Socialisme

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het socialisme is een politieke ideologie die omstreeks 1918 in Duitsland ontstond als verongelijkte reaktie op het verliezen van de Eerste Wereldoorlog. Tegenwoordig wordt het woord meestal gebruikt als omschrijving van de dictatuur waarmee de Partij van de Arrogantie met ijzeren vuist heel Nederland in zijn linkse wurggreep hield tijdens de Paarse kabinetten in de jaren negentig van de vorige eeuw.

Achtergrond[bewerken]

Socialisme is de samenzweringstheorie van het uitbuiten van de jaloezie op iedereen die het beter heeft dan jijzelf. Deze multiculturele pseudowetenschap bevat extreem-linkse, anti-liberale, maar vooral andermans financiële elementen. Verdeeldheid zaaien is hun devies en de verpaupering van land en volk hun doel.

Socialisme ziet mensen als slachtoffers van een boosaardig systeem dat zij zelf bewust creëert en in stand houdt. Socialisten maken het leven voor mensen met ambitie daarom zo moeilijk mogelijk en pamperen de onrendabelen om ze onrendabel te houden. Dit complot noemen zij "solidariteit".

Volgens het socialisme zijn de "moslims" de bron van alle menselijke beschaving en zouden alleen "islamitische" mensen in staat zijn cultuur en wetenschap te bevorderen. Het Volk, door de socialisten als niet waardevol aangemerkt, mag alleen maar toekijken en betalen voor de linkse hobby's.

In de praktijk heeft het socialisme nooit iets anders voortgebracht dan politieke dwangsystemen: enorme met mijnenvelden, wachttorens, en prikkeldraad omringde concentratiekampen. Het socialisme is daarom gelijk aan het (nationaal) socialisme en het communisme. (Nationaal) socialisme en het internationaal socialisme zijn dus twee zijden van dezelfde medaille, maar sinds Wim Kok het kwartje heeft gestolen, duurt het nog wel eventjes voordat ie bij de linksigen valt…

Desondanks, of juist daardoor, bezit elke socialist een volkomen misplaatste zelfverklaarde morele superioriteit: "Wij maken wel uit wat u mag denken en wat niet. Wij maken wel uit of u ergens aan mag deelnemen; als dat niet in ons straatje past moet u wegblijven, uitgesloten worden en doodverklaard." Het fundamentele probleem met socialisme is dat je op een gegeven moment al het andermans geld hebt uitgegeven. Maar de socialisten zullen niet rusten tot ìedereen berooid en afhankelijk van de staat is.

Geestelijke terreur van het Cultureel Marxisme[bewerken]

De door de Frankfurter Schule ontwikkelde "kritische theorie" is een vorm van geestelijke terreur in een pseudo-wetenschappelijk jasje. Door ideologische tegenstanders te brandmerken als racist, fascist, xenofoob, nationalist, kapitalist, en ga zo maar door, heeft de linksmens de discussie bij voorbaat al gewonnen. Dat verklaart ook die zelfgenoegzaamheid en ingebeelde morele superioriteit die zulke "gutmenschen" uitstralen. Voor sommigen is het dan nog maar een hele kleine stap naar fysiek geweld tegen mensen die niet net zo schijntolerant zijn als zijzelf.

Maar goed, één zo'n gewelddadige linksmens is voldoende om onherstelbare schade te veroorzaken. Zie bijvoorbeeld een Volkert van der Graaf.

Socialisme in Nederland[bewerken]

De PvdA is de Nederlandse politieke partij waarin het socialisme zich heeft georganiseerd, met als huidige grootrufti de islamofascist Lodewijk Asscher. Deze wordt volgens zijn ideologie door "de meerderheid" uitgekozen, en moet volgens zijn eigen woorden als een soort Messias het Nederlandse volk "verlossen van de binnen- en buitenlandse vijanden", en hen vervolgens naar een glorierijke toekomst leiden. Maar die "meerderheid" is gelukkig niet dé meerderheid. Wij en Geert hebben ze door, en we zullen niet rusten totdat alle puinhopen die deze linkse waanzin heeft veroorzaakt zijn weggeruimd.

Er is ook nog een andere socialistische partij actief: de SP, maar dat zijn gewoon communisten met een uitkering. De SP heeft gelukkig nooit geregeerd en kan niet pochen op zo'n grote aanhang van verdwaasden. Bovendien zijn ze niet zo kunstig in het graaien als de PvdA.
Our Country cannot survive as a Socialist Nation, and that’s what the Democrats want it to be. The USA will never become a large scale version of Venezuela. All control is already being taken away from Sleepy Joe. He has Zero to say!!!
Donald J. Trump @realDonaldTrump 4:02 PM Oct 12, 2020 via Twitter for iPhone

Het grote verschil met blanke marxisten en deze zwarte zelfverklaarde marxisten: die blanke marxisten konden wat. Er deugde veel niet, maar ze hadden wel een militaire grootmacht, ruimteprogramma, vliegtuigen en treinen, wetenschap, universiteiten, ofwel: ze hadden hersens. Die zwarte marxisten kunnen helemaal niets, ze hebben niets, ze ontwikkelen niets, ze bedenken niets. Het enige wat ze kunnen is zich aan de blanken vastklampen en jammeren.
Madame Poitiers | 24-06-20 | 18:08

