Zwartjoekel

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Zwartjoekels (ook wel de zwartjes) is een koosnaampje voor de eerste negers in Nederland, die allemaal afkomstig waren uit onze apenlanden. Zwartjoekels en apenlanden waren van oorsprong helemaal niet negatief bedoeld. Het is alleen door het gedrag van deze groep zelf dat alle woorden om hen aan te duiden meteen een negatieve bijklank krijgen. Geert Wilders werd vroeger op school "de Neger van Venlo" genoemd omdat hij een pinda is, bijvoorbeeld. Ik bedoel maar.

De Politiek Correcte Elite heeft deze woorden echter verboden verklaard omdat daarmee talloze ongeschreven wetten worden overtreden, en ze sturen het MDI op je af als je op het internet het woord "zwartjoekel" gebruikt. Niks van aantrekken, want gelukkig mag iedereen sinds Pim en Geert weer gewoon zeggen wat ie wil, en wij dus ook. Zwartjoekels. Zwart Joekel. Oekel, oekel, wat een zwarte joekel!

Vroeger stonden zwartjoekels op de straathoek pinda's te verkopen, met een olijke aapje dansend op hun schouder. De zwartjoekels van nu doen echter bij voorkeur de hele dag niets, behalve zich een slag in de rondte neuken, en worden daarbij in leven gehouden van onze belastingcenten. Hun beheersing van het Nederlands laat nogal te wensen over. Zij houden van hippediehop-muziek en noemen sieraden blingbling (het blijft kraaltjes- en spiegeltjesvolk, hè?) Zij houden er bij voorkeur meerdere vrouwen op na, die zij niggabitches noemen. Die niggabitches leveren "diensten" in ruil voor beltegoed, als je begrijpt wat ik bedoel. Heh heh heh. Heh. Goede voorbeelden van zwartjoekels zijn de Surinamers en de Antillianen.

Nog steeds is het best even schrikken als er opeens een zwartjoekel bij jou op de straathoek staat, en tot begin jaren negentig was het best wel een ramp om zwartjoekels als buren te hebben, hoewel de Riffijnen nog veel erger zijn gebleken.

Maar hoe kun je nou zien of iemand wel of niet een zwartjoekel is? Want niet elke zwarte is donkerbruin, en niet elke bruine is zwart als roet. Welnu, PVV kamerlid Joram van Klaveren en de broodschrijver Bas Paternotte werken naar verluid aan een handige kleurwaaier waarmee je eenvoudig kunt bepalen wanneer je iemand "zwartjoekel" mag noemen en terecht mag schrikken.

Zwartjoekels worden regelmatig door de politie doodgeschoten, maar dat is omdat ze zich niet aan de regels kunnen houden.Ik snap niet waarom deze op de Dam in Amsterdam corona regels niet naleven en crimineel gedrag van Afrikanen goedkeuren en politietaak afkeuren.Wanneer iemand niet naar politie luistert en zich misdraagt is op eigen risico dat hij/zij dood kan gaan door politie optreden .Ik begrijp al dat Afrikaanse tam tam en heisa niet.Wie niet onder politie dood wilt gaan moet zich maar netjes aan de wetten en regels van betreffende land waar ze wonen houden.Maar nee ongehoorzaam wijsvinger naar politie en de vier die naar zichzelf wijzen zien ze niet!
Selime| 2 juni 2020| 16:24

Zal wel weer zon onbetrouwbare zwart joekel zijn geweest. Bij de beesten af zijn ze.
Hans | 27 Jan 2020 | 10:02, mediacourant.nl

Black and white dancing together, side by side through stormy weathers..... Ik ging ook met negers om toen ik klein was tot mijn spullen steeds begonnen te verdwijnen. Ik hoop niet dat het deze kerel overkomt.
ClauDiño | 17-08-18 | 20:38

In mijn leven komen geen negers voor. En dat wil ik graag zo houden. Ik denk dat de dame in kwestie daar nu ook zo over denkt. Heel vervelend, maar het zijn de negers zelf die negers een slechte reputatie bezorgen.
Stijlicoon | 30-11-16 | 10:58

Hou eens op en benoem de dingen zoals ze zijn! Het zijn negers, alleen vanwege slavernij schuldgevoel mag je het niet zeggen. Ik heb niks met slavernij te maken, de Afrikanen moeten eens aan het werk ipv al eeuwen hand ophouden en zielig zijn!. Aan het werk en hou eens op met kinderen en dus armoede maken grrr . Afrikanen hebben genoeg uit zakken van blanken geklopt als ze zo eerlijk zijn nemen ze dan het geld van de blanke ook niet aan, nee als het om geld gaat is alles ok, bah. Ik walg ervan.
albert K (gast) | 05-07-2013, 17:10

Waar maken we ons druk om? Rappende negers noemen zichzelf in hun liedjes steevast nikkers en noemen in diezelfde liedjes de vrouwen bitches. Daarnaast noemen ze ons o.a. kaaskoppen. Waarom moeten wij zo politiek correct zijn om bij een iewat pikante opmerking direct door het stof te gaan? En eerlijk is eerlijk, de meeste 'negers' (m.n. Afrikanen) kunnen niet fietsen en hebben geen fiets, dat is dus gewoon de waarheid.
Tonnnnnn (gast) | 05-07-2013, 14:05

Real niggaz don't die, they multiply!
VanBukkem | 26-06-13 | 22:31

Ja doei! Die nakomelingen die nu in Nederland wonen kunnen ons beter op hun blootte knietjes danken dat ze hier wonen, en niet in een hut gemaakt van stront in Afrika. Terwijl ze met een gezicht vol vliegen en een waterbuikje zitten te wachten op ontwikkelingshulp.
Rimpeldoos | 14-06-13 | 10:52

