Sargasso

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Elitair extreem-links weblog waar opiniestukjes op staan die geen hondt leest maar wél worden betaald door de hardwerkende belastingbetaler. Typisch links en dus typisch $arga$$o: ze zijn tegen winst, want dat is rechts, maar via de roverheid stelen van de belastingbetalers is links, dus OK.

Hun gesubsidieerde stukjes zijn in traditioneel zuurlinkse irrelevante stijl geschreven waar de misplaatste minzame morele linkse superioriteit gewoon van àfdruipt. Ze zijn dus veel te lang en bevatten veel te moeilijke woorden voor het publiek. Erger nog, ze komen ook al-tijd maar weer aanzetten met zelfverzonnen grafiekjes over de vermeende klimaatopwarming en de ontkenning van de massa-immigratie. "Kijk maar naar dit staafdiagram." Gaaaap!

Deze beterweters snappen niet dat de mening van een arbeider even zwaar telt als die van een aanhanger van de zelfverklaarde "elite". Door de onleesbaarheid van hun stukjes demoniseren zij bovendien de arbeidersklasse, en trappen ze Henk en Ingrid in de hoek.

Het enige wat Sargasso een beetje leuk maakt, is dat het een prima plaats is om die gutmenschen een beetje te jennen. Vooral ene Carlos wil zich nog wel eens laten gaan. Andere linkse weblogs maken liever gebruik van de standaardmiddelen die we kennen van extreem-links: censuur en verbanning.

Met een mooi woord: leerzaam. Dus reageer !!! !1!
Tja. Tien jaar na oprichting krijgt de zeurgasso een starterssubsidie. Echt, je verzint het niet. Waar zouden we zijn zonder subsidie? Binnenkort een fusie met die andere kwaliteitsblog joop.nl?
richard | 21 december 2011 | 08:44

Kan steeph niet uit solidariteit met arme negertjes in afrika en debielen in limburg die hun pgb kwijtraken zijn eigen tijd niet in de opleiding van 'datajournalisten' steken? Waarom moet hij daar weer een smak geld voor hebben? Omdat het geld van een ander is en niet van hemzelf, daarom dus. Bedelaars, graaiers en asociale zelfverrijkers, dat zijn ze bij sargossa.
sjaakdeslinksesul | 01-07-11 | 13:31

81.000 euro naar Sargasso. En maar janken over SOLIDARITEIT. Dit moet inderdaad EERLIJKER. Walgelijk.
Bert Brussen 12:27 AM Jul 1st 2011 via Twitter for web

Gezellig hier op Sargasso he met jullie geklaag over dat domme schuimbekkende, xenofobe, racistische fascistische PVV stemvee. Hier spreekt de elite.
AdriePVV | 26 June 2011 | 09:49

Sargasso'ers lachen niet, die verlagen slechts tijdelijk de zuurgraad.
lulde Rapsel Retecool Goldmember op 22-03-2011