Barbera papa...huubhuub...dikke rooie zwijne truck.....en weg is het geld van hard werkende...bijgestord in de linkse liefdadigheids zakken!
Rob Nabuurs | 14-1-2017| 20:30

Alles wat naar communisme riekt,meteen boycotten. Geen media aandacht aub. die mensen sporen niet. Kotsziek wordt je van de gedachte alleen al dat er mensen zijn die zo denken. SP bijvoorbeeld. Flikker op naar N.Korea als je dat wil stemmen.
rovark | 30-06-13 | 18:18

De door de Frankfurter Schule ontwikkelde 'kritische theorie' is een vorm van geestelijke terreur in een pseudo-wetenschappelijk jasje. Door tegenstanders te brandmerken als racist, fascist, xenofoob, nationalist, kapitalist -u kent het rijtje wel- heeft de linksmens de discussie bij voorbaat al gewonnen. Dat verklaart ook de zelfgenoegzaamheid en ingebeelde morele superioriteit die zulke 'gutmenschen' uitstralen. Voor sommigen is het dan nog maar een kleine stap naar fysiek geweld tegen mensen die niet net zo tolerant zijn als zijzelf....
Tiemen Veenstra op 24 februari, 2013 - 17:54

Socialisme is ooit ontstaan in de tijd dat IEDEREEN hard moest werken voor een laag inkomen...en bracht saamhorigheid.........socialisme is nu dat nog een paar mensen die hard werken de rest moet onderhouden. en dat brengt verdeeldheid....
pim achtertuin | 25-08-12 | 22:46

Dat socialisme van 'oom Emiel'is prachtig maar waarom moet ie al die buitenlanders daar zo schofterig van laten profiteren, het antwoord is dat juist omdat er zo schandelijk misbruik van gemaakt wordt door mensen die van de grondslag van het socialisme geen snars begrijpen , hij straks zegt dat wij de reghels misbruiken, hij gaat het wangedrag van de ene groep gebruiken tegen heel het volk, de buitenlander wordt gebruikt om de sociale rechten van de Autochtone nederlander af te kunnen pakken.
wil, ARNHEM | 13:07 | 05.08.12

Ontroerend. Leg mij nu eens uit, hoe en waarom je in godsnaam wat moois kan zien in socialisme. Neem in die uitleg mee, dat Stalin, Mao, Castro, Pol Pot en zelfs Hitler zich bedienden van dit gedachtengoed en er door aan de macht kwamen. Socialisme is de theorie van het uitbuiten van de jalouzie.
vanhetvarken | 03-08-12 | 12:02

Socialisme is haat tegen sociale mensen
ZonderNaam | 11-07-12 | 23:35

De enige echte socialistische partij is de PVV die het lef had uit de onderhandelingen te stappen van dit rechtse kabinet. Zoals Bosma zegt is dit de juiste combinatie met het nationalisch gedachtengoed. Weg met de rode vaandels, prinschenvlag in TOP. Samson legt het af tegen onze Geert
Herman, Uden | 14:30 | 04.05.12

Socialisten willen graag dat iedereen arm en onwetend is, dat garandeert absolute loyaliteit aan de Partij en haar Leider. Mensen die zelf na gaan denken en genoeg capaciteit hebben om zelfstandig wat te verdienen zijn rechts en reactionair en moeten worden vernietigd. Het is een absoluut onmenselijk en weerzinwekkend systeem.
Borakh | 13-04-12 | 11:18

Misschien moet het kabinet maar de noodstoestand uitroepen voordat we toestanden krijgen zoals in Duitsland na WO1, toen de sociaalfascisten alles en iedereen opstookten en verdeeldheid en chaos veroorzaakten.
Vigil, Rijswijk | 10:27 | 02.04.12

Communisme of Fascisme, het maakt niet uit of men dat tegenwoordig Socialisme of Liberalisme noemt, de boodschap is en blijft duidelijk. Machtswellust om de burger te onderdrukken en arm te houden en in de toekomst, middels 'Big Brother' te intimideren en tot staatsterreur te verleiden.
Gekke Henkie en Kille Louise, Groningen | 16:30 | 14.02.12

Belachelijk, het kan en mag gewoon niet waar zijn. Nederland socialistisch dat past totaal niet bij onze mentaliteit.waar drijft Nederland naar toe. Dit kan je toch niet laten gebeuren. waar zijn wij mee bezig. zo zal nederland nooit meer Nederland zijn.
ben, lisse | 15:47 | 29.01.12

Lekker al die socialistische heilstaten. Er zijn er vorig jaar al enkele gevallen. Hoop dat er nog meer volgen. Elke tendens naar socialisme is een grote stap terug in vrijheid ("sterkere staat") en vooral in economie. Beetje socialisme beetje drama, veel socialisme, veel drama. Hoop dat Nederland die les na honderden keren ook getrokken heeft. In het Oostblok zie je ook nog steeds, zelfs na 22 jaar de enorme vernietigingskracht van het socialisme.
vermeer, amstelveen | 17:51 | 27.01.12

