Sylvana Simons

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Vroeger, héél vroeger, een lekkere sappig negerzoentje, tegenwoordig een uitgedroogde zeurpiet. Omdat haar televisieinkomsten terugliepen heeft ze zich aangesloten bij Denk, want die krijgen subsidie om met hun linkse praatje Nederland kapot te maken. Ze valt op blanke mannen. Omdat die wél werken, want anders zocht ze natuurlijk fatsoenlijk iemand van haar eigen ras uit. Ze schijnt ook ideeën te hebben, maar uit het voorgaande blijkt dat je daar dus totaal geen aandacht aan hoeft te besteden. Hadden we al gezegd dat ze zwart is?

Wie schenkt nog aandacht aan Sylvana behalve de ouwe snoeperds van DWDD en |witteman Pauw? Zij is totaal ongeloofwaardig. Wat zij doet is hetzelfde als Kane die gaat zingen op een Retecool barbecue. Het wachten is op het moment dat SyllySil zich bekeert tot de islam! Kwestie van tijd. Geen kwestie van verstand, want daar beschikt ze niet over.

Als ze dit leest, heeft ze weer iets om over te janken bij DWDD. Rustig maar, Sylvana. Eet liever een banana.


Beveiliging[bewerken]

In november 2016 eiste Sylvana bij hoog en laag dat ze beveiliging moest krijgen van onze belastingcenten. Iemand had namelijk in het kader van carnaval een hilarisch lied opgenomen en een geweldig grappig filmpje.... haha...waarin Sylvana dus HAHAHAHAHHA....hahahaahahaaaa!!!...Oh joh ik kom niet meer bij zo leuk!!! Aan een boom!!! Hahahahahahahahaa......HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA....hihihihihihihih HAahahahahahaha.. auw mijn buik...hahahahaha.... En daarom moest ze dus beveiligd worden.

Geert prikte daar meteen doorheen en stelde gewoon voor om Denk op te heffen. Want als we iedere idioot die wat roept moeten beschermen kunnen we iedereen wel gaan beveiligen. Eerst iedereen tegen je in het harnas jagen en als er vervolgens iemand wat van zegt meteen beginnen te miepen dat omdat jij je bedreigd voelt, wij allemaal voor jouw beveiliging moeten opdraaien. Gadverdamme! Nee, dan heeft Geert gewoon gelijk. Sowieso is het beter dat ze gewoon haar bek houdt. En het was bovendien gewoon een grappig filmpje waarin Sylvana met een botje door haar HAHAHAHAHAHAHA Haaaa hahahahahaha...hihihih hahahahahahahahahahahahahahahaa...hilaaaaaarisch! hahahahahahahahahaha hahahahahhahahahahahahaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA oh joh ik stik er bijna in zo leuk! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Wat is het toch een aandachtshoer! HAHAHAHAHA nou daar had ze niet van terug hahahahaahahahahahahaa!!! In haar blote reet in het oerwoud!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAAHAAA

Het liedje ging trouwens helemaal niet over Sylvana, maar over een of andere Russische chick die ook zo heette en moest oprotten naar haar eigen land en de hele tijd zat te zeiken. De naam Sylvana is overigens latijns van origine en komt in Rusland helemaal niet voor, maar daar gaat het niet om. Ze moet dus gewoon haar zwarte bek houden.

De kunstenaar die het gewraakte *proest* filmpje maakte is inmiddels gearresteerd en opgesloten in opdracht van het Openbaar Ministerie. Zo zie je maar weer hoe de elite de vrijheid van meningsuiting respecteert. Eigenlijk zouden ze deze cineast moeten beveiligen tegen de schreeuwende politieke correcte hordes.


