Denk

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

DENK is een turkenpartij, opgericht door twee Turken voor wie de PvdA nog niet Turks genoeg was. Ze willen in Nederland de sharia invoeren en de Nederlandse cultuur afschaffen. Ook willen ze dat zwartjoekels het in Nederland voor het zeggen krijgen, en dat hardwerkende Nederlanders legaal mogen worden gediscrimineerd. Ze moeten hun bek houden en oprotten naar hun eigen land, want ze zijn zelf racistisch!

Er zit ook een excuus-Marokkaan bij Denk. Voor de subsidie, want Marokkanen houden niet van werken. En Sylvana Simons.Eerst verdedigen die gore stinkmoslims van "denk" die smerige afghaanse kutmoslim en nu dit?? Kan "denk" niet gewoon verboden worden, dat hebben ze tenslotte ook terecht gedaan met het socialistische NSB.

DPU5 | september 2018 | 15:18:10


Als DENK er voor àlle Nederlanders is, waarom zijn er dan alleen maar allochtonen lid van?
JackStick | 03-09-18 | 12:31

Mijn boodschap aan Kuzu, Denk en alle andere Erdogan-lovers: snel optiefen naar Turkije! #kuzu #optiefen #wegmetDenk https://twitter.com/telegraaf/status/1016609435861561344
Geert Wilders 12:39 PM 10 Jul 2018 via Twitter

"Jahhh. Zodat je Nederland nog veder naar de cholera ken helpen !!! Dikke vette nee , je moet weten wanneer je tijd is gekomen om te gaan !!!!!!"
Remco Euser - 26 augustus 2016 18:30

Weet je wat ik zo leuk vind iedereen doet zijn zegje en dat mag ik wil ook dat hij vertrekt maar iedereen blijft maar zitten op die bank en laat het gebeuren wij Nederlanders moet een vuist maken en nu niet zeggen dat wil ik wel maar ik krijg niemand mee dus ik staat weer alleen ja dat kan ik heb vaak een op roep gedaan om een vuist te maken en wat dacht je dat ik medewerking kreeg nee dus dus mopperen moet je niet hier doen maar bij de stem bus en ik weet wat ik stem hij heeft wit haar raar raar wie is dat hahahah
Rob ter Haar - 26 augustus 2016 18:30

Turkse spionnen in Nederland. Dat wisten wij al jaren. En trouwens wat dacht je van Denk???? Dat zijn spionnen in de tweede kamer.
A.D. (gast) | 24-08-2016 | 10:10

Vieze gore kankerturken. Ze zouden jullie het land uit moeten trappen. En neem die mislukte rifaap en geblondeerde negerslavin mee. Opgeruimd staat netjes.
Simon Drijver2

Kuzu is gewoon een Turk in hart en nieren met een Nederlands paspoort. Het Nederlandse belang interesseert hem geen ene moer. Kuzu is bezig met een politieke jihad.
Vinger in de dijk

Ik word zo moe van dit clubje Nederlandhaters. En de hele media, waaronder ook Geenstijl, blaast het op waardoor deze zielepieten groter en talrijker lijken dan dat ze zijn. Weg met die meute anti-Zwarte Pieters, DENK-ers en andere Nederlandhaters. Doodnegeren die lui. Le Roi | 30-08-16 | 10:40

Wij vinden dat een respectloze, haatzaaiende partij als Denknl uit de Tweede Kamer moet verdwijnen.
[C]onstateren [d]at zij : […] ons Sinterklaasfeest willen afschaffen; […] en verzoeken Dat Denknl met directe ingang de Tweede Kamer verlaat.
Denknl is een gevaar voor onze samenleving en hoort niet in Nederland.
Petitie "Direct vertrek Denknl uit Tweede Kamer" van "Team OVC Bert en Tanja", 14 augustus 2016


Er komen partijleden van DENK aan mijn deur om mijn mening te vragen over de partij DENK. Ik vroeg de mensen van, wil je mijn echte mening weten! Waarop die mensen tegen mijn zeiden , ow u bent een racist! Ik had mijn mening nog niet eens verteld maar ga hier van nu echt aangiften doen van openbare beschuldiging. Moet zeggen had er toch echt heel erg moeite mee om mijn eigen rustig te houden.

Robbert-Jan Maas | 2 June 2016 at 19:07