De linkse partijen kunnen nu wel roepen dat het zo erg is, zij zijn mede de bron van het ontstaan van armoede. Men heeft geen enkele binding laat staan besef van de economische realiteit. De linkse richting, het pad naar het socialisme leid ons naar de situatie van Griekenland, alle graaiers werken dan voor de overheid. De gewone bevolking wordt straat arm, socialisme is de garantie voor nog veel meer armoede.
Liesbeth van Ommeren, Eersel. | 11:15 | 20.01.12

Wat een linksch- rechts gelul hier, iedere vorm van socialisme moet hard aangepakt worden willen we niet weer 100 miljoen doden hebben!
zeefert | 14-11-11 | 06:49

Zo´n 66 jaar geleden zijn een aantal ideologien met grof geweld een halt toegeroepen. Diezelfde ideologien zijn vandaag de dag weer brutaal, en zullen wederom met grof geweld een halt worden toegeroepen. Dus socialisten en moslims, niet schrikken als het 101st Airborne neerdaalt en je aan de verkeerde kant van het conflict staat!
Widukinn | 17-07-11 | 11:43

Eigenlijk zijn socialisten fascisten en racisten. Ze noemen het beestje gewoon anders, maar als je het niet met hen eens bent verdwijn je gewoon in een socialistisch heropvoedingskamp.
Mokum Kosher | 06-07-11 | 15:37

Het valt vast niet mee om socialist te zijn tegenwoordig , Nadat onze geallieerde vrienden eerst de Duitse socialistenbende hebben vermorzeld , hebben ze de communisten geprobeerd binnen te halen , ook mislukt , nu proberen ze de islam binnen te halen , steekt Wilders en zijn aanhang daar een stokje voor ,zuur hoor .
Joop, Papendrecht | 11:35 | 04.07.11

De ik-cultuur is door socialisten aangewakkerd, en is niet zondermeer op te heffen. Verdeeldheid zaaien is hun devies en verpaupering van land en volk hun doel. Tevens zijn zij ten volle verantwoordelijk voor het ontstaan van een partij als de PVV. Erkenning hiervan en handelen daartoe, laat haar zoals gewoonlijk onverschillig.
Bernard, Den Haag | 15:47 | 28.06.11

noem mij een land in europa, waar de socialisten, het land niet verpest hebben. noem mij een land, waar de socialisten, een nette begroting hebben achtergelaten. noem mij een land, die niet ten onder gaat aan de imigratie. noem mij een land, die geen puin aan het ruimen zijn, waar socialisten geregeerd hebben. de mensen zijn laat wakker geworden, maar socialisten hebben geen toekomst meer. alleen in een laagcultuur
arie, zoetermeer | 12:19 | 09.06.11

Een echte socialist Maar waarom zijn die socialisten als ze èènmaal bij zo`n partij zitten allemaal links Ik vind het zo jammer dat er geen rechtse socialisten zijn Die zouden echt een blok tegen die kapitalisten kunnen zijn Die die landen met die beurs in de armoe hebben gegooid En was dat zeker niet gebeurd En waren al die kopstukken eruit geooid En de economie op menselijke begrijpelijke taal zonder kleine letterjes Vernieuwd En de economie het produkt geworden Dat is de handel En niet de belegger aandeelhouder
Leo , Oss | 20:57 | 08.05.11

Het is dus nog steeds moeilijk voor de socialisten om de waarheid te erkennen: Hitler was een Nationaal-Socialist. Dit was of is nog steeds een stroming binnen het socialisme. Socialisme kent nu eenmaal vele stromingen. Dit zullen de socialisten moeten accepteren.
Poortwachter, Elst | 21:17 | 03.05.11

Socialistisch stads(deelraad)bestuur. Al lang geleden heb ik voor mijzelf geconstateerd dat socialistisch het pseunoniem van ernstig psychisch gestoord moet zijn.
Rob, Den Haag | 17:28 | 19.01.1

Exact, met rechtse mensen valt vaak ook meer gezellig te lachen. Ergo rechts is socialer in de omgang. Hoe socialisten aan hun naam komen is dus een raadsel.
seven | 30-12-10 | 17:41

Job ,Dries ,Gretta en van Bommel, Links Nederland blijkt volledig doorgedraaid , het achterna lopen van de met antisemitische waanideeen gevulde geest van Joseph Stalin; zal , hopelijk voor Nederlands Roode politiek , eenzelfde toekomst hebben als van het bijna uitgestorven Sovjet - communisme , wat een mazzel !
Jan J., Groningen | 16:57 | 19.12.10

Socialisme is ook een religie. Je moet er in geloven, want hard bewijs dat het waar is, is er niet. Verder zijn socialisten even agressief tegen "ongelovigen" als ieder geloof. Het enige verschil: bij het socialisme is God vervangen door de meningen van de partijbobelebokussen.
Merlot | 29-06-09 | 15:35