Israël

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De Jodenstreek, officieel Ersatz Israël, is een democratisch land in het Midden-Oosten. Het grenst aan Libanon, Syrië, Jordanië, Egypte en de Nog Niet Bezette Gebieden en is de enige moderne beschaving in een stoffige woestijn vol achterlijke haatbaarden.

Israël is ook het enige land ter wereld met zowel een Joodse bevolkingsmeerderheid als een Palestijnse islamitische bevolkingsminderheid. Om die reden wordt Israël gediscrimineerd door de Linkse Kerk, die het land zelfs wil boycotten. Dit is puur antisemitisme.

Geschiedenis[bewerken]

De geschiedenis van het oude Israël is onlosmakelijk verbonden met de geboorte van Geert. Volgens de Oude-testamentische bijbelpassage Genesis 12:1 deed God de oproep aan Abraham: "Ga uit uw land en Uws vaders huis naar een land dat ik U wijzen zal". Dit "beloofde land" werd de thuishaven voor het Joodse volk, en het land dat Geert in Zijn jonge jaren heeft helpen koloniseren.

Vanwege dezelfde passage in hun eigen bijbel beschouwen ook de christenen Israël en de aangrenzende gebieden als Heilig Land. Zelfs in het gifboek de Koran staat een vergelijkbare tekst, waarbij de nepgod Allah nota bene de hele wereld zou hebben aangewezen als moslimland! Dit is antisemitisme. Daarom moet dat boek van Geert verboden worden.

Geografie[bewerken]

Het klimaat van Israël is een Middellandse Zeeklimaat. Dit betekent dat Israël zomers heeft waarin het heet en droog is en dat de winters zacht en nat zijn. De meeste regen valt in de kustgebieden. Heel af en toe kan er 's winters ook wel eens sneeuw vallen in de hoger gelegen gedeelten, zoals in de hoofdstad Jeruzalem, en in de door Gretta Duisenberg betwiste Golanhoogten.

De grenzen van Israël liggen allerminst vast. De wereldwijde Linkse Kerk wil Israël haar bestaansrecht ontnemen, terwijl Israël juist nog recht heeft op de grond die nog door de Palestijnen wordt bezet. De enige reden hierop tegen te zijn is antisemitisme.

Bevolking[bewerken]

Het bevolkingsaantal van Israël is 7.980.900 (2013). De voornaamste bevolkingsgroepen zijn beschaafde Joden (75,4%) en moslimvarkens (20,6%). Bij hun geboorte krijgen de Joodse baby's een uzi kado en de moslimbaby's een steen; dat is eerlijker. De jaarlijkse bevolkingsgroei is 1,8%. Dit komt door een tsunami van Joden uit andere landen en omdat de moslims in Israël zich net als hier voortplanten als konijnen. Deze Palestijnse moslims zijn jammergenoeg voor hen opgezadeld met veel erfelijke aandoeningen. Zo sterven de meesten al jong aan acute loodvergiftiging.

Politiek[bewerken]

Israël wordt geregeerd vanuit Amerika, tenzij daar een neger president is. In Israël zelf zit een zaakgelastigde de tweede kamer voor, die besluiten wanneer het tijd is om weer een stukje aan de bezette gebieden toe te voegen. Op zijn beurt heeft deze zaakgelastigde weer een vertegenwoordiger in het Nederlandse parlement. Op dit moment is dat Gidi Markuszower.

De rechterlijke macht bestaat uit twee kamers: één handelt overtredingen af die Joden hebben begaan; de ander handelt de misdrijven van de Hamas-terroristen af.

Economie[bewerken]

Israël is een weergaloos succes, de parel van het Midden-Oosten. Geboren in het donkerste moment van de twintigste eeuw is het uitgegroeid tot een centrum van technologische vooruitgang. Israël bezit een vooruitstrevende markteconomie met substantiële overheidsbemoeienis. Helaas is het land dankzij de niet aflatende terreur van de Palestijnse criminele entiteit volledig afhankelijk geworden van de import van ruwe olie, ruwe grondstoffen, electronica, auto's, militair materieel, voedsel en water. Kortom, alles behalve zuurstof. En atoombommen, die maken ze tegenwoordig ook zelf. Israël kampt daarom met omvangrijke begrotingstekorten. Geert wil om die reden dat voortaan het gehele budget van het Ministerie van Ontwikkelingssamenwerking wordt overgemaakt aan het arme Israël, dat immers onze eerste verdedigingslinie vormt tegen de wereldwijde islamisering.

