Zorg

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De zorg is onder Paars door links helemaal kapotgemaakt. Was je een beetje misselijk? Hoppa! Neem maar een weekje betaald vrij en pak er ook nog maar even een gratis chemokuur bij. Je hoefde er toch niet voor te betalen, dus de halve bevolking was constant ziek. Iedereen begrijpt dat je dat niet vol kunt houden, want als de hele bevolking in de WAO zit is er niemand om te werken voor de belasting. En als je zo veel belasting moet betalen om de permanente vakantie van twaalf onrendabelen te betalen word je uiteindelijk zelf ook ziek. Maar dan echt.

En nu betalen wij, de hardwerkende Nederlanders, ons helemaal blauw aan zorgpremies om de schulden af te betalen van het linkse wanbeleid. En alle zorgverzekeringen en ziekenhuizen hebben allemaal ex-politici van de PvdA in de directie. Want die gaan na hun tijd in de Tweede Kamer of de regering echt niet een gewone baan zoeken. Nee, die helpen elkaar wel aan een dikbetaalde directeursbaan. Van onze belastingcenten, uiteraard. Kijk maar naar Wouter Bos. En zo'n ziekenhuis heeft geen keus, want als je geen pvda'ers in de directie hebt krijg je geen subsidie.

In de huidige zorg moeten bejaarden dagenlang in hun eigen poep liggen, want dat waren vroeger hardwerkende mensen en die klagen nooit. Maar criminelen, asielzoekers en andere pvda-stemmers hoeven nooit in hun eigen poep te liggen (wat overigens een goede straf zou zijn), want die zijn gewend aan klagen en hun hand ophouden. Dus die krijgen een huis met dikke televisie en een auto en een uitkering. En zo houdt de pvda zichzelf in stand. Mensen die er nooit op zouden stemmen liggen te creperen in hun eigen stront en onrendabelen die er wel op stemmen worden kunstmatig in leven gehouden. Als Geert het voor het zeggen krijgt, zal hij hier iets aan doen.

In de nieuwe visie van links, de participatiesamenleving, moeten hardwerkende Nederlanders in hun vrije tijd voor zieken gaan zorgen. Dat scheelt in de kosten, dus dan kunnen de directeurs in nog grotere autos rijden.
Aanvraag Wet Langdurige Zorg voor m'n zoon (8, down) afgewezen. Maar asielplaag kan in dit land wel tanden laten bleken. Fuk joe Nederland.
@Pritt (Red. Marck Burema, nepnieuwsprovider) 10:50 PM 12 Jan 2017 via Twitter

Minima laten hun kies niet trekken omdat dat niet in hun basispakket valt, maar asielzoekers laten nu hun tanden bleken op onze kosten. 2/3
Jan Roos (Red. Lijsttrekker VNL) 4:25 PM 10 Jan 2017 via Twitter

De HELE Zorg is momenteel een grote OPLICHTERSBENDE.Het word HOOG tijd dat mensen MASSAAL niet meer gaan betalen.Zo SIMPEL kan iets wezen.
Dikkedeur, Barneveld | 13:09 | 31.07.12

En maar de oude mensen de schuld geven van alles en nog wat in dit land, maar wat kosten al die comazuipers wel niet aan medische zorg? Dat is het probleem in dit land, die medische zorg wordt helemaal verkeerd gebruikt. Homotherapie, comazuiperstherapie en allerlei flauwekultherapieen als kristalbollentherapie en nog meer van die dubieuze behandelingen! Gooi dat er allemaal maar eerst eens uit alvorens ik nog verder wordt financieel wordt uitgekleed door die ziektekostenmaatschappijen en de regering!
Jaap, Almere | 17:09 | 07.06.12

ja hetzelfde geldt voor fysio therapie en psychiatrische hulp. zo gauw het de de "patienten" wat geld gaat kosten hoeft het niet meer zo. Zal het ook wel niet zo hard nodig zijn
bert, nuenen | 15:18 | 12.03.12

Mijn conclusie is dat we mantelzorg tegenwoordig kwantificeren en daarmee wordt datgene wat altijd vanzelfsprekend was opeens iets waar eisen en verwachtingen aan worden gesteld. Maar mijn boodschap is dat het juist hartstikke waardevol is als je de yogales moet afzeggen omdat je gaat koken voor een doodzieke vriendin. Veel mensen hebben het zo nog niet bekeken. Je bent waardevol als mens als je voor niets iets doet voor een ander.
Sabine Uitslag, "De waardevolle samenleving", 18-07 2011 ZorgWelzijn.nl

Marktwerking is top. Zorg is tegenwoordig hetzelfde als het aanschaffen van een mobiele telefoon met eventuele extraatjes. Je kunt het betalen of niet. Geen geld voor een mobiel, helaas pindakaas. Wel een telefoon maar boven je bel/sms tegoed,ja dan maar betalen en kun je niet betalen..dan maar afsluiten die handel en de deurwaarder erop af sturen
Wat een, Rotzooi | 11:42 | 24.06.11


"Sociale huur weer omhoog, het land loopt over van de asielzoekers waar iedereen last van gaat krijgen of al heeft (de goede uiteraard uitgezonderd), het loopt steeds meer de spuigaten uit. Het zijn niet alleen de open grenzen maar de uitnodigende taal die grote aantallen hierheen trekt, een EU land als Portugal heeft nergens last van, maar de uitstraling van Nederland blijft kom maar binnen!!! Hier krijg je n.l. een huis, tv, fiets en geld, maar er gaan gvd wel 1.300 verzorgingshuizen weg. Maar waar moeten die ouderen of hulpbehoevenden heen? Ik vind het schandalig, die ouderen die ons land na de oorlog hebben opgebouwd. Moeten die gewoon weer terug naar hun familie? En dan ook al die mensen die ontslagen gaan worden bij die tehuizen, mijn broek zakt ervan af"

Gerard Joling - 23 januari 2015 at 17:51


17-09-2016, 11:26 Krijntje (gast) En hebben ze de graaiers er ook bij geteld want die verslinden het geld van de zorgkosten 861 reageer

17-09-2016, 11:24 Toon61 (gast) Deze regering kan best trots zijn op hun eigen , en hun eigen op de borst slaan omdat het zo goed gaat , bij hun eigen en de rijke graaiers gaat het goed ja , zolang ze maar zrlf goed zitten , en al hun vriedjes aan een goed betaalde baan kunnen helpen gaat het heel goed hier , Alles over de rug van de minstbedeelde , dat die nog in de spiegel kunnen kijken . En de PVDA helemaal , die heeft heel de partij verkocht aan de gelukszoekers en de grieken , en wij maar dokken

17-09-2016, 11:21 Dré (gast) Dat de zorgkosten verdubbelen komt door alle hoge pieten en managers die zichzelf bakken met geld toe-eigenen . En dat alles over de ruggen van de zieken. Het kabinet staat dit toe en laat ze lekker graaien . En dan... We zijn geschokt maar kunnen niks doen.


17-09-2016, 11:18 Jan (gast) Dit is te schandalig voor woorden, maar ja het is een kwestie van keuzes maken. Onze regering geeft het geld liever uit aan subsidies, asiel industrie, windmolens en nog meer van die luchtkastelen.