Femke Halsema

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Femke Halsema is de ex-fractievoorzitter van GroenLinks, die eind 2010 werd opgevolgd door Jolande Sap. Halsema praat bekakt, maar is van het links lullen, rechts zakken vullen, zoals alle linkse politici trouwens. Als deze kleuterjuf begint te kakelen haakt iedereen af. Maar zij was nog altijd beter dan Paul Rosenmöller, die daarvoor partijleider was. Scheert zich niet.

Femke Halsema is dol op bomen, beestjes, belasting en buitenlanders. Zij heeft verder nog nooit iets nuttigs gedaan of gezegd, vreet alleen uit de staatsruif, probeert voortdurend ruzie te zoeken met Geert maar verliest altijd van hem.

Femke Halsema is vaak op televisie, want de publieke omroep is hartstikke links. Zij is een erg goede actrice die zó in Zeg eens ‘Erj’ had kunnen meedoen. Vooral verontwaardiging weet ze goed te spelen, met als bonus dat ze daarbij haar stem een octaaf te laag weet te houden met haar kaakklem.

Omdat zij na de verkiezingen van 2010 geen Minister-President is geworden, hield ze het voor gezien. Haar opstappen is haar eerste verstandige beslissing in jaren. Toedeledokie, ga maar lekker vlechtjes draaien in je okselhaar terwijl je van je duurbetaalde wachtgeld geniet. Femke, bedankt! We twitteren!

Na een aantal jaren heerlijk uitslapen en in alle rust de kinderen met de Mercedesdiesel naar een roomblank schooltje brengen, was Femke wel weer eens toe aan een nieuwe uitdaging. Kwam ook omdat haar wachtgeldregeling op z'n end liep en ze geen tijd had om te solliciteren. Daarop heeft Jesse Klaver in z'n eikeltjespyjama voor haar een burgemeestersbaantje gefixt in Amsterdam, in ruil voor een paar milieuprincipes.

Direct na haar aantreden als burgemeester brak er een enorme golf van criminaliteit uit in de hoofdstad. De hele familie[1] van Halsema bleek betrokken bij gewapende inbraken en gebruikte de ambtswoning[2] als opslagplaats van wapens en drugs. En de gewone man maar bloeden!

In 2020 veroorzaakte Halsema de wereldwijde corona-epidemie door een massale demonstratie van extreemlinkse zwarten te faciliteren. Deze brandhaard van allerlei ziektes legde de economie volledig lam en zorgde voor de onnodige dood van vele hardwerkende nederlanders.
Groenlinks, anarchisme, vrijheid. Als ze aan de macht zijn, dan zijn er geen regels meer. Nee, vergeet het maar. Halsema pakt even uit met meer fascisme dan ooit. Je vraagt je af wat er met Nederland zou gebeuren als Groenlinks de macht in het land zou hebben. Binnen twee jaar killing fields? Of binnen drie?
Sitting_targets | 07-02-21 | 10:41

De enige die te laks is, is Halsema zelf. Iets met boze negers en aanhang. Laks = "Het recht van demonstratie weegt soms zwaarder dan de in noodverordeningen vastgelegde regel dat mensen in deze coronatijd minimaal anderhalve meter afstand moeten houden." Laks = "We hadden ze met harde hand moeten verwijderen van een plein. Ik vond dat niet verantwoord, want dit had tot relletjes en gedoe geleid"
kapotte_stofzuiger | 05-08-20 | 13:03


Zit ook nog eens te beweren dat ze burgemeester is voor alle Amsterdammers.... nou ik weet nog dat het bekend werd dat die heks met dr bezemsteel de Stopera in zou komen, niemand wilde dat kreng als burgemeester.