Transport[bewerken]

De voornaamste vormen van vervoer in Israël zijn de gepantserde auto, de tank, en de bulldozer, om dwars door huizen van moslims te kachelen als je een stukje wilt afsnijden. De enige reden hier tegen te zijn, is antisemitisme. En wee je gebeente als de vallende stenen een kras op de lak maken! Één kras is een intimiderende aanval op de hele staat Israël. Je bent gewaarschuwd!

Onrendabelen nemen trouwens de bus, wat altijd spannend is omdat je nooit weet wanneer Hamas weer een bus opblaast. In de Nog Niet Bezette Gebieden is het rijden in een auto daarentegen weer erg spannend, omdat je nooit weet wanneer de Apache-helikopterpiloten weer eens oefeningen houden met Hellfire-raketten en moslims.

Defensie[bewerken]

Israël vangt als geen ander de klappen van de jihad op. Israël vecht voor ons. Als Jeruzalem valt, dan zijn Athene en Rome aan de beurt. Daarom is Israël het centrale front in de verdediging van het Westen. Het is geen territoriaal maar een ideologisch conflict, een conflict tussen de rede van het vrije Westen en het barbarisme van de islamitische ideologie.

Israël moet zich daarom wel blijven bewapenen tegen Arabische landen die elke Jood in zee in willen drijven —en dat zijn ze allemaal. Zie ook het handvest van Hamas. Dit is antisemitisme. Gelukkig zijn de Joden ook een stuk intelligenter dan de gemiddelde Arabier, waardoor ze altijd een technologische voorsprong zullen behouden.

Israël's defensie wordt daarom beschouwd als de sterkste en het meest geavanceerde van het Midden-Oosten. Men oefent graag en veel met levende schietschijven. De voornaamste taak van het leger is om de kolonisten in de Nog Niet Bezette Gebieden te beschermen als zij de grenspaaltjes weer een klein stukje opschuiven. Wanneer een Hamas-terrorist zijn verlies niet sportief opneemt en verhaal komt halen, douwen ze gewoon een tankloop onder zijn neus. Dit is geen genocide, want het uitmoorden van Palestijnen had veel effectiever gekund. Door de Duitsers, bijvoorbeeld. Dus zolang er geen grote daling de Palestijnen-populatie wordt veroorzaakt, is er niets aan de hand.

En mocht het nog eens helemaal mis gaan, dan gooit Israël een atoombom op Iran. Eigenlijk zouden ze dat nu al gewoon moeten doen.

Cultuur[bewerken]

Omdat de 'vrije' pers altijd leugens schrijft en links is, verzorgt de Israëlische staat de berichtgeving gewoon zélf. Buitenlandse journalisten krijgen bij wijze van service de te publiceren teksten integraal aangeleverd, inclusief achtergrondinformatie en foto's van terreurdaden gepleegd door moslims. Een eigen interpretatie wordt niet op prijs gesteld, want journalisten zijn toch altijd links en antisemiet. Om hen verantwoordelijkheid en waarheidsliefde in te prenten, mag het buitenlands journaille voor straf 10 jaar het land niet in als zij desondanks toch onaardige en dus antisemitische dingen schrijven over Israël.

Geert[bewerken]

Sommige mensen vragen zich misschien af waarom de PVV zich zo achter Israël schaart, maar deze lichte vorm van antisemitisme is min of meer begrijpelijk. De strijd in het Midden-Oosten is niet alleen een strijd tegen Israël, maar op den duur een strijd tegen alles dat niet-islamitisch is. Als ze de Joden verslagen hebben, zijn de christenen en de ongelovigen aan de beurt. De Koran verdeelt de wereld niet voor niets in twee delen: "het huis van de moslims" en het "huis van de oorlog".

Geert houdt daarom heel erg van Israël en hij heeft de Israëlische vlag in alle vergaderruimtes van de PVV laten hangen, boven de Prinsenvlag. In zijn jeugd heeft Hij zelfs nog meegeholpen met koloniseren. Geert vindt dat Nederland Israël moet helpen met meer land te koloniseren, zodat de Joden meer leefruimte hebben. En Hij wil graag dat we een nieuwe spoorlijn bouwen tussen Tel Aviv en Jeruzalem.
Als de Joden Israël niet hadden opgebouwd tot een sterke staat dan zouden ze al lang gedecimeerd zijn door de Arabieren. In dat geval zouden ze hun slachtofferrol hebben behouden in Europa. Nu zij ruim hun eigen broek kunnen ophouden en zich verdedigen vervalt de slachtofferrol en wordt die aan een ander toegekend, de Palestijnen in dit geval. Want Europa houdt alleen maar van slachtoffers ongeacht hun rol.
Ni28 | 20 juni 2021 | 17:16

