Obesitas

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Hoe dikker iemand is, hoe meer hij kost. Vadsig dom tuig maakt onevenredig veel aanspraak op sociale voorzieningen, gezondheidszorg en andere instanties. Het verzorgen van vetzakken kost de samenleving miljarden.

Het is tenenkrommend te moeten constateren dat een ponypletter (m/v) van 30 die 6 weken gewerkt heeft in zijn of haar miserabele leventje, door de dagelijkse vreetbuien niet meer mobiel is en een compleet aangepast huis krijgt, een scootmobiel, dagelijkse hulp in de huishouding en maagverkleiningsoperaties, speciale vakantiereizen etcetcetc. En zo zijn er duizenden en duizenden bollies in Nederland. En daar betalen wij hardwerkende Nederlanders nu dan allemaal extra verzekeringspremie voor!

Als je het over onrendabelen hebt dan is dit je doelgroep. Tónnen kosten die vreetschuren per jaar per stuk. En het is allemaal hun eigen schuld.

Rennen, dikkerds!
Rennen dikke!
Marianne Zwagerman @mariannezw (Enge dunne Telebelgkut, red.) 12:25 PM Aug 2, 2021 via Twitter for iPhone

Na half jaar, een gastic bypass en 40 kg lichter terug op Twitter. In een wollen Telegraaf-trui van lezer. Hij past!
Sjuul Paradijs (Hoofdredacteur van de Telegraaf, red.) 5:56 PM Dec 10th 2013 via Twitter

Al die steeds dikker wordende Riffies zorgen met hun wagelloopje voor steeds meer problemen ...
Rebellis | 23-04-13 | 16:03

En maar klagen dat ze te dik worden die vreetzakken. Voor mijn part duwen ze zich helemaal vol met pepernoten, magnums en hamburgers. Maar dan niet janken en naar de dokter gaan he.
Frans, Amstelveen | 14:43 | 23.08.12

Een eerste reactie: OMG! En daar betalen we nu dan allemaal extra verzekeringspremie voor. Deze vrouw verwaarloost haar lichaam waardoor ze allemaal gezondheidsrisico's loopt waaronder bijvoorbeeld verhoogde kans op suikerziekte. Het zou verboden moeten worden. Dit is niet alleen ascociaal voor haar eigen lijf maar ook voor het blikverld van haar omgevening plus uitieindelijk dus ook nog eens een financiële belasting voor de maatschappij.
doenormaal! | 20-08-12 | 09:05

Je kunt eten wat je wilt als het maar proteinen en groenten zijn. Zo simpel en lekker als wat. En je blijft (of wordt)vanzelf slank: mediterraan. Vetzakken houden niet van kwaliteit en zijn meestal niet bijster intelligent, dat is het enige probleem. Helaas moeten de anderen daarvoor betalen (te hoge ziektekostenpremie !).Als je respect hebt voor jezelf en de ander dan ben je NIET DIK ! Het oog wil ook wat namelijk.
van herk, frait | 20:08 | 23.07.12

Al die dikkies die maar eten en eten en niks bewegen alleen consumeren! Die bollies gaan all invlusive alleen maar eten eten . Lekker goedkoop en bij thuiskomst gelijk naar snackbaar. Sporten ho maar en ik maar betalen voor zorgpremies voor de bollies
dhr. van Esch , Rheden | 18:18 | 23.07.12

Ben zestien kilo afgevallen sinds 1 januari. Goed gevoel. Wel dure grap zo'n dieet: moet nu ook nieuwe pakken, overhemden kopen etc. :-)
Geert Wilders 5:14 PM Feb 26th 2010 via Twitter