Bijbel

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het sprookjesboek voor christenen. De basis voor onze normen en waarden. Kun je stom vinden, maar vergeleken met de koran is de bijbel een godsgeschenk.
Pas op voor de bijbel, werd ik vroeger voor gewaarschuwd. Die is door de Joden geschreven.
SteefLaarma @BoortasSteve 1:46 PM Nov 24, 2021 via Twitter for iPhone

De bijbel is één grote valsheid in geschrifte. Eén grote fraude. Het verkopen van gebakken lucht. Een jodentruc. Een grotere bully dan de god van het O.T. bestaat er niet. En malle Jezus daar ga ik niet eens verder op in. Ach die malle Jezus toch.
Eildert Vinkenborg @EildertVinkenb8 2:45 PM Nov 14, 2020 via Twitter for Android

We worden de laatste tijd wel geconfronteerd met het butterfly-effect zeg. Eén chinees slacht een vleermuis, de aanleiding tot een mondiale ramp, ëën zwarte man sterft door een hardhandige arrestatie, de aanleiding tot mondiale agressie, één duitse politica schafft een foute beslissing, de aanleiding tot de ondergang van de beschaving. Het is wachten op de vierde bazuinstoot.
wijsvinger | 29-06-20 | 19:18

Maar als het einde der tijden aldus nabij is en de vier ruiters van de Apocalyps in aantocht zijn dan moet de antichrist nu aan de macht zijn (!) Zo is geschreven. Dan twijfel ik nog.. wie is dan de ware anti-christ.. Angela Merkel, Donald Trump, Emmanuel Macron of toch gewoon onze eigen Mark Rutte ? Het blijft een geheimzinnig kereltje onze premier.. Heeft hij ouders ? Zou me toch wel trots maken dat de vvd ons allen de hel in loodst. Waar een klein landje dan toch weer groot in kan zijn.
suscrofa | 15-02-20 | 00:06

Het verhaal van Job in een eigentijdse versie.
En hij vroeg aan God. als ik 1 eerlijke VVd'er vind, spaart u dan de rest? en vernietigd u niet SoDenHaah en Gomorradam?
Zatkniss | 24-09-18 | 15:34

Vergeleken met de koran is de Bijbel een godsgeschenk.
Ongeblustekalk | 08-09-13 | 16:57

Wereldwijd neemt de anti Israel houding toe, dit land wordt verder ingesloten door de moslimbroederschap. Wat nu gebeurt is eeuwen geleden al verkondigt in het overbekende en zo gehate boek door moslims. Ja mensen wat komen gaat staad vermeld in de bijbel of u het nu geloofd of niet. Kijk om u heen en laat u niet misleiden door media. Dit is de tijd van het beest die opkomt uit de aarde en een ieder verleiden zal. Tevens is het een onderdeel van de nieuwe wereldorde die iedereen zal laten buigen voor het beest. Kortom we leven in de weeen!
provocatus 19-09-2012, 10:00

Ja, dat verhaal in de bijbel over de toren van Babel nog maar eens na lezen.Of je een hoofdstuk van de Euro leest. Maar goed, er een verschil. In die tijd had je nog geen rekening burger. Zo zie je maar, de vooruitgang is niet te stoppen.
mulder, almere | 20:52 | 07.04.12

Dan wil ik dat alle moslims in Nederland verplicht op Bijbelles gaan zodat zij die hier komen ook weten wat ons HEILIGE BOEK inhoudt? Het boek dat de basis is van onze gehele westerse samenleving en huidige normen en waarden. O nee, dat hoeven ze niet want dat willen die gasten niet. Stom zeg, WIJ moeten ons overal in elke land in elke situatie aan hun onzinnige principes en eigengereide standpunten aanpassen. Ik wordt zooooo vreselijk moe van die islam.
Mark, Amstelveen | 09:57 | 22.02.12

Er staat in de Bijbel dat je je verre moet houden van alles wat met magie te maken. En waar staat te Bijbel vol mee, inderdaad, met magie, lammen die weer kunnen lopen, blinden die weer kunnen zien, water wat in wijn veranderd, een visser die over water kan lopen! Je reinste magie! Dus als je al een boek wilt verbieden dien je met de Bijbel te beginnen!
Luuk, Groningen | 16:19 | 19.12.11

Men dient de 10 beloften van de Bijbel te hanteren. God zet je boven alles en het 2e gebod heb de ander lief gelijk je zelf zorgt er voor dat je gelijk bent aan elkaar. Dus weg met minderwaardigheidsgevoelens. Je dient wel in balans te zijn. Daar eerst aan werken. Maar iets doen voor de ander geeft een goed gevoel.Niet steeds aan je zelf denken. Juist egoïsme zorgt voor hebzucht, machtswellusteling etc.De Bijbel is een groot pyschologisch,overdrachtelijk en zinnebeeldend boek.Zo dien je er mee om te gaan.
Ger, Amersfoort | 11:28 | 13.01.11

Lees de bijbel, vooral openbaringen. Dit zijn de weeen waarover gesproken wordt. En let wel, het wordt nog veel erger. Dit hebben we aan ons zelf te danken omdat we denken zelf voor God te kunnen blijven spelen. Hij heeft ons gewaarschuwd en voor wat komen gaat. Let maar eens op wat er na 21-12-2012 gaat gebeuren! De grote verdrukking is komende en zullen daar allemaal mee te maken krijgen, plus de vele natuurrampen die vaker en meer in intensiviteit zullen toenemen.
Eigen schuld, opnebaringen | 20:15 | 07.01.11