Anders Behring Breivik

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Anders Behring Breivik is een roomblanke extreem-linkse islamcriticus, die in 2011 tijdens een jachtpartij een aantal van zijn Noorse volksgenoten per ongeluk expres neerschoot. Hij wilde niet, maar zat plotseling op een eiland met allemaal enge gehersenspoelde rooie pubers. Alsof je in een darkroom zit en er echt niet uit kan. Hij moest wel. En er zijn dan wel 69 doden en aantal gewonden gevallen op dat eiland, maar de échte slachtoffers zijn de vele duizenden (neo)nazi's die hier op aan worden gekeken. En de Noorse sociaal-democraten zijn nog altijd met meer. Dus.

Breivik heeft negen lange jaren naar zijn jachtvakantie uitgekeken, want eerst moest zijn manifest af, een open brief van 1500 kantjes. Dit werd ook bemoeilijkt omdat hij moest wachten totdat er printers op de markt kwamen die 1500 vel papier aankonden. Breivik maakt in zijn manifest duidelijk dat Wilders een grote inspiratie voor hem is geweest. Volgens Wilders is dat niet zo, dat hebben de linksigen bedacht. Wel deed Breivik alles in zijn eentje, net als Wilders. Toegegeven. Maar hoewel Breivik dat allemaal schrijft, wil natuurlijk niet zeggen dat het ook zo is. Dat zegt hij alleen maar omdat hij stiekum zelf een gutmensch is, die met zijn actie Wilders in een kwaad daglicht wilde zetten. Het is misschien wel zo dat Breivik zich met rechts associeerde, maar rechts heeft zich nooit met Breivik geassocieerd. De Stop Islamisation of Europe-beweging bijvoorbeeld, heeft Breivik zelfs als lid geweigerd, juist vanwege zijn linkse (neo)nazi-sympathieën. Dus.

Ook dat Breivik Fitna een goede film vond, en dat hij zelf naar Londen is gereisd om Wilders te ontmoeten, is puur toeval. En zeker het feit dat hij Wilders 30 keer in zijn manifest heeft genoemd is absoluut toeval. Dit is tenslotte maar 2% van de kantjes, de overige 98% is púúr links. Iemand met een psyche als die van Anders had ook gewoon milieugekkie, marxist of moslimbekeerling kunnen worden. Wat Breivik heeft gedaan, is natuurlijk vreselijk vervelend, toch heeft ie met z'n antipathie tegen de sociaal-democraten best wel een punt. Niemand is perfect, tenslotte. Dus.

Breivik is een afstammeling van de vikingers. Maar hij had eigenlijk nooit zo mogen moorden, hiermee verlaagt hij zich tot de cultuur die hij zo veracht. Het Vrije Woord is de afgesproken manier waar wij ons in het vrije Westen mogen uiten. En daar kunnen wij trots op zijn. Dit kan in de landen van dat "geloof" namelijk niet. Dus.

Wat de (s)linkse media hier verder allemaal over roept is allemaal gelogen. Maar wij worden er wel Breivikmoe van. Dus.

Wilders heeft niets te maken met Anders Behring Breivik. Onthoud dat dus!
Het ergste (buiten het feit dat er slachtoffers gevallen zijn) is dat die massamoordenaar Anders Behring Breivik gelijk had en dat dat keer op keer aangetoond wordt. Zonde dat die klootzak zoveel gruwelijke moorden moest plegen om zijn gelijk te halen; was hij voorzien van een wat groter politiek talent dan had hij wat constructiefs kunnen bereiken.
Geile Markeerstift | 22-03-16 | 19:23

Heeft het mohammedanisme de wereld ooit iets goeds gebracht? Nee.
Zijn mensen die het mohammedanisme omarmen goed bij het hoofd? Nee.
Kunnen we zonder? Uitstekend.
In de verte zie ik een standbeeld voor zekere Noor...
Itzamná | 08-09-13 | 17:59

breivik had meer sympathie geoogst als hij zijn geweer had leeggeschoten in een volle moskee. zeker de mijne. helaas koos hij ervoor een grote groep naievelingen af te slachten die nog steeds denken: 'als wij aardig zijn tegen hun, zijn zij vast aardig voor ons.' misschien was de totale oorlog tegen ALLE moslims dan begonnen en wisten we waar we aan toe waren. ondertussen blijven die wandelende tenten hun terroristjes werpen...
ballroomblitz | 07-06-13 | 18:24

