Dhimmi

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Dhimmi
De traditionele aanduiding voor "niet-moslims" in de shariawetgeving van een islamistisch geitenland.

In de volksmond is een dhimmi iemand die niet moslim is, maar wel de moslims accepteert als zijn meerdere, en die vrijwillig heeft gecapituleerd voor de allesoverheersende en allesvernietigende ideologie van de Islam. In de ogen van dit soort types zijn moslims altijd slachtoffers terwijl het in werkelijkheid altijd de daders zijn.

In Nederland doen de linkse landverraders dit ook omdat zij tegen Wilders zijn en Hem dwars willen zitten. Maar overal in Europa fungeren de Politiek Correcte Elite's als beschermers van de islamideologie, die al veertien eeuwen uit is op onze vernietiging. Hun gedroomde Eurabië wordt daarom onherroepelijk één dodenakker.

Voor degenen die nog steeds niet snappen wat de bedoeling is nog eenmaal uitleg. Wij, Hollandse kaaskoppen, dienen te knielen voor onze moslimmeesters. Ook als ze jeugdig zijn en hun wilde haren nog kwijt moeten raken. Wij hebben niets te willen, zij wel. Zolang wij niet doorhebben dat de eisen die zij stellen door ons ook ingewilligd moeten worden, zal er altijd gedonder zijn. De beste weg is alvast de broek op de enkels te laten zakken en voorover te bukken zodat de anus goed bereikbaar is, en zij hun lange, slanke minaret er zó in kunnen steken. * PLOP! *

De islamitische heren weten dat zij de tijd en de intelligentsia meehebben. Wat wij momenteel zien zijn stuiptrekkingen van een volk dat er kennelijk nog niet aan wil. En toch zullen we moeten. De linksmensch wil het, Europa wil het, nu ja, eigenlijk wil iedereen het, alleen zijn we ons dat nog niet bewust.

Gelukkig hebben we mensen als von der Dunk en nog wat andere verlichten die het ons precies weten te vertellen. Zij gaan ons voor, hoewel ik niet echt zeker ben dat zij hun anus beschikbaar zullen stellen als een Mohammed of een Ali dat aan hen vraagt. Maar laten we uitgaan van goede wil. Alles voor de vrede.

We moeten nu eenmaal begrijpen dat wat eens van ons was niet meer van ons mag wezen. Het zijn enerverende tijden en het is belangrijk daar ook je bijdrage aan te leveren. Doe je mee?
Dezelfde kliek die de homo's faciliteerde want we zijn toch allemaal gelijk en Amsterdam tot homo wereldhoofdstad maakten, als ik me niet vergis begon dat faciliteren zo rond midden jaren tachtig net als de ongebreidelde import van mensen die wederkerigheid en zelfreflectie niet begrijpen want iedereen is gelijk onder islam. zij zijn nu met veeeeel meer, de faciliterende sukkeltjes zijn nu laf bang en oud en kijken naar herhalingen van Freek de jonge en fluisteren binnenshuis dat het hun tijd wel zal duren.
AdamF | 13-04-20 | 09:51

Voor de inclusieve naïevelingen: Voor ze in 2033 onthoofd zullen worden, mogen van de beulen de 66'ers/GL'ers/PvdA'ers elkaar nog eventjes kameraadschappelijk de hand schudden, wegens bewezen subsidie- en buigdiensten: "Goed hè, dat we nooit Wilders in de kaart hebben gespeeld!"
XPO Media @XPOmedia 3:37 PM 4 Aug 2019 via Twitter

Dit is wel een intressante invalshoek. De Islam is de doods vijand van de seculiere staat. En dat is hetgeen wat socialisten hun bestaanrecht geeft. Als ze nu hun kop eens uit de reet van de muzelmannen halen gaan ze dat misschien ook zien.
Yohean | 10-09-16 | 19:17

De linkse goedmens denkt dat de islam hem nooit zal treffen, omdat de goedmens denkt dat volharden in het exposeren van zijn morele verhevenheid de kwade geesten vanzelf uit de buurt zal houden. Niets is minder waar. De goedmens is in feite niets anders dan een angstige, egoïstische kwezel met rubberen ruggengraat die door de vijfde colonne wordt gebruikt als dhimmi.
KlunsJohannus | 30-07-14 | 15:27

Aan alle landverraders zeg ik, zum kotsen, er komt een dag dat jullie ooit de eerste klappen van die fascistische islam moeten incasseren, vooral doorgaan met islam-knuffelen stelletje debielen, hoe dom een mens kan zijn?! zijn die idioten dan echt zo ontzettend dom?! zien ze niet dat de islam het hele vrije westen wilt vernietigen?! of zijn ze nou zoooo blind?! islam-knuffelen is puur landverraad, jullie helpen ons land naar de klote, WAKKER WORDEN.
Freedom4 Ever | 24-12-12 | 13:09

Verwar wens niet met realiteit. De zogenaamde autochtone reactie zoals in Rusland komt hier niet. Daarvoor is de indoctrinatie hier te goed georganiseerd. Nederlanders zijn de beste kandidaten voor het meest perfecte dhimmieschap ooit. En de linkse kerk die hiervoor verantwoordelijk is zal geen enkele prijs betalen, maar een goed gesubsidieerd heenkomen vinden. Nederlanders vormen prima onderdanen voor een kalifaat: soft en volgzaam slavenvolk dat hun eigen onderwerping ziet als een zegen van allah.
Van Duyvenbode | 24-08-12 | 13:17

