Op ze spugen is in principe OK, behalve dus als de getinte medelanders het doen. Verder is het ook goed als stadscommando's hen in elkaar slaan als ze mekaar in hun hol liggen te neuken in de bosjes van Homolulu. In hoeverre een ieder het homogebeuren persoonlijk accepteert, moet iedereen voor de rest zelf weten.

Dat wij dit als maatschappij tolereren is natuurlijk een heel ander verhaal. Het is namelijk een normale drang als gezond dier om een dier met een afwijking te verstoten. Negentig procent van de bevolking is nog altijd hetero en is nog steeds bereid om uitbehandelde homo's te gedogen. Dat wij die drang dus onderdrukken door er anders over te denken, is alleen maar mooi voor de homogemeenschap. Want daar gaat het om: zij hebben een afwijking waardoor ze op hetzelfde geslacht vallen, kunnen ze niets aan doen, zijn ze mee geboren. Maar dat is met pedofielen ook zo, die hebben ook een afwijking, alleen vallen die op kindjes. Zoals we nu over pedofielen denken dachten we vroeger over homo's. Maar het wordt de hoogste tijd om op te houden om deze bevolkingsgroepen onder de aandacht te brengen. Zij kiezen zelf voor deze ongezonde manier van leven, en zij moeten zelf opdraaien voor de gevolgen.

Andere woorden voor mannelijke homoseksuelen in de dagelijkse spreektaal zijn aarshaarverzamelaar, aarsridder, anaalvandaal, analist, anusjevanalles, benoit, billenbeffer, billenridder met helm en bilknaap, bruinduiker, bruine ruiter, bruinwerker, chocoprins, darmkanaaladmiraal, de Griekse beginselen toegedaan zijn, Frederik Fluweel, flikker, de jeanettosaurus, endeldarmtoerist, gomik, holbewoner, jeannet, Jo de Potter, keuteldeuker, kontenbonker, kontkannibaal, kringspiermusketier, kringspierpionier, lansdrager, lelietje van baelen, meester van de stramme krans, mietje, natte bilnaadsoldaat, nicht, poot, potter, potterjos, queen, queer, rectaalrecreant, reetridder, ridder van de bruine orde, ridder van de bruine ster, Robbert van het ronde grotje, ruggetuffer, rugridder, schetenzuiger, sluitspiermusketier, sodemieter, sodomist, spiegelaars, stinkflikker, strontstoemper, Utrechtenaar, van 't handje, van de "Vereniging", van de verkeerde kant, vanderspiegelgaan, vriend van Van Swieten, het vrouwtje, witte snordragers.
‘Gayservatives’ Jouw seksualiteit interesseert me geen flikker. Neuken doe je maar achter de voordeur en niet in het publieke domein. Dat mensen hun identiteit baseren op geaardheid is een gotspe. Ziekelijk is het.
Niels Kolman| 15 augustus 2018 | 18:26

Het blijft een onnatuurlijk verhaal. Hoe meer je het gaat benadrukken des te erger wordt het. Wellicht ook gedragsregels voor homos zodat de mensen zich er niet de hele tijd aan hoeven te ergeren.
van Oeffelen | 20-04-18 | 11:20

Ik ben zelf ook best wel homofoob maar waar is dit voor nodig? Laat die mensen doen wat ze willen en laat ze gewoon met rust. Je kunt er iets tegen hebben, maar waarom moet je dat op zo'n manier laten blijken. Asociaal gedrag.
Nico Bellic, New York | 21:30 | 11.09.12

Waarom komen homo's in Nederland toch zo vaak in het nieuws ? ik krijg het gevoel dat dit ons dwangmatig word opgelegd via de overheid en media om homoseksueletijd goed te keuren . Homo's leggen ons steeds vaker hun wil op , omdat wij Nederlandse hetero's alles maar moeten accepteren . Dat iemand homo is dat is zijn keus maar val daar anderen niet mee lastig .
milco, amsterdam | 09:18 | 11.09.12

Gedrag beinvloedt gedrag. Iedereen weet tegenwoordig wie of wat een homo is.Vooral mannelijke homo's (deels)gedragen zich zo misselijk in het openbaar, dat je misselijk door wordt. Gedrag dat in de slaapkamer thuis hoort, hoort in slaapkamer thuis!!!!
moh786, Amsterdam | 08:59 | 11.09.12

ik zou zeggen stem pvv jongen en al je vrienden. succes met je strijd.Ikben geen homo liefhebber en ik gaat niet naar gay parades kijken maar ik vind wel dat jullie moeten leven in vrede. Trouwens ik heb me dubbel gelachen als ik eens homo,s tegenkwam als ik uit ging. En een advies, kom voor elkaar op, dat doen marokanen heel goed voor elkaar en probeer daar van te leren. Samen staat je sterk zou de Pvda zeggen .
peet, vlaardingen | 09:44 | 04.09.12