Breivik is gewoon een variant op Ayaan. Alleen was zij zo slim anderen voor dr karretje te spannen en buiten schot te blijven. Vrouw vs man.
Ebru Umar 10:56 AM Aug 24th 2012 via Twitter for iPhone

Omdat de dader een gevolg is van de massa-immigratie, de "weg met ons"-politiek en de "islam is mooi"-houding van de politici en 'elite'. Als men eerlijk zou zijn, moet men ook een flinke portie schuld bij zichzelf leggen. Maar de hand in eigen boezem steken, benoemen en bouwen is meestal te veel gevraagd van de commissies die bestaan uit leden van diezelfde politici en 'elite'.
Fijnstoffer | 13-08-12 | 11:31

Omdat sociaal-democraten nu eenmaal aantoonbaar niet in staat zijn te twijfelen over het eigen gelijk, is het niet meer dan logisch dat er eerst 77 kalveren moeten verdrinken voor men uberhaupt eens na gaat denken of het misschien een idee is om de put te gaan dempen in plaats van alles maar weg te Hedy D'Anconaen.
xxIxx | 13-08-12 | 11:16

Misschien zouden ze Breivik moeten vragen dezelfde 'stunt' in Brussel te herhalen. Met een beetje geluk worden ook de EU bestuurders wat democratischer.
paost712 | 22-07-12 | 08:35

Enge mensen zijn die mensen die regels willen aanpassen aan hun emoties. Dat maakt de boel pas echt gevaarlijk en vergroot de onveiligheid. 1 moord is een moordenaar, 77 misschien wel een vrijheidsstrijder. De toekomst zal het uitwijzen.
The immortal | 26-07-12 | 14:15

We zijn jaren in een hoek gedreven en moreel afgeslacht en weggezet als Nazies.Sommige van ons slaan dan door en dat is gebeurt.Vreselijk.
streknek | 21-06-12 | 12:24

Ik vind het erg,zo erg wat die rotzak heeft gedaan,iedere dag bij me gebeden vervloek ik ,m.Ik bid voor alle mensen op aarde,behalve voor Breivik,wat een slecht mens.Ben blij dat de mensen op de hoogte worden gehouden via de Telegraaf,is echt God geschenk,wat zouden we zonder deze krant moeten doen??/Onze Vader die in de hemelen zijd,vergeef ons van onze zonden en lijd ons naar Maria,haleluja haleluja
Jerres Dommink, Den Haag | 20:40 | 20.06.12

Wat hij heeft gedaan is natuurlijk vreselijk door zo maar 77 onbekende mensen dood te maken.Aan de andere kant zijn sommige moslims ook niet bepaald vredelievend en elke dag lees je wel iets negatiefs in het nieuws over dit soort mensen.Wat die Noor heeft gedaan is vreselijk en verdient de hoogste mogelijke straf, want hij vermoorde onschuldigde mensen, die hem niet kende. Vreselijk want het leven is het enigste wat we hebben en wat geloven beweren in tegenstelling daarop. Liefst geen geloven meer, geloof in je zelf.
Rudolf van Putten, Den Haag | 20:13 | 20.06.12

Met sociaal democraten als landgenoten heb je geen vijand nodig, is de redenering van Breivik, daarom mag je sociaal democraten doden. Logisch gezien is dat een 100% waar: de sociaal democraten zetten de landsgrenzen voor de islam WAGENWIJD open en over een decennium is Mederland VOLLEDIG door buitenlanders bezet, HOE je ze ook noemt...
zoisut | 16-04-12 | 18:37

Die klootzak deugt natuurlijk van een kant. En toch heeft hij een punt. Die hele poppenkast v.d. Nobelprijs uitreiking, met name op gebied van vrede en milieu, is tenenkrommend. Hoogtijd dat daar een bom onder geplaatst wordt.
Hoefnagel | 01-04-12 | 22:23

