Proces Geert Wilders

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

"Iemand moest Geert W. belasterd hebben, want zonder dat Hij iets kwaads had gedaan, werd Hij op een morgen gearresteerd."

Zo begon op 20 januari 2010 het proces tegen Geert Wilders, die terecht stond vanwege het gebruiken van zijn recht op vrijheid van meningsuiting. Hierdoor gingen één voor één alle lichten uit in Europa. Gelukkig werd Hij met raad en daad bijgestaan door zijn raadslieden Hans Jansen en Bram Moszkowicz.


Hieronder volgen Geert's Twitter-fragmenten, die lezen als een spannend verhaal:

Noord-Koreanse toestanden in ijskoude rechtszaal. Dagvaarding uitgebreid. OvJ negeert me. Politiek proces. Hirsch Ballin kan tevreden zijn.
Geert Wilders 12:21 PM Jan 13th 2010 via Twitter for web

Dank aan de honderden mensen die voor de vrijheid van meningsuiting kwamen demonstreren in Amsterdam vandaag! Proces gaat 3 februari verder.
Geert Wilders 6:11 PM Jan 20th 2010 via Twitterlerts

Als domheid een wrakingsgrond was, had ik deze rechters gewraakt.
Geert Wilders 4:49 PM Feb 3rd 2010 via Twitterlerts

Vandaag weer hele dag bij rechtbank voor getuigenverhoor. Maar in gedachten bij Pim Fortuyn die vandaag acht jaar geleden bruut is vermoord.
Geert Wilders 8:08 AM May 6th 2010 via Twitter for BlackBerry

Vreselijke dag morgen: begin inhoudelijke zitting politiek proces. Met mij staat vrijh. v. meningsuiting van minstens 1.5 mln mensen terecht
Geert Wilders 3:24 PM Oct 3rd 2010 via Twitter for BlackBerry

Dagblad de Pers: Raadsheer Schalken van Hof Amsterdam probeert getuige-deskundige Hans Jansen tijdens diner te beinvloeden. Maffiapraktijken
Geert Wilders 7:42 AM Oct 22nd 2010 via Twitter for BlackBerry

President Hoge Raad kan zich beter bezig houden met rechters als Schalken en Moors want dat zijn diegenen die aantoonbaar de fout in gaan!
Geert Wilders 4:16 PM Oct 24nd 2010 via Twitter for BlackBerry

Vandaag deel 2 politieke proces. Ik ben verdachte. Maar het gaat niet om mij maar om behoud vrijheid van meningsuiting van ons allemaal.
Geert Wilders 11:52 PM Feb 6th 2011 via Twitter for BlackBerry

Teleurstellende uitspraak rechtbank Amsterdam. Toch overtuigd van vrijspraak. Zal nooit zwijgen: column over Mohammed in HP/De Tijd vandaag.
Geert Wilders 10:35 AM Mar 30th 2011 via Twitter for BlackBerry

Weer eens op weg naar rechtbank Amsterdam. Zal blij zijn als dit waanzinnige circus voorbij is. Vandaag getuigenverhoor deelnemers "etentje"
Geert Wilders 8:07 AM Apr 13th 2011 via Twitter for BlackBerry

Teleurstellend dat wrakingsverzoek is afgewezen. Hoge heren houden elkaar de hand weer eens boven het hoofd. Het circus gaat nu weer verder.
Geert Wilders 4:33 PM Apr 18th 2011 via Twitter for BlackBerry

Ik hoop vurig dat niet-ontvankelijkheidsverweer Moskowicz slaagt. Mijn laatste woord vandaag bij rechtbank Amsterdam: http://bit.ly/kg2PJY
Geert Wilders 5:24 PM May 2nd 2011 via Twitter for BlackBerry

OM vroeg op alle punten weer vrijspraak vandaag. Ik hoop vurig dat rechtbank dit zal volgen. Belang van vrijheid van meningsuiting is groot!
Geert Wilders 10:03 PM May 25th 2011 via Twitter for BlackBerry

"Ik sprak, spreek en zal blijven spreken. Spreek mij vrij". Mijn laatste woord vandaag bij de rechtbank in Amsterdam: http://bit.ly/mTtgiG
Geert Wilders 12:07 PM Jun 1st 2011 via Twitter for BlackBerry

VRIJGESPROKEN!!!
Geert Wilders 10:25 AM Jun 23th 2011 via Twitter for BlackBerry

Schalken neemt ontslag. Een zegen voor de rechtspraak in Nederland. Good riddance!
Geert Wilders 8:56 AM Jul 2nd 2011 via Twitter for BlackBerry


Op 23 juni 2011 werd Hij eindelijk vrijgesproken.

Gaan de uitgedoofde lichten ooit weer aan?
beste, dit bewijst al dat het OM uit extreem linkse politiek correcte idioten bestaat. Wilders moet in opdracht van??? kost wat kost voor de verkiezingen uitgeschakeld worden. Met Pim Fortuin is dat gelukt met een wapen. Hier dmv een gevangenisstraf? De gerechtelijke macht is in NL compleet doorgedraaid en bestaat alleen uit een poppenkast met vrouwtjes en mannetjes, waar de politici aan de touwtjes trekken!
Jv. (gast) | 24-12-2016 | 09:13

Dat het proces, ingestoken door Wilders haters (dat mag kennelijk wel), miljoenen van de belastingbetaler heeft gekost is kennelijk niet relevant. Met corrupte rechter heb je helaas advocaten als Moszcowicz nodig wil je in Nederland niet onschuldig in de cel belanden. Als je daarentegen iemand doodrijdt op het zebrapad, rijdende op een gestolen scooter terwijl je tegen het verkeer in aan het rijden was - tja dan is dat te ingewikkeld om tot een veroordeling te komen. Denk nou eens na mensen.
Frits Demeyer, wo 11 juli 2012 13:21