Bram Moszkowicz

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Bram Moszkowicz is de topadvocaat van Geert. Bram is altijd +1. Bram zou een topaanwinst zijn voor de PVV op de post van Justitie. Net zo top als Holleeder op Financiële Zaken.

Privéleven[bewerken]

Bram heeft voor zijn eerste vrouw een succesvolle vrijlating uit haar beklemmende huwelijk weten te verkrijgen. Zijn laatste privé-cliënt is Eva Jinek van het NOS Journaal. Verder besteedt Bram naar verluid veel vrije tijd aan het bewonderen van zijn eigen foto, zijn Rolex, het terugkijken van zijn eigen optredens in de media, en het sms-en met leuke gangstermeisjes.

Televisie[bewerken]

Moszkowicz is regelmatig te zien als misdaaddeskundige in het actualiteitenprogramma RTL Boulevard. Hij presenteerde in 2005 een talentenjacht voor jonge advocaten voor de AVRO met de naam Op zoek naar de Nieuwe Moszkowicz. De winnares was Nienke Hoogervorst. Bram zweert bij hoog en bij laag dat zij won vanwege haar kennis en kunde, al beweren boze linkse tongen dat dit alleen kwam omdat hij op haar geilde. Hij heeft haar daarna wel geneukt, maar dat stond hier los van.

GEEN dansje met moordenaar/cokehandelaar Desi B.[bewerken]

Als amice van de Surinaamse negerleider Desi Bouterse kwam Bram in opspraak vanwege de vriendschappelijke wijze waarop zij met elkaar omgingen. In een lastercampagne van Nova werden beelden getoond waarin Bram en de cokehandelaar Desi B., met de armen om elkaars schouders geslagen, zich samen op de dansvloer van een hotel in Paramaribo bevinden. Die beelden waren echter verdraaid: Bram was met een vrouw aan het dansen toen Desi B. er plotseling ongevraagd bij kwam staan. De verslaggevers van Nova weigerden deze (s)linkse poging om Bram's reputatie te beschadigen toe te geven. Nova is trouwens links. Bovendien is nooit afdoende bewezen dat Desi B. en Desi Bouterse één en dezelfde persoon zijn.

GEEN maffiamaatje[bewerken]

De linkse querulant Jort Kelder waagde het ooit om Moszkowicz en zijn toenmalige cliënt, de succesvolle zakenman en topschrijver Willem Holleeder, "maffiamaatjes" te noemen. De topadvocaat spande hierop gelijk een kort geding aan tegen Kelder. Het is werkelijk onbegrijpelijk dat Bram vervolgens in het ongelijk werd gesteld. De D66-president van de rechtbank in Amsterdam ging zelfs zo ver om te zeggen: "De term maffiamaatje en de stelling dat mr. Moszkowicz vriendschappelijke betrekkingen onderhoudt met de onderwereld zijn weliswaar beledigend en voor een advocaat uiterst schadelijk, maar vinden voldoende steun in het beschikbare feitenmateriaal." Hieruit blijkt eens te meer dat rechters links zijn en zo snel mogelijk moeten worden vervangen door lieden die zijn goedgekeurd door de PVV.

GEEN belastingontduiking[bewerken]

Moszkowicz heeft tussen 2003 en 2006 de contante betalingen van zijn cliënten slechts gedeeltelijk administratief kunnen verwerken, waardoor hij in 2011 van de fiscus een naheffing van meer dan 1 miljoen euro aan zijn streepjesbroek kreeg. Om zeker te zijn dat er betaald wordt, heeft de belastingdienst een hypotheek van 1 miljoen euro afgedwongen op het kantoorpand van Moszkowicz. "Dat de Belastingdienst hangende een geschil om zekerheid vraagt is volstrekt normaal en zegt niets over de juistheid van het standpunt van de Belastingdienst. Dat is dus een standaardprocedure.", aldus Bram.

Bovendien is de verklaring uiterst simpel. Aangezien het merendeel dames betreft die gespreid in natura mogen betalen, had Bram last van tijdelijke uitputting. Gelukkig is Eva Jinek nu zwanger, zodat Bram de achterstallige betalingen in alle rust kan afwerken.

GEEN één koffertje met geld[bewerken]

De PVV-Judas Hero Brinkman heeft beweerd dat Geert in februari 2012 aan Moszkowicz een koffer met daarin € 75000 aan contant geld heeft gegeven voor bewezen diensten. Zowel Geert als Bram ontkennen dit ten stelligste. "Ik heb geen cash geld aangenomen.", aldus Bram. € 75000, dat zijn 150 briefjes van € 500; die gaan heel gemakkelijk in een envelop, daar heb je geen koffer voor nodig. Hieruit blijkt dat die armoedzaaier van een Brinkman nog nooit meer dan duizend euro bij mekaar heeft gezien. Bovendien, wat moet Bram nou met een koffer?

WEL advocaat van het vrije woord[bewerken]

Moszkowicz heeft Geert met uitzonderlijke heldhaftigheid bijgestaan tijdens het Proces Geert Wilders en verkreeg voor Hem vrijspraak. Een benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau kan Moszkowicz daarom niet meer ontgaan. Dat het recht mag zegevieren!
Dan ben je een van Nederlands bekendste strafrechtadvocaten geweest en eindig je in Shownieuws om een oordeel te geven over een kletsgesprekje in Koffietijd. Wat een treurig leven om zo nog aan je centen te moeten komen… Maar ja, zijn broers is het niet veel beter vergaan.
shrink | 3 februari 3, 2021 | 12:29

Bram kan natuurlijk als de nood aan de man is, heel goed de ouderwetse schlemiel uithangen. Komen die joodse genen mooi van pas.
medusa324 | 21-02-13 | 20:14

Als je Moszkowicz nodig hebt ben je echt teneinde raad. Als dat niet meer helpt kan zelfs de lone ranger je niet meer redden...
B.R., Wolde | 20:36 | 24.08.12

Staat het in de armen nemen van Bram Moszkowicz als advocaat niet gelijk aan een schuldbekentenis?
Piet van