Fitna

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Fitna I: "Der Triumph des Wilders" is een prachtfilm van regisseur Geert Wilders waardoor de waarheid over de islam ineens echt duidelijk wordt. De film was zeker niet bedoeld om er gelikt uit te zien. Dit zou het waarheidsgehalte erg aangetast hebben, en de waarheid op zich is al vreselijk genoeg. De wereldwijde Linkse Kerk heeft verhinderd dat Fitna in 2008 een Oscar won.

Brekend nieuws! Er komt een vervolg uit in 2012 ooit, en wij van WakkerPedia hebben de primeur van de vooraankondiging:

In een wereld. Waarin één man strijdt. Voor het leven van zijn patiënt. Onbegrepen. Door de directie. En zuster Fleur.

De jonge dokter Wilders bevrijdt roverhoofdman Mohammed uit de zwaarbewaakte afdeling van het verzorgingstehuis waarin hij al 1400 jaar met een 24 uursluier aan ligt vastgebonden. Maar dan beginnen de problemen pas echt. Zal Mo kunnen slagen voor de deradicalisatietoets? Wie van de twee zal het kille hart van de strenge verpleegster Fleur doen smelten? Hoe loopt het af met het geitje van Mo?
Fitna II: "Het barbaarse leven van de zieke geest van Mohammed". Vanaf 2012 in de bioscoop. Geschikt voor alle leeftijden.
Gewoon elke maand een film uit brengen over de profeet allah ruimen die moslims elkaar lekker op
Der_wallie | 23-09-12 | 15:32

Fitna was bedoeld, om de waarheid over de islam te laten zien. De film was zeker niet bedoeld, om er gelikt uit te zien. Dit zou het waarheidsgehalte erg aangetast hebben.De waarheid is vreselijk.
J Zwitser op woensdag 21 december 2011 12:45

En weer zal er geen letter beeldje van gelogen zijn,het ware moet dan ook onder ogen komen,om zo de islam duidelijk te maken dat zij al eeuwen worden bedrogen,en dat alles is verzonnen door de voorlopers van alqaida of taliban,hoe die terroristen zich ook mogen noemen. Klasse Geert,laat zien van welk onmenselijk gedrag de islam is onstaan,en nog bestaat.
adam overtuigd atheist., a-dam | 11:58 | 01.04.11

Geweldig Geert, Het is goed om te zien dat Geert de Haatbaarden probeert te overtuigen van hun volgen van een valse ideologie. Het is een enorme klus, aangezien meer dan de helft van de wereld populatie in deze onzin geloofd, en waar dan ook al het geweld uit al deze landen uit voortvloeit.
Rogier Franken, Amsterdam | 10:56 | 01.04.11

Er is niets gelogen in Fitna, enkel een weerspiegeling van waargebeurde feiten. Aan een schakeling van bestaande beelden. En als Wilders de teksts die hij puur overneemt uit de Koran gaat verfilmen, dus niets erbij verzint, dan zie ik in mijn ogen niet wat daar fout aan is.
Omega79 | 01-04-11 | 10:52

Ik zal het dan maar verklappen: vervolg Fitna gaat vooral over het barbaarse leven van de zieke geest Mohammed en moet in 2012 gereed zijn!
Geert Wilders 9:18 AM Apr 1st 2011 via Twitter for BlackBerry

Iedereen heeft het over de film van Wilders,ik zie niet waar het probleem ligt.Het zijn allemaal vraagmenten van ware gebeurtenissen die ook op het nieuws wereldwijd zijn vertoond.So opeens zijn deze beelden aantootgevend omdat wilders deze beelden vertoond heeft.
sandra lee, amsterdam | 13:47 | 12.10.10

Uitnodiging gekregen om op 5 maart alsnog Fitna te vertonen in Britse Hogerhuis. Fantastisch nieuws. Strijd tegen islamisering gaat door!
Geert Wilders 1:39 PM Jan 29th 2010 via Twitterlerts

De film van 16 minuten wordt uiteindelijk gezien door tientallen miljoenen mensen. Het is zonder twijfel de meest bekeken film in de Nederlandse geschiedenis. Er zijn versies in tientallen talen, tot het Koreaans en Koerdisch aan toe. De invloed is enorm; er is geen Nederlands boek of artikel dat ooit een grotere impact heeft gehad. Het vormt een mijlpaal in de vrijheid van meningsuiting. Nog elke dag komen reacties binnen. Over honderd jaar zullen mensen zich Geert Wilders herinneren als iemand die de morele helderheid had de waarheid te vertellen die verteld moest worden. De omringende acteurs zijn dan allang vergeten, of worden in één adem genoemd met anderen in de geschiedenis die vrijheid de rug toekeerden toen het erop aankwam.
Martin Bosma over Fitna in De schijn-élite van de valse munters (p. 237)