Paars

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Bijnaam van de kabinetten Kok 1 & 2. Bestonden uit de regenten van de PvdA, de meningloze kereltjes van D66, en de toen wat dwalende linkse vleugel van de VVD. Uit deze kabinetten is alleen maar ellende voortgekomen. Tijdens de acht jaar van hun schrikbewind leek het best aardig te gaan, maar dat was alleen te danken aan het harde werk van de rechtse kabinetten vóór hen. Nadat Paars 2 gevallen was heeft geen enkel kabinet in Nederland de rit nog uitgezeten; dat zegt toch wel genoeg over de puinhopen die Paars heeft achtergelaten. Pim Fortuyn heeft daar nog een heel goed boek over geschreven.

Tot de schandalen van Paars behoren onder andere:

  • Het liegen en bedriegen over het Kwartje van Kok, een TIJDELIJKE maatregel, die ons tot op de dag van vandaag miljarden belastinggeld kost.
  • Het doordrukken van de invoering van de euro.
  • En wat nog veel verschrikkelijker was: Het afschaffen van de oude, vertrouwde, keiharde gulden!


De premier van Paars, Wim de Kwartjesdief, is tegenwoordig commissaris bij tal van grote bedrijven. Hij is vooral goed in het vullen van zijn eigen zakken en die van zijn nieuwe vrinden. En dat is dan vroeger vakbondsman geweest! Hoog tijd dat de criminele wandaden van hem en zijn ministers eens door een rechter worden getoetst.

Laten we samen ervoor zorgen dat er nóóit meer een paars kabinet komt!
Haha de PVV hoeft niks meer te zeggen, iedere dag maken anderen reclame voor de PVV. Hoe vaak is het niet gezegd dat de PVV niet met oplossingen komt? allochtonenknuffelaars en Brussel-adepten lossen ook niks op, kijk maar naar de puinhopen van 8 jaar paars
melanie, denhaag | 10:39 | 12.05.12

Nieuw paars kabinet funest voor NL. Beter kabinet vvd/cda/pvv: lagere belastingen, minder immigratie en meer veiligheid. Met PVV geen paars
Geert Wilders 12:57 PM May 29th 2010 via Twitter for BlackBerry