Als ik ooit ergens wordt weg gepest op werk of zo dan zeg ik gewoon dat ik homo ben en eis een grote schadevergoeding. Als hetero heb ik geen enkele kans.
Harry de hetero, NL | 12:04 | 23.08.12

Nee Homo's zijn onsmakelijke wezens met grote afwijkingen, ander onderwerp, de Homo is een onderwerp apart. Ik ben niet geindoctrineerd en waarom? Omdat ik ooit Homo's als normale mensen beschoude, maar daar is verandering in gekomen nadat ik rationeel bewust ben geworden van het wezen genaamd "de homo".
Rokuuu | 04-08-12 | 15:58

Heb niks tegen homo's maar waarom willen ze zich zo graag opdringen aan het publiek. Waarschijnlijk omdat ze onzeker zijn. Dat is natuurlijk onze schuld en daarom heb je homo cafe's homo sport teams en ga zo maar door. Het zijn gewoon klojo's die niet willen samenleven.
Veel Vaak | 17-08-12 | 17:16

Jammer dat de Nederlandse samenleving te sterk door 'de homocultuur' wordt gedomineerd! Ik heb niets tegen 'de homogeaardheid', maar begrijp niet waarom deze mensen als ware missionarissen/zendelingen te werk dienen te gaan. Het al op 12-jarige leeftijd trachten te beïnvloeden van kinderen, vind ik onjuist. Laat mensen uit eigen ervaringen beslissingen nemen. Dit geldt tevens voor de geloofsleer!
Jan Kuiper, Goes | 12:02 | 28.07.12

homo,s zijn hier in het westen allang geacepteerd en hoeven dit niet via een parade te benadrukken wat erger is dat hier een volk woont door den haag hier gehaald die de homo,s haten en nog door den haag gesteund worden door ze koste wat het kost hier te houden het zijn hun stemmers
joop, velp | 13:45 | 24.07.12

Bij veel homo's ligt het er altijd zo dik bovenop. En dan lange tenen hebben wanneer mensen ze vervelend vinden.
Jan, NL | 11:58 | 24.07.12

Homoclubs zijn volledig de weg kwijt. Niets tegen homo's / lesbo's, maar het zijn wel heel erg exhibitionistische, vele malen erger dan hetero's. Ook weigeren ze te accepteren dat homofilie een afwijking is. De hele evolutie is gebaseerd op voortplanting en omdat ze dat niet kunnen/willen en ook mede gezien de vrouwelijke trekjes bij de homo's en mannelijke trekjes bij de mannelijke trekjes bij de vrouwen is het duidelijk dat homo's en lesbo's een afwijking in hormomen en genen hebben. Het zijn daarom niet slechter.
Ingo, Enschede | 11:22 | 24.07.12

Tegen het homo zijn heb ik geen enkel bezwaar, zolang zij mij maar met rust laten. Wat ik wel tegen homo's heb is dat zij willen eten van beide walletjes . Homo's kunnen geen kinderen krijgen, maar willen wel kinderen adopteren, die dan opgroeien in een wereld die niet de voorkeur geniet. Voorts gepest worden op school,etc.etc. Als de wereld alleen uit homo's zou bestaan dan waren wij gauw uitgestorven.
hetero k, Ede | 11:01 | 24.07.12

Wat wel opvalt van de NL politiek is dat er heel veel lieden zijn die de liefde met dezelfde sexe bedrijven. De 2de kamer lijkt de Gay parade wel. Kan hier niet een beetje verandering in komen. Niets tegen homo's etc , maar ze zijn een beetje te goed vertegenwoordigt in de politiek.
Harry, A'dam | 19:24 | 22.07.12

De reden dat er homo's en lesbies zijn is omdat man en vrouw twee totaal verschillende (belevings)werelden zijn waardoor aleen mannen elkaar begrijpen en alleen vrouwen elkaar begrijpen. Man en vrouw KUNNEN elkaar niet begrijpen omdat, fysiek gezien, alles verschillend werkt. Wil je een partner die je begrijpt dan kan dat dus alleen maar iemand van je eigen geslacht zijn. Het boek heet niet voor niet 'mannen komen van mars en vrouwen van venus'.
Robert, Den Haag | 14:12 | 05.06.12