Tja de naam zegt al genoeg van de persoon doe het weet. Weer zo een zwart joekel en maar gek vinden dat iedereen ze uit kotst. Nou ik begrijp het heel goed.
Meneer 20 april 2013 | 21:58, www.112haarlem.nl

Negers zijn anders dan blanken. … Al in de Egyptische hieroglyfen werden blanken, negers, vrouwen mannen niet alleen met een ander uiterlijk afgebeeld, maar ook in een andere rol. Ze verschilden groepsgewijs van elkaar. En dat was gewoon zo. Dus daarom werden ze ook als verschillende groepen afgebeeld. … Negers blijven beter in sport en muziek en seks, ook al vinden we dat eigenlijk racistisch.(ad passim)
Joost Niemöller, "Het etnische taboe", 23 februari 2013, DagelijkseStandaard.nl

Het blijft kraaltjes en spiegeltjes volk. Of een nog oudere: al geef je een aap een gouden ring, het blijft een lelijk ding.
KarelMarks | 22-02-13 | 09:43

hey Angelo lull niet domme nigger … niggers zijn domme lage aapachtige slavenvolk , niet meer niet minder ,zo wat elke volk haat niggers , vieze zwartjoekels , jullie zijn een tussenvorm van aap en mens , iedereen met verstand weet dit
karel on 16 January 2013 at 16:39, crime-bron.nl

Zulke jonge ventjes zijn geen polen of weet ik veel wat want die hebben en krijgen geen werkvergunning.. T zullen wel weer van die roetmoppen zijn
DP 12-06-2012 | 23:37, www.rijnmond.nl

Laat die negers het lekker zelf oplossen. Ze kunnen er wel op los neuken zonder na te denken aan de consequenties. En van een condoom willen ze niks horen. En ik ben nu de zwarte schaap omdat ik niet wil doneren. @ Germain Wat mij betreft mogen alle Antillianen het land uit. Ga maar lekker in je eigen land luieren en de crimineel uithangen!
Teun, 21/07/2011 at 4:17 pm

Dan is het best even schrikken, opeens staan ze ook bij jou op de straathoek. Een gevoel wat uw (over)grootouders in de jaren twintig ook gehad moeten hebben: die plotsklaps pinda’s verkopende neger op de hoek, het olijke aapje dansend op zijn schouder.
Bas Paternotte, "030: Welkom in de waanzin van Wolfsen", 17 juli 2011, GeenStijl.nl

Petje af voor deze man. Maar zwartjoekel dit, zwartjoekel dat. Is toch ook niet zo raar dat die buitenlandse mensen vaak betrokken zijn bij overvallen ed. Ze hebben meer vrije tijd dan de gemiddelde Nederlander.
Edwin vrijdag 17 december 2010 15:24

Lekker weer dicht bij ons. We zijn marianne vaatstra al lang weer vergeten zeker.Het is toch wel zeker dat zo'n zwartjoekel dat gedaan heeft.
groentje uit De Westereen, 10:13 donderdag 07 oktober 2010, www.waldnet.nl

als ik veel kogels had gingen er heel veel nikkers en ander zwartgespuis dood nederland niet negerland laffe linkse landverraders daar maak ik kunst mest van
apenjager88, May 01 2008, www.spunk.nl

Nee man..die zwartjoekel liet haar en dat halfzwarte pleuriskind in de steek. en terecht overigens.
jantje, 18:02:25 13/03/2008, www.voetbalonline.nl

Ja joh deze mensen bekriteseren liever de koningin dat een lullig bedrag krijgt van de belastingcenten in plaats de zwartjoekel zonder klit .
het, 23:30 03-10-2007, forums.marokko.nl

Ik ben ervan overtuigd dat de islam een kwaad is het was wel weer een zwartjoekel die aan myn kinderen kwam pim zou bly zyn als geert hem opvolgde het moslimgedoens moet afgeschaft worden hier schuilt het kwaad in ik schyt op de koran in de koran staat ook mohammed is een homo dat geeft hy toe.
Jacobus, 08 augustus 2007

Wat een misselijk stuk secreet is die zwartjoekel van een Hirsi Ali, dat natrappen en uit zijn op een persoonlijke wraakactie lijkt meer op het gedrag van ene Femke. Laag bij de gronds, zou ik zeggen en blij dat ze vertrokken is uit Nederland, helaas als Nederlandse, maar dat is niet dankzij Verdonk. En daarom nu nog eventjes een trapje na. Voor mij is Rita de beste minister, die we sinds lang hebben gehad, jammer, dat dank zij het gekonkel van het VVD-bestuur, zij niet tot partijleider is gekozen.
Paul, 21:08 zaterdag 19 augustus 2006, elsevier.nl

Wij werden onder de voet gelopen door deze gasten het waren er een stuk of dertig zwartjoekels die de wouten aanvielen. Waarom dat weet nog steeds niemand.
House-Opa, 9:13 AM Tue Jul 13 2004

Utrecht valt anders nog wel mee heur De beste speler daaro, Tanghe, is Belg, ze hadden Vreven, Fujita, en nu die andere zwartjoekel. Bij RKC stonden alleen maar rood-wit-blauw vlaggetjes in de VI, aangezien Petrovic uit een land komt met dezelfde valg
bartje518, 20:33 27 december 2003, forum.leerlingen.com

Lust naar macht, geld, aanzien etc. is universeel. 'De witte man' is gewoon intelligenter en creatiever en heeft het eerder verkregen. Dat steekt. Dat doet pijn. En deze vrouw is weer een voorbeeld waarom een te ver doorgevoerde emancipatie even schadelijk is als de massa-immigratie. Ik vind dit gedweep met de zielige soewarte man ziekelijk vormen aannemen. 343 | 27-10-14 | 20:03