Krapuul

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Krapuul is een extreem-linkse haatsite die Geert Wilders en de PVV-kamerleden 24 uur per dag, 7 dagen per week, en 365 dagen per jaar online hinderlijk volgt en belastert. Zij schrijven daar dan zeikerige stukjes over waarin ze het eerlijke rechtse geluid slinks verdraaien. Als je blij wil worden kan je deze site beter niet lezen.

Krapuul wordt gemaakt door de reïncarnatie van Volkert van der G.. Zelfs de harige peuterleidster Femke Halsema vindt hem een betweter en is op hem afgeknapt, en dát wil wat zeggen. Het merendeel van de linksmensen op deze site is verblind van haat tegen de andersdenkende meerderheid, en deze geniepige antisemieten moeten daarom maar eens naar een goede psychiater.

Krapuul heeft daarom ongeveer dezelfde geloofwaardigheid als de Hitler-fanclub Stormfront. De PVV zal alleen maar blijven groeien, juist vanwege zielige haatsites zoals deze.

Negeren of aangifte doen!
Dat krapuul.nl, weet iemand eigenlijk welke nazi's daarachter schuilgaan? #dtv
Bart Schut (Top-journalist en top-opiniemaker bij joop.nl en de Volkskrant, red.) 10:58 PM Apr 10th 2013 via Twitter

Intussen weet ik niet wat ik verontrustender vind: het openlijke antisemitisme van die moslimpubers, of het geniepige antisemitisme van zo'n mal blog als Krapuul.
Elma Drayer, "Het taboe op jodenhaat is verdwenen", 28 februari 2013, Trouw

@LodewijkA bekende Krapuulrommel. Schandalig over de rand. Waardeloos. Hoop dat de vaste lezers het ook afkeuren.
Marco Florijn (red. bestuurslid vd PvdA) 1:08 AM Sun, Feb 24th 2013 via Twitter, in reply to Lodewijk Asscher (red. vice-premier en voorstander van etnische registratie)

@LodewijkA Dat is een hele enge site, Lodewijk. DIe lui zijn knettergek. Negeren of aangifte doen.
Bas Paternotte 10:53 PM Feb 23rd 2013 via Twitter, in reply to Lodewijk Asscher (red. vice-premier en voorstander van etnische registratie)

Deze is niet zielig, maar gevaarlijk, @marianpropstra Haatmannetje @/jvdheuvel67 genereert Volkertjes. Wacht maar af.
Geert Geel 1:35 AM Aug 19th 2012 via Twitter for web

Krapuul heeft wat mij betreft ongeveer dezelfde geloofwaardigheid als stormfront.
lulde Mohammed Said al-Sahaf Retecool Goldmember op 16-04-2012 15:26:37

@petrakramer Krapuul wordt gemaakt door een gestoorde alcoholist met een strafblad. Ik neem ze niet serieus.
Bas Paternotte 5:25 PM Jan 1st 2012 via Tweetdeck, in reply to Petra Kramer

Hier bij krapuul heerst meer haat dan alle marokkaanse en pvv forums bij elkaar.Maar ja je kunt ook niet anders verwachten bij dat rara spul.
Helmonder 24 aug 2011 - 4:49 pm

Wat een vervelend en zeikerig stukje. Ik vind het van zelfbeheersing/volwassenheid getuigen dat er geen PVV stemmers reageren op dit gezeur. Of zouden ze slim zijn en het simpel weg niet lezen? Hoe dan ook, dit gejammer is nu precies waarom ik komende verkiezingen voor het eerst in mijn leven op rechts ga stemmen en niet meer links.
Bjorn, 28 jun 2011 - 2:55 pm

Wat mij hier opvalt, is dat links mag zeiken janken en zeuren over van alles en nog wat, maar als iemand daar commentaar op heeft, dan wordt er gelijk geroepen door de linkse kliek…je mag niet jammeren, zeuren..enz..beetje eenrichtingsverkeer toch?..als je op deze site meelult met de grote leider, dan mag je blijven, anders blokkeren ze je…ze dulden nl geen tegenspraak….lekker he zo,n eigen eilandje…
Marcel, 28 jun 2011 - 9:06 am

Beste mensen,wat een onzinnige commentaren hier,volgens mij moeten de meeste lezers hier eens naar een goede psychiater.De PVV zal alleen maar blijven groeien,juist vanwege de haatsite,s zoals deze. Doet u vooral de groeten aan uw grote vriendin Elatnik,want die doet het zo goed met uw geld. De Partij van de Allochtonen gaat op naar nul zetels met dat soort mensen.Ga vooral zo door. Groeten van een PVV stemmer.
Ruud Beijer, 14 jun 2011 - 8:56 pm

Fucking homo’s. Stelletje linkse nichten!!
pvv stemmer, 14 jun 2011 11:45 am

heel Zielig deze site. zooooo kinderachtig
adie, 21 feb 2011 - 12:52 pm

ik herhaal: JvdHeuvel van Krapuul.nl is een stalkende, gevaarlijke gek waar je uit de buurt moet blijven. Lees je mee @theoploeg ?
Bert Brussen 6:49 PM Feb 12th 2011 via Twitter for web

@Krapuulklets Ik ben niet voor niets gestopt betweter @Krapuul te volgen, betrek me ajb ook niet meer in zijn discussies
Femke Halsema 10:00 AM Oct 11th 2010 via Twitter for web

Jullie van Krapuul hoeven niet te oordelen over intelligentie. Ik denk dat ze bij de PVV donders goed in de gaten hebben hoe het zit. Ik heb de tweets ook gelzen en het zou eerlijk zijn de eerdere tweets ook te vermelen. Daarin zegt Machiel dat het vrij zijn van dogmatiek erg belangrijk is. Dat is onafhankelijk denken en daar zijn jullie van krapuul duidelijk nog niet aan toe. Vandaar jullie zure stukje op deze site. Droom verder, je kinderen zullen je “dankbaar” zijn…
Koos van der Pad, 10 mei 2010 - 6:44 am