Artikel 1[bewerken]

Op 24 december 2016 maakt Sylvana Simons bekend dat ze wegging bij DENK en een eigen partij zou beginnen. Deze partij heet Artikel 1, naar een betuttelend klein regeltje tekst dat per ongeluk in de grondwet terecht is gekomen en voortdurend door links wordt misbruikt om de vrijheid van meningsuiting te ondermijnen. Meteen verscheen daar uit een wolk van zwavel en vitriool Anja Meulenbelt op de lijst, omdat de moslims van DENK zelf nog niet antisemitisch genoeg zijn. De partijen DENK en Artikel 1 behalen 0 zetels in de verkiezingen van 2017, omdat het Volk helemaal klaar is met links.
En toch zou ik die SS een keertje willen doen. Gewoon, om af te strepen op m'n bucketlist.
Bakkeleures | 10-12-21 | 13:31

Sylvana Simons die beleefd en intelligent probeert over te komen en daardoor uiteindelijk gewoon onzin uitkraamt is wel zo een beetje het ergste wat er is.
MaartRutte | 22-09-21 | 19:02

Nou, mevrouw Simons, gedraagt u zich toch, alsjeblieft. We zijn hier niet in de jungle.
valsebingo|16-06-2021|18:55


Gadverdamme. Zo’n a.. ?? Nee dank je wel. Stuur ze terug naar de jungle, misschien wil er wel een zwarte beer overheen.. Al was ze de laatste op de wereld, douw hem liever in een molshoop
May |Wed 02 May 2018 | 8:00


Sylvana Simons - zit inmiddels volledig aan mijn max qua airtime/aandacht voor deze vrouw. Kijk nog liever 6 weken nonstop Volendammers in een NPO reisbureaushow dan dat ik SS twee minuten hoor wauwelen over dit land terwijl ze herstelbetalingen voor eigen portomonnee bedoelt.
de Voorzittert | 27-01-17 | 09:55

Ik zou haar zelf niet doen maar haar vastgeknoopt zien in de schaftruimte van een EBI met een stuk of 10 langgestraften die in de rij staan om d'er flink in te beuken lijkt me top.
miachel2003 | 29-12-16 | 16:42

Het allerbeste zou natuurlijk zijn als Mw Simons tegen zichzelf in bescherming wordt genomen en DENK wordt opgeheven.
Geert Wilders 7:07 PM 22 Nov 2016 via Twitter

Als Sylvana echt op wil vallen en een statement wil maken, legt ze een katoen veldje aan in haar tuin, en wijd ze zich volledig aan het verzorgen en plukken van die plantjes.
J.P.E.v.d.W | 15-11-2016 | 15:42

ik zit te wachten op een volkert van de Gtje :) want daar vraagt ze elke dag om, klagen om ons, maar madam is zelf de grootste racist van nederland.
Maaslander | 8 november 2016 | 09:55:21

De chocolade letter S mag ook al niet meer in de schappen van de beruchte dame, kunnen we deze dame niet terugsturen naar haar land wat met een S begint.
De Vries (gast) | 27-10-2016 | 08:23

Mevr. Simons is niets te dol om een baan als Kamerlid te krijgen; eerst #ZwartePiet kapot en nu de #burkini an;@pauwnl regelt het podium!
Prof. Dr. Mr. Ing. Richard de Mos 23:17 30 augustus 2016 via Twitter

Mevrouw die filmt is een soort van Sylvana Simons (3:58 weerspiegeling auto). Verder zie je dat het riftuig zich nooit en nergens coöperatief kan opstellen. Het zijn zuigers van het systeem, verschuilen zich achter mekka en zijn altijd in groepen bij calamiteiten. Dit volk verdient geen plek in de samenleving. En omg Sylvana kan beter hamburgers bakken bij de mac.
Bill Cosby | 28-08-16 | 12:30

"Sylvana is over de houdbaarheidsdatum en kan niks dus haar loopbanen als gouddelfster en Tellsell-hostess zijn over en uit en schluss. Dat dachten en hoopten wij althans maar wat bleek? De Viva kwam met een special over negertampeloerissen, dat die veel beter pompten dan die roze flipjes van de vinexmannen, dat de ‘brothers’ veel hoffelijk en eleganter waren dan blanke mannen, dat ze nooit vreemd gingen en dat ze nooit een vrouw zouden slaan. Als rolmodel waren mijnheer Edgar Davids en Regilio Tuur uitgekozen, al heeft Regilio een klein fluitje maar dat werd rijkelijk gecompenseerd door de door hem zelf ontworpen push up onderbroeken. Goed, dat verhaal in de Viva vond Sylvana racistisch want Syl doet het immers alleen met blanke schathemelrijke mannen. Ervaringsdeskundige dus. Vervolgens kreeg ze een Wiedergutmachungscolumn in de Viva en nu krijgt ze ook nog eens een eigen programma bij de NPO."
[Arthur van Amerongen, 24-05-2015, 13:51][1]

