Fleur Agema

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Fleur Agema kijkt streng, maar ze is best een lekker ding. Zij is dol op dieren en ze verwent graag haar poes.

Ze is de enige rechtse kunstenaar van Nederland, en werd daarom net zolang gepest en tegengewerkt door de linkse kunstkliek totdat zij daardoor arbeidsongeschikt werd verklaard. Maar zij weigerde haar handje lamlendig op te houden en wilde gewoon doorgaan met keihard te werken. Zij zat daarom in de LPF afdeling Noord-Holland als specialiste SM-kelders en IKEA-kastjes, totdat deze partij door interne ruzie werd opgeheven.

Op 22 november 2006 werd Fleur Agema gekozen tot lid van de Tweede Kamer voor de PVV van Geert Wilders. Fleur maakt zich hard voor betaalbare en goede zorg en en tegen elke vorm van verspilling van belastinggeld. Fleur is vice-fractievoorzitter van de PVV en woordvoerdster Volksgezondheid, Welzijn & Sport, Jeugd & Gezin en tweede woordvoerdster Verkeer & Waterstaat, Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening & Milieu. Ze zal ook uitgebreid onderzoek laten doen naar links misbruik van subsidies.

Linkse 'grapjassen' noemen haar ook wel Fleur Vragema of Heb Je Die Muts Weer, vooral omdat Fleur de meeste kamervragen stelt van iedereen. Die vragen zijn overigens niet meer dan terecht. Dat is tenslotte waar Kamerleden voor bedoeld zijn: keihard werken voor je centen.

In tegenstelling tot Femke Halsema scheert ze zich wel. Overal.
JA! Fleur astublief! Met zweepje en hoge zwarte leren laarzen en verder niks aub!
lulde Vilmer Ook Part Of The Problem Retecool Goldmember op 09-10-2011 16:47:33

En dan die Fleur Agema die met krokodillentranen beweert dat ze het allemaal zo erg vindt voor diegenen die geslachtofferd worden maar gewoon meegaat in de afbraaklogica van de VVD en het CDA.Ik vind dat eigelijk nog erger dan de VVD die weet waar ze het geld weggraaien. Bij Jan met de pet
frank, en vrij | 15:08 | 24.06.11

Fokke en Sukke vroegen zich vanmorgen in nrcnext af op welk merk bezem Fleur Agema vliegt. Heb het haar gevraagd en ze zei: de Nimbus 2000!!
Geert Wilders 3:13 PM Nov 29th 2010 via Twitter for BlackBerry

Elke nacht een andere man in bed? Niet eens in m'n dromen. Ik slaap al drie jaar alleen. Elke nacht. Sinds 6 mei 2007 om precies te zijn.
Fleur Agema 12:00 AM May 13th 2010 via Twitter for web