De afgelopen maanden heb ik niets anders dan contact gehad met 2e kamer, Different en homo organisaties. Ik sta voor mijn mening Homoseksualiteit is een keuze en geen geaardheid. Indien men wenst vast te houden aan deze stelling dan is pedosexualiteit, geaardheid, moordzucht is geaardheid, seks met dieren is geaardheid, veelplegers is een geaardheid, etc. Ondertussen gaan mijn belasting centen naar allerlei homo instituten en mag ik die er voor kies om geen homo te zijn verstoken zijn van bepaalde ondersteuning?
Dave, Utrecht | 11:36 | 05.06.12

Het vword tijd dat hono"s een eigen land krijgen en daar lekker hun dingen kunnen gaan doen...!
Su, Amsterdam | 10:50 | 05.06.12

Het is zeker waar dat het allemaal tussen de oren zit. Dat hele homo gedoe moet eens afgelopen zijn. Het hoort gewoon niet, man met man en vrouw met vrouw!
Arjan, Amsterdam | 08:44 | 05.06.12

Ik heb niets tegen homo's maar als ze zich nu eens niet zo profileren. Neeem een voorbeeld aan een lesbo de meesten daar merk je niets aan maar die kerels moeten zo nodig zich zo gedragen een homo ok maar aflaat dat niet zo zien doe effe normaal.
bernhardes | 23-05-12 | 17:42

Als je niet belaagt wilt worden moet je niet zo gay doen
Zu3n | 23-05-12 | 12:25

bah vieze ziekteverwekkers,....ook nog gepikeerd zijn als ze geen bloeddonor mogen zijn....bruinwerkers.
theo4058 | 04-04-12 | 19:29

ik word er zo langzamerhand strontziek van dat deze groep zich zo in de belangstelling moet zetten iedere keer opnieuw. je kunt de tv niet meer aanzetten overal stikt het van de homo"s.En zo overdreven allemaal,het is gewoon ziekelijk.
Kim, Eindhoven | 15:09 | 18.02.12

Wordt tijd dat de homo kliek opgevoedt wordt hoe om te gaan met hetero's. Het steeds in het nieuws komen met dit soort onzinnige eisen begint zijn tol te eisen. Het gaat averechts werken homo wereld. Het is om moe van te worden. De enen dag willen ze met hun billen bloot op de grachten pronken, de volgende dag willen ze verplicht homo les op scholen, en nu deze eis. Het zou mooi zijn als we de geschiedenis 40 jaar konden terug draaien, dwz zeggen terug naar de anonimiteit voor homo's etc.
Helen, Utrecht | 11:59 | 18.02.12

De grootste onzin die er is! Nederlandse Gays en Lesbo's dwingen Nederland tot een DDR model.Pure homo dictatuur die vanuit hun slachtofferrol geboren is. Veruit de meeste Nederlanders zijn tolerant t.o.v. andere sexuele voorkeuren.Tegen gay-parade aanstellers en overkill aan positieve discriminatie van homosexuelen hebben velen wel bezwaren.Jeugd over-voorgelicht
Jan de Poot, Utrecht | 08:56 | 10.02.12

Die man heeft gelijk: het is toch ziek om je in je reet te naaien. OF je nou man of vrouw bent. En als dat ziek is, dan kan je ervan genezen worden. Toch jammer dat heel veel mensen liever ziek blijven dan genezen willen worden.
loser | 17-01-12 | 10:05

Waarom worden homo's zo in de watten gelegd stop die onzin eens. Vind zelf niet normaal die mensen , maar dat is mijn mening. Laatste tijd worden homo's behandeld als zielige mensen nou dat gaat mij te ver.
Eppo Bos, Veendam | 20:05 | 15.12.11

Ik vind het allemaal prima en terecht, maar laten we wel even uitkijken dat we van homo's geen aparte sociale klasse maken. Als mishandeling van een homo zwaarder bestraft wordt dan van een ander persoon, dan gaan we heilige koetjes creeren die vervolgens enorm buiten hun schoenen gaan lopen en zich navenant excessief gaan gedragen. Even met beide benen op de grond blijven graag, daar zijn we toch zo goed in in NL? Of niet als het om deze o zo geplaagde en achtergestelde bevolkingsgroep gaat?
Lau de Palingboer, Mokum | 17:53 | 15.12.11

