Donor

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Donor zijn is het afstaan van een nier als je dood bent. Na de Grote donorshow dachten Henk en Ingrid er aan om donor te worden, maar ze hebben besloten om dat niet te doen want straks gaan Mohammed of Fatima ermee aan de haal. Zij krijgen tenslotte ook geen organen van moslims omdat die ze niet mogen geven van hun Koran.
En dan gaat je nier ongevraagd naar een Marokkaan of luie Nederlander die nog nooit een dag gewerkt heeft omdat ie een parasiet is of Nederlander die streng regeformeerd is en zelf geen donatie wil doen... brrrrr
Slough | 03-06-18 | 07:31

Ik heb net al mijn organen laten tatoeëren met bruine inkt en de volgende tekst; Eerste eigenaar was een racist. En omdat de zwarte inkt in de aanbieding was, heb ik er op ieder orgaan ook maar een bloksnor bij laten zetten. Heb ik toch nog een beetje invloed op waar mijn onderdelen zoal terecht zullen komen.
Jackanders | 14-09-16 | 20:11

Al gaan ze op hun kop staan, ik doneer niet, zolang ik niet zelf mag uitmaken wie ik het gun. Moslims en Joden mogen niet doneren, maar ontvangen is geen bezwaar. ik zou deze twee godsdienst volgers dus willen uitsluiten en dat mag niet. Pech gehad dan voor de wachtenden. Btw: ik zal zelf NOOIT willen ontvangen, ik ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit van leven.
mrs. lewy | 08-09-2016 | 12:02

Ja ik wil donor zijn, maar ben het nog niet. Wat houdt me tegen? Dat weet ik nog niet echt, maar het idee dat ik niet als compleet mens gecremeerd zal worden beangstigd me. Ik ben absoluut niet spiritueel ingesteld ofzo, maar toch knaagt er iets aan me en is er een stemmetje dat heel erg twijfelt. Zal je als incompleet mens wel aan een volgend leven/hemel, wat dan ook kunnen beginnen? Of is er toch niets en maakt het niet uit of je al dan niet compleet de oven in gaat?
Inekeh87, 11-12-11, 23.11