"Domme doos. Ze voelt zich gediscrimineerd en nu sluit ze zich aan bij een partij die vrouwen onderdrukt. Even de politiek in en dan jaren wachtgeld trekken van ons belastinggeld."
Dinie Westerman 19 mei om 5:25

Silvana zit al de hele middag een brief te tikken naar de fabrikant van mergpijpen, dat ze wil (oh nee, correctie, zij wil nooit iets, zij) EIST dat die dingen uit de handel worden genomen. Want bruin is dan in de meerderheid, maar de twee bruine stukjes zijn in volume nog steeds minder dan het blanke middenstuk. En dat is godverdomme ONDERDRUKKING! En dat rode in het midden? Dat is symbolisch voor het bloed van de slaven! Ja! En nog meer van die dingen! Enzo! Verbieden! Racisme! Schande! Heeft Matthijs al gebeld? Of anders Humberto dan maar? Die moet zijn 60/40 zwart/blank-ratio aan tafel toch ook een beetje bewaken?
Kameroudste | 17-04-16 | 13:43

Ze is zelf een groot racist naar haar eigen ras!! Ook zij heeft een WIT statussymbool (man) genomen voor een betere toekomst net als iedere zwarte dat doet. Het zijn allemaal racisten.
Joop de Pipo3

Een boerkini zou Sylvana beslist niet misstaan, de wereld zou er ineens een stukje beter uitzien. Jonkheer Wttewaall | 30-08-16 | 10:18


Ik vraag me af of Syl haar reacties in 2017 zijn: "ik wil eruit, help!" Nou meid, succes met je gekut, je zult zien waarin je terecht komt en DENK maar niet dat de islam mee gaat vallen. Met je boerka ideeen. Alleen jammer dat je dit geneuzel niet prive doet maar zelfs de politiek in wil om de rest van het land in de afgrond te storten. Van de islam kom je niet zo makkelijk af als scheiden van een echtgenoot Syl. Is dit nog nieuws? | 30-08-16 | 10:56


Sylvana aka Wannabee blanke met je geblondeerde semi blanke blonde Wilders pruik. Volgens mij heb je een Wilders complex, je bashed alleen de PVV, kom is met iets inhoudelijk zoals of er wel genoeg gekleurde M&M's in een verpakking zitten en of ze juist verdeeld zijn,oeps verdeeld=apartheid. Slap aftreksel van een zwarte vrouw! 010zeikert | 30-08-16 | 11:10


Dan kunnen we evengoed ook den politiek ingaan om die mensen die van Afrika komen te verbieden .... ze wonen in ons land en dan gaan ze de wetten aanpassen naar hun normen met hun zogezegde kwats van racisme ... Het feest van Sinterklaas en de zwarte pieten bestaat al jaren en jaren en nu komen ze ermee af dat het racisme is "" bullshit "" en weg ermee ...... jullie moeten aanpassen naar onze normen bitch

Vanden Eynde Michel · 29 July at 17:07


Sylvana kan geen Engels alleen Papiamento en Nederlands, daarvan vreet ze uit de ruif mee please Sylvana ga terug naar Paramaribo, of nieuw nickkerie of het oerwoud in bij de bosnegers maar lazer aub op uit NL. Wij zijn je spuug- en spuugzat. Janalb | 21-9-2016


Huilebalk maar wel zelf bedreigend op de barricades staan met haar belachelijke anti-pieten gelul Dat niemand aanklacht tegen haar indiend wegens haatzaaing, opruiing, en verstoring van de openbare orde met verenigde krachten Cnijmegen Rick | 3 February at 11:45


Help die inboorlingen maar weer ze weet helemaal niets van de Nederlandse tradities komen zo uit de boesboes en hebben gelijk een grotebek laat ze lekker naar haar eigen land gaan maar daar moeten ze haar ook niet daarom probeert ze het nu hier die overloopster Bertes Van Kooy · 3 February at 16:48


 

De media (samen met de overheid) gaat toch altijd tegen de wil van de burgers in wat zij willen. Hoe vaak krijgt Sylvana Simons bijvoorbeeld een podium in tv programmas en dat terwijl echt niemand op deze dame zit te wachten. Birdwatcher|2 Apr 2018 om 11:39