Het is schijnbaar iets "Links-Gristelijks" om je constant met je reet omhoog aan te bieden richting Islam, zijn jullie eigenlijk wel van deze wereld??......die multiculti nonsens mensen leven duidelijk in een andere realiteit en "kijken" met de vingers in den oren en den ogen gesloten deze wereld in. Zeer verontrustend, ik stem toch maar op zeker 12912, PVV!!
swebe | 20-07-12 | 10:19

Wij hebben ons in Europa allang overgegeven aan de middeleeuwse uitwassen van de sprookjeswereld van Mohammud-fetisjisten. Dit bericht is daarom niet eens meer nieuwswaardig. Al dertig jaar ontbloten wij onze blanke konten, buigen vol respect naar voren, om ons vol enthousiasme te laten insemineren met een lading verdorven gedachtegoed. En dat onder het mom van respect en tolerantie. Angsthazen zijn we. Bange poeperts zonder enig zelfrespect. En de muzelman lacht zich in een kramp. Ik zou zeggen: Allah-u-akbar en een fijne middag verder.
Ornoisliefde | 27-04-12 | 13:12

ongelofelijk dat s]linkse geesten staan te juigen,zijn ze nu werkelijk blind dat ze niet zien dat de moslim landen proberen goede sier te maken en zo ons eens zo mooie nederland in te palmen en er een moslim land van te maken?en waarom moeten wij hier polen gelukzoekers en de hele wereld hier herbergen? ik weet het goed gemaakt wie voor de multicultie is geeft dit aan op zijn aanslag biljet.die moeten dan meer belasting betalen om ze te onderhouden.ik denk dat bijna niemand thuis geeft
Gerrit de PVVer, Leiden | 20:16 | 20.04.12

@Blondemevrouw Helaas Mevrouw, in een sterk deconfessionaliserende wereld kies ik dan voor de Islam als bondgenoot van het Christendom.
Wim van de Camp (Die CDA'er met die kleine piemel, red.) 9:55 PM Apr 10th 2012 via Twitter for web

Het zal niet lang duren en we moeten naar beneden kijken als een moslim ons passeert.
Andersom dag | 11-04-12 | 13:52

Wederom buigen we als knipmessen voor het meest tolerante geloof ter wereld, het geloof van liefde en vrede...
Marco, Scheveningen | 10:21 | 20.03.12

de islam wordt steeds groter en machtiger alleen al door de Nederlandse regering en met name Beatrix die er nog prat op gaat. Ons Nederland wil niet verraden worden!
tony, venlo | 15:50 | 15.01.12

Het grootste probleem zijn de gedogers in Brussel en Den Haag; de gelovigen in de socialistische heilstaat, de eurofielen, de politiek correcten en multiculturalisten. Zonder hen was er geen islam in NL.
Bertus Betonsloper | 01-01-12 | 13:02

Hoop dat Geert nooit zal dimmen,want dan is ie een dimmie,en dat zijn er al meer dan genoeg hier.
PVVer, Ruurlo | 17:14 | 14.12.11

Er zijn veel autochtonen welke de islam toejuigen, immers zij zijn tegen Wilders en vinden het prachtig dat ons land verkocht is!
Eward, Bussum | 17:21 | 09.08.11

De Islam is een zeer gevaarlijke cultus; dood of op je knieën, dat is de keuze die alle gelovigen moeten dienen op straffe van hetzelfde. De ontkenners zijn niet alleen bijzonder dom, maar zijn de ware vijanden van een vrije en democratische samenleving. Daarom zijn er zovelen zo boos, omdat men vele malen gewaarschuwd is, maar doof, blind en machtshongerig Nederland weggeeft op onze kosten..
Hbvd , Bdorp | 10:39 | 02.08.11

Cohen is al net zo knettergek als Vogelaar. Er is een virus binnen de Partij Van De Allochtonen, die maakt dat men dhimmi gedrag gaat vertonen en breid is de geschiedenis te vervalsen om moslims in een beter daglicht te laten komen. Dat zal enkel niet lukken, kijk maar naar opsporing verzocht, louter moslims die dit land verzieken met hun niet aflatende misdaad en de voormannen uit de moslimcultuur, praten dat goed en Cohen helpt ze daarbij, maar wat graag.
Gerard op 15-12-2010 15:12

Ironie: iemand die ageert tegen Islamisering en te maken krijgt met een tot op het bot ge-Dhimmi-de rechterlijke macht...The Netherlands...it's all going to hell.....
The Evil One | 05-10-10 | 14:02

Fatsoen t.o.v. een fascistische doctrine als de islam is geen fatsoen maar dhimmi gdrag en is precies wat een hakbar als jij wilt.
@ scheten-wapper | 27-05-10 | 12:30

Waarom dringt hij [Balkenende] ons onderwerping op? Waar ging het mis met de christelijke normen en waarden van onze premier? Wanneer bedacht hij dat het maar beter was om te capituleren voor de allesoverheersende en allesvernietigende ideologie van de Islam?
Uitspraak Fleur Agema op de website PVV, maart 2008