ill-Eagle|10-06-2020|15:49


Met goedkeuring van Rutte staat Halsema boven de wet. En kon zij via een anti zwarte piet terrorist, een communistische staatsgreep voorbereiden. Dit zoals op de Dam was te zien, met heel wat aanhangers van buitenlandse kunne. Aangevuld met een aantal werkschuwe bijstandtrekkers. Hoewel het een levensgevaarlijke actie betrof, geen openlijke afkeuring nog maatregel door Rutte over deze staatsgevaarlijke handelingen van Halsema. ( niet de eerste) Als de wet van donkere mensen en GroenLinks gaan prevaleren boven de autochtone bewoners, ziet het er donker uit voor de Nederlandse Nederlander. Waarvan het protesterende geteisem de ouderen het liefst zou ophokken, of door hun onbeheerst optreden aan het Coronavirus ten onder zien gaan. Er zijn geen woorden voor. Zo ook niet voor Ruttes onmetelijke slapheid aangaande deze. En vluchten kan niet meer Het door Halsema vereerde schorriemorrie, hoewel onder andere naam, is overal.
Ducdalf|5-6-2020|15:46


Toch, met deze lach en die burgemeesterketting om. Ik zou haar doen in het fietsenhok, samen met Bridget natuurlijk. André mag toekijken.
Oikofiel replying to @superjan 5:08 PM 2 Jan 2020 via Twitter

Slechte zaak voor een linkse burgemeester die net zoals andere linksen altijd met het belerende vingertje anderen de maat neemt en op de vingers tikt. Poging om dit in de doofpot te laten verdwijnen is helemaal misselijkmakend. Mooi dat dit openbaar is geworden.
Dirkje12345|20-9-2019|18:49

Sorry, mooie vrouw maar ik blijft het een kudthoer vinden. Maar goed, dan zit ze in Amsterdam natuurlijk mooi op dr plekkie. Weet alleen niet of groene lichtjes klanten trekt.
Ketchupbadger | 23-08-18 | 14:39

Die Femke Halsema die haar kinderen naar een witte school deed, terwijl ze van de rest van het volk eiste dat er gemengde scholen moesten komen? Milieu-Femke, die samen met haar man jarenlang in een diesel slurpende oude Mercedes rond reed, terwijl ze milieu-zones eiste? Tsja.
@N4NIEUWSNETWERK 11:42 AM 31 Mar 2018 via Twitter

Als je door Femke gesteund wordt dan heb je al bij voorbaat ongelijk en verloren.
rara | 28-08-13 | 14:51

Eng wijf,die Halsema,iemand die de kunst verstaat volkomen hypocriete,valse en leugenachtige standpunten te verdedigen op een zodanige manier dat als je niet beter zou weten zou denken "ja,daar zit wel wat in". Gelukkig hebben de meeste dat trucje sinds de Mercedes 200D,gemengde scholen,maar niet voor mij, en Heleen Mees onderhand wel door. Vroeger kwamen dit soort vrouwen nog wel eens op een brandstapel,vroeger was niet alles per definitie slechter.
zwellevertje | 03-07-13 | 18:38

Ach, Groen Links wil ook weer even roeptoeteren. Een uitgekauwd en afgehandeld onderwerp even nieuw leven inblazen. Logisch dat het zo'n klein zielig partijtje aan het worden is. En even voor de sfeer, Femke Halsema rijdt in een hele oude roetwalmende mercedes rond, zo'een die vrijgesteld is van belasting en dat in Amsterdam. Ook bij GL denkt men aan de eigen portemonnee en verder aan niets.
Jim, Purmerend | 12:22 | 01.08.12

Alles waar Femke Halsema zogenaamd voor stond in de politiek is met deze nieuwe baan bij ASN in een klap teniet gedaan. Links lullen, rechts vullen.
lulkoekhapper | 23-06-12 | 13:50

En Femke zal zeker weer haar mond houden, zoals ze bij alle heikele kwesties binnen GL altijd haar mond houdt. Femke is er om ándere partijen de maat te nemen en te bekritiseren.
spanarchist | 13-05-12 | 18:21