De (S)linkse pers kan nu wel de ene na de andere propaganda de wereld insturen. Maar we worden een beetje Breivikmoe.
TiSNiX | 01-04-12 | 20:21

toch heeft ie met z,n anti pathie tegen de ,,sociaal democraten,,best wel een punt .
eric, amsterdam | 12:40 | 30.11.11

De socialisten hebben Breivik zelf gecreeerd.Ik denk dat de socialisten dit zelf uitgelokt hebben door ongebreideld mensen te importeren en op hun partij te laten stemmen. Laten we voortaan echte buitenlandse arbeidskrachten uit Spanje en Portugal halen, ze werken hard en gaan ook nog eens terug. Zo steunen we ook nog eens onze Europesche landen die in de problemen verkereen
Henkie uit, Oosthuizen | 09:38 | 15.08.11

Het grote linkse mondendicht offensief is weer begonnen. Verder zijn er te veel losse en vreemde eindjes in het brevik verhaal en te veel 'fouten' bij de door slinks gedomineerde politie innoorwegen...
henkie, Rotjeknor | 09:21 | 10.08.11

Nog even en dan ga ik die Anders nog begrijpen ook. Als je als integere islamcriticus daar net zo wordt behandeld als hier is het heel begrijpelijk dat je een keertje flipt. Dat je degenen wil pakken die nota bene op jouw kosten je land, je welvaart en je vrijheid naar de verdoemenis helpen. En dat zeg ik als vegetarier en met twee verbrande vingers omdat ik een torretje uit de open haard heb gered.
mijn zus | 01-08-11 | 14:02

waarom noemt deze krankzinnige de naam wilders steeds! wilders heeft en wil hier totaal niks mee te maken hebben.
henk, amsterdam | 10:20 | 26.07.11

goede zaak dat die zotte Noor een paar evenzo zotte socialisten heeft afgeknald! Boontje komt om zn loontje. Die 92 dooie NSB-ratjes stelt geen zak voor met wat de NSB ratjes 60 jaar gelden hebben gedaan; linkse nsb ratjes hebben 6 miljoen dooie Joden op hun naam staan, en nog een paar miljoen uit het marxistisch tijdperk.. dus och waar maken we ons druk om..
Rocker 24 jul 2011 - 7:40 pm

De daad van Brevik gaat inderdaad veel verder dan wat hij in zijn manifest kan aangeven. Het is daarmee feitelijk een wanhoopsdaad die aangeeft dat de huidige politiek en misschien ook de antifascisten niet die nu aan hun mulitikulti utopia bezig zijn, en dit klakkeloos vanaf een vreedzaam gelijke rechten platform hierin gemuteerd zijn, op geen enkele wijze kunnen terugdraaien zonder dat er een machina ex deus aan te pas komt als een revolutie of oorlog. De psychiaters begrijpen immers slechts wat er gebeurde als het een LINKS iemand was geweest…
mooiniet juli 24th, 2011 at 7:20 PM

Waarom zal ik hypocriet gaan doen? Ik vind de aanslag op het ministerie een goede actie. IK vind het jammer dat daarbij doden zijn gevallen onder voetgangers. De aanslag op het eiland boeit me niet want de slachtoffers zijn maar socialistische jongeren. Ik houd niet van socialisten. Ik vind ze schijnheilig en hypocriet en geweldadig. Zij hebben altijd geweld gebruikt om de macht te krijgen. De linkse politiek stuurt altijd krakersknokploegen of anders wel ajax hooligans af op rechte politici als Verdonk en Wilders, waardoor de linkse partijen onterecht de macht nog hebben in steden als Amsterdam. Dan ga ik nu niet opeens zeggen dat ik het erg vind dat er socialistische jongeren zijn vermoord, want het interesseerd me niet. Van mij geen krokodillentranen om dode mensen van wie ik niet houd.
Niehielist, 17:12 23 juli 2011, Forum voor de Vrijheid

Vreselijke aanslag in Oslo, zoveel onschuldige slachtoffers van gewelddadige, zieke geest. PVV rouwt mee met nabestaanden en Noorse volk.
Geert Wilders 7:19 AM Jul 23nd 2011 via Twitter for BlackBerry