Nederlanders zijn zeer tolerant wat betreft homoseksualiteit. Een andere bevolkingsgroep daarintegen die hier te gast is zorgt voor statistieke cijfers die nederland intolerant maken tegen homo's. Wij Nederlanders krijgen door deze figuren een slecht imago.
Xander, Huizen | 11:10 | 05.08.11

Nee we willen niet anders gevonden worden, nee we willen niet raar aangekeken worden, nee we willen niet gediscrimineerd worden. Maar we willen wel onze eigen cafés, discotheken, parades, sportevenementen, kranten en huwelijken. Want we voelen ons niet geaccepteerd.......rare lui die homo's
StijlvolRechts | 15-07-11 | 08:19

Goh... we voelen ons weer aangevallen.waarom moet de Homofiele 'gemeenschap',hun 'geloof'aan anders denkenden opdringen!In dit land wordt teveel poppenkast gespeeld.mannetje en vrouwtje. En geen mannetje/mannetje...Nederland bestaat allang niet meer.Het is Sodom en Gomora..succes ermee.
Gill, a'dam | 10:44 | 30.06.11

Iedere man mag van mij homo zijn.Zijn alle vrouwen van mij.Maar dat terzijde.Het enige waar ik mij het meest aan stoor zijn de nichten onder de homo's.de Leeuw,Verlinden, Joling en Gordon enz.enz.Buiten het feit dat je een nicht al op afstand herkent is een ander kenmerk de constante dubbele opmerkingen over hun homo zijn.Voor niet homo's komt een Gay Pride vaak over als vulgair. En waarom zou je met sexuele geaardheid koketteren? Doen hetro's ook niet.
Jack, Jacksonville | 14:08 | 13.06.11

man en vrouw zijn gemaakt voor het huwelijk er komen kinderen en dus toekomst en homos zijn alleen maar ziekteverwekkers,is bewezen maar dit zal wel niet meer geplaatst worden
heinz, badhoevedorp | 16:30 | 08.06.11

ik weet niet waar we nou allemaal mee bezig zijn maar ,homo zijn is ook een psychische stoornis. vraag maar aan god want die had dit niet zo geplant.
michel, velsennoord | 08:16 | 12.05.11

Ik neem aan dat de artsen in Italië kundig en competent zijn en dat ze hun medische onderzoeken goed uitvoeren. Als blijkt uit hun diagnose dat een homo een gevaar op de weg is, dan moeten we dat gewoon aannemen. Hier in Nederland zijn homo's nooit zo ver onderzocht en gaan we er klakkeloos vanuit dat homo's gezonde en stabiele mensen zijn. Maar is dit ooit bewezen? Er zijn heel veel landen die de gewone hetero burger in bescherming neemt, waarom zou dat zijn denk je? Niets is voor niets zeg ik altijd maar.
Sophie, Wenen | 23:03 | 11.05.11

Probeerde weer even te gaan zitten maar 't doet nog steeds teveel pijn. Volgende keer zorgen dat ik voldoende glijmiddel in huis heb. #party
Francisco van Jole 6:22 PM Apr 7th 2011 via Twitter for web

Als de emancipatie van de homo's leidt tot nog meer activisme met provocerende parades, hoeft het voor mij niet. Veel homo's maken het er zelf naar door hun gedrag dat ze met de nek worden aangekeken. Doe maar gewoon, dan heb je geen last van achterstelling en discriminatie. In sommige parken struikel je over de seksende homo's. Seksueel contact in het openbaar is in mijn visie nog steeds verboden. Vertel het ze maar eens.
Een Schiedammer in het Noorden, Winschoten | 11:18 | 01.04.11

Ze worden toch overal al gelijk behandeld ? Ze willen alleen zelf vaak apart behandeld worden. Kijken naar de Gay-parade, de Gay-limpics, Roze maandag etc. Als ze echt gelijk behandeld willen worden, schaf dan deze zaken ook gelijk af.
Velthuizen, Groningen | 08:05 | 01.04.11

@WilcoBoender vader én vader of moeder én moeder is een onnatuurlijk, egocentrisch fenomeen waarbij t kind ondergeschikt is aan geluk oudersc Mariska Orbán-de Haas 12:39 PM Mar 3rd 2011 via Twitter for web

Raar dat men sexueel afwijkend gedrag als pedofelie wel als een behandelbare ziekte beschouwd, maar homofelie niet. Als dat geoppert wordt is de wereld te klein. Een pedofiel is net zo min van zijn sexuele voorkeur af te brengen als een homofiel.
Anton, Groningen | 12:21 | 18.12.10