Ziekenhuis

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Normaal gesproken "huis voor de zieken". Kost echter ook veel geld aan zakkenvullers die ze specialisten noemen. Die hebben allemaal veel te lang hebben gestudeerd van onze belastingcenten om te leren hoe ze nóg beter hun eigen zakken kunnen vullen. Vroeger, toen het nog betaald werd uit ons ziekenfonds was het allemaal veel goedkoper. Naast specialisten werken hier verpleegkundigen en bureaucraten, die óók van graaien houden.

Henk en Ingrid zijn hier, in tegenstelling tot bij de allochtonenkliniek, wel min of meer welkom. Moeten ze tegenwoordig wel drie weken wachten.
Als ze in het vervolg alleen nog maar gezonde patienten helpen in dat zogenaamde "ziekenhuis" worden de wachtijden NOG korter, dan alleen nog de naam veranderen in "gekkenhuis" en alles is dik in orde.
Toontje Lager, Theelurkerdam | 15:12 | 20.12.10

Waar blijft de taak van het Staatstoezicht op de volksgezondheid. Zij hebben toezicht op de ziekenhuizen. Deze besluitvorming van de zorgverzekeraar brengt grote onrust bij patienten teweeg. Wat zijn de kriteria geweest om tot deze besluitvorming te komen.Voldoet een ziekenhuis met een krap zesje (voldoet aan) zoveel beter als een ziekenhuis met een vijfje (voldoet niet). Welke ziekenhuizen hebben een acht of meer gekregen. Heeft de zorgverzekeraar weleens gehoord van het uitwisselen van een operatieteam.
Anneke, Utrecht | 16:25 | 05.10.10

Denk dat dit ziekenhuis er niet voor niets op de zwarte lijst staat
JD, Rotterdam | 16:10 | 05.10.10