Dat zijn meestal die mensen met het vingertje.Toen de vraag gesteld werd aan MW Halsema over die oude merchedes gaf men een antwoord die is niet van mij maar van mijn vriend.Maar ze zat er wel in.Van de POLITIEK moet je het hebben.Ja zo als het hun uitkomt.Het gaat hoelanger meer lijken op die landen waar we steeds met het vingertje wijzen.Klasse en gepeupel
Truus, Den haag | 10:37 | 20.03.12

Femke is daarvan een goed voorbeeld. Onmiddellijk nadat ze haar voorzitterschap van de Tweede Kamerfractie had neegelegd, haalde ze haar kinderen van de zwarte school. De meeste mensen vergeten dergelijke voorvallen helaas wat snel.
Van Dikhout | 02-01-12 | 13:32

Halsema heeft eerst als politica de vaste boekenprijs verlengd, en kreeg na haar aftreden een uitgeverscommissariaat. Kras he?
Shalome | 05-08-11 | 11:17

Halsema. De ongekroonde koningin van het neo-moralisme. En dat is geen compliment. Politiek correct en altijd op de hand van rechts, zelfs extreem-rechts, dat is Halsema ten voeten uit. En dan denkt ze dat ze invloed heeft, ze wordt alleen maar zieliger en nietszeggender.
Fatima Bloodhooft, za 23 juli 2011 21:27 in reactie op Jager Verzamelaar

femke halsema, voorbeeld van hoe het niet moet, dan zegt ze "ja,we hebben vaak in het verleden lang doorgewerkt ,we trokken een fles wijn open en hebben dan veel kwestie besproken.FOUT!!! alles draait om die fles,de hele dag onbewust naardie fles toewerken,onzin uitkramen en dan met de fles vluchten ,anders hou je dat gezever en flauwe grapjes niet vol.""ja, dan ben ik Uw vrouw,""slapper gezeik kan niet.en dan later lachen met de drank op.regeren is geen borrelpraat,tenminste dat zou het niet mogen zijn.zie OPSTELTE
t, amsterdam | 11:35 | 23.12.10

Femke bedankt voor de troep die je er van gemaakt hebt. En nu de raapen gaar zijn ben je weg (met een mooie wachtgeld regeling). TRIEST!!
K.Cup, Velsen | 10:55 | 23.12.10

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!! Toedelokie, niet bedankt, trek die deur goed achter je dicht, en mogen we die grafkop en dat beroerde kakaccent van je maar helemaal nooit meer tegen komen. Niet in lulprogrammas, niet in spelletjesprogrammas, niet in kranten: optyfen! Drie keer raden wat het gaat doen: graaien, graaien, graaien.
BraterEnWood | 23-11-10 | 08:40

@Femkehalsema ga je kids opvoeden joh Vuile smerige linkse tyfus FASCIST!
Friedrich Eckhardt (@Stop_Links) Oct 18 2010 via Tweetdeck

Femke, een goede raad lieve meid, ik vind je een topvrouw maar jij zit bij een knettergekke linkse "groene" partij. Wij hadden jou bij de PVV nodig gehad als je echt een klein beetje sociaal was!
Iemke, Vrouwenpolder | 15:13 | 13.09.10

Zo'n ongeschoren GroenLinksert? Bahbah.
ben effe weg. Teruggekomen ontbijt van mijn bureau wegruimen.
Deus-ex-Machina | 02-06-10 | 11:08

Wel schattig van Femke. "Wilders is een uitdrukking van de verloedering". Zo lang Femke zwelgt in morele en intellectuele superioriteit, zonder enig concreet antwoord op de verloedering (voornamelijk door kutmarrokaantjes), is Wilders het logische gevolg, niet de uitdrukking.
Zeddegeizot | 08-06-09 | 13:06

En kan Fem haar kaken eens van elkaar halen als ze praat? Maakt het wel zo verstaanbaar ... Aan de andere kant is het ook wel lekker dat die onzin die ze uitkraamt onverstaanbaar is. Laat ook eigenlijk maar zitten! Kaken stijf op elkaar houden Femke!
sAner | 07-11-06 | 12:14