Our stance against Israel is the same stance we have always taken. #Israel is a malignant cancerous tumor in the West Asian region that has to be removed and eradicated: it is possible and it will happen. 7/31/91 #GreatReturnMarch
Ayatollah Seyed Ali Khamenei (Iraans staatshoofd, red.) @khamenei_ir 7:49 PM 3 Jun 2018 via Twitter

Israël doet wat het moet doen. Ze schieten gewelddadige idioten neer die er alleen maar op uit zijn om het Joodse volk te doden. Israël is een voorloper op hetgeen wat wij ook zonder enige twijfel straks ook gaan doen... Als ik Israëliet was schoot ik ook met scherp op dat islamitische klotenvolk dat alle Joden (en ook christenen) alleen maar dood wil....
ja-ja-nee-nee | 14-05-18 | 14:50

Israël is het enige land tussen al die puinzooi van Arabierië wat zich heeft bewezen en een prima florerende economie heeft opgezet. Dat is iets wat al die islammers met z'n allen nog niet voor elkaar krijgen. Kijk maar eens rond, overal waar de islammers het bewind voeren is de puinbende gigantisch. En werken, ho maar. Overal en altijd tegenaan kankeren en sjagrijnen maar zelf iets opbouwen kennen ze niet.
jan den hollander | 09-01-17 | 10:45

Ik ben er ook op vakantie geweest, de Israeli hebben er een geweldig mooi land van gemaakt, wat een verschil met die kale verwaarloosde Palestijnse gebieden. Ook heel veel historische schatten en zeker aardige mensen. Echter oppassen voor de Hongaren en Bulgaren die daar wonen, die belazeren je waar je bij staat. Maar ga er zeker nog eens naar toe heb nog lang niet alles gezien.
Ron, Rotterdam | 16:53 | 13.08.12

Hoe dan ook: ik vind het geweldig dat Israel fungeert als #1 target voor islamitisch geweld. Dat zorgt ervoor dat wij hier een stuk veiliger zitten. Dan moet Geertje Wilders wel verder zijn bek houden, anders gaan de hakbars alsnog hier los.
decsswarjew | 30-03-12 | 22:24

De islamisten bezitten al 99% van het Midden-Oosten, maar ze moeten perse dat kleine stukje waar Israël gevestigd is erbij hebben, om ook te kunnen verprutsen.
skinner | 04-05-11 | 12:47

Die palestijnen zullen het nooit begrijpen. God heeft het Beloofde Land aan de Joden gegeven, en niet aan de mohammedanen. Dan kunnen ze blijven terroriseren wat ze willen: ze zullen het Heilige land nooit bezitten.
Kees Klinker | 03-05-11 | 13:06

Zo zie je maar weer dat Israel iedereen in moet kunnen zetten om het land te verdedigen. Te ziek voor woorden dat dit moet. Israel kan niet anders want constant is er dreiging van de Moslims landen om hen heen om de Joden te vernietigen. Israel is het enige land waar Joden vrij hun Jood zijn kunnen beleven. Buiten Israel is er antisemitisme en zijn de Joden ook niet veilig!
Gert, Amsterdam | 08:38 | 16.12.10

Israel is een rechtstaat, Nederland is een rechtstaat. Alleen in een rechtstaat kan democratie en mensenrechten gewaarborgd worden. DAAROM is de macht, invloed en voortbestaan van Israel tegenover de staten om haar heen belangrijk voor Nederland en het Westen. Elke kritiek, van welke vorm dan ook, op Israel zonder in acht neming van dit feit is een aanval op het Westen, democratie of de idee van een rechtstaat.
thp | 15-12-10 | 14:03

Daarom moeten we alles op alles zetten om het offensief van de linksen en de mohammedanen om Israël te vernietigen te stoppen. Nederland en de EU dienen onmiddellijk op te houden met eisen dat Israël zichzelf met het doen van territoriale concessies veroordeelt tot onverdedigbare grenzen. Land voor vrede heeft geen zin. Het is geen territoriaal maar een ideologisch conflict, een conflict tussen de rede van het vrije Westen en het barbarisme van de islamitische ideologie.
Partij voor de Vrijheid Verkiezingsprogramma 2010-2015