Hypotheekrenteaftrek

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Hypotheekrenteaftrek (HRA) is het grondrecht van hardwerkende Nederlanders om een deel van hun hypotheekrente af te trekken van de belastingen. Het is daarmee ook de enige subsidie die eens een keertje terecht komt bij Ons Soort Mensen, en voor ons de enige mogelijkheid om in een Vinexwijk te kunnen wonen. En eigenlijk is het niet eens een subsidie maar slechts een kleine korting op de torenhoge inkomstenbelasting. Er wordt dus niets gesubsidieerd, maar er wordt slechts iets minder belasting geheven.

Maar een HRA mag natuurlijk niet van de linkse kliek! Subsidies zijn immers alleen bedoeld voor moslims en linkse hobby's. Daarom willen zij de hypotheekrenteaftrek zo snel mogelijk afschaffen, zodat wij weer in Vogelaarwijken moeten gaan wonen, en zij meer nog meer geld kunnen uitgeven aan allerlei linkse flauwekul.

"Het is natuurlijk ondenkbaar dat Henk en Ingrid, dit gezin, de HRA zou kwijtraken. Daar hebben we in Nederland voor gevochten, dat is beschaving. Wie aan de HRA komt, raakt onze beschaving. Doe mee, red de HRA! Stem PVV of VVD."
— M. Rutte en G. Wilders
Wilders liegt: heeft in fractievergadering gemeld dat hij hypotheekrenteaftrek als eerste had opgegeven tijdens Catshuis #watkiestnl
Marcial Hernandez 9:47 PM Aug 26th 2012 via Twitter for web

VVD uiterst onbetrouwbaar over hypotheekrenteaftrek. VVD-er Zalm wil in bestaande hypotheken snoeien en gezinnen keihard pakken. Niet doen!
Geert Wilders 8:43 AM July 14th 2012 via Twitter for BlackBerry

Rtl nieuws bericht klopt niets van. Alles mag ter tafel worden gebracht maar standpunt pvv hypotheekrenteaftrek is ongewijzigd: no way!!
Geert Wilders 11:35 AM Feb 16th 2012 via Twitter for BlackBerry

Denkt VVD/CDA toch aan versoberen hypotheekrenteaftrek/aflossingsvrije hypotheken? http://bit.ly/sgwCWF Onacceptabel dan maar verkiezingen!
Geert Wilders 12:52 PM Dec 28th 2011 via Twitter or Blackberry

HANDEN AF VAN HYPOTHEEKRENTEAFTREK!!! bit.ly/tSVbYR
Geert Wilders 8:29 AM Dec 13th 2011 via Twitter or Blackberry

Ja hoor, daar gaat ie weer. De HRA zou een subsidie zijn. Dit is echter niet het geval: het is een kleine korting op de torenhoge inkomstenbelasting. Er wordt dus niets gesubsidieerd, maar er wordt slechts iets minder belasting geheven.
Godismijn Tuinman 05/12/11 17:05

Gooi deze beste brave burger heel gauw in het cachot, als men vroeger zulke uitspraken deed werd men voor gek verklaard. Nu mag je het gewoon zeggen, Hypotheek Rente Aftrekken wanneer denkt deze meneer eens na voor dat hij iets naar buiten brengt. We hebben momenteel ongeveer zo'n 8 miljoen werkende Nederlanders die allemaal in een koop woning wonen als je daar de hypotheek rente van afschaft dan gaat Nederland failliet. Ik kan het u verzekeren gisteren nog.
Ondernemer, Amsterdam | 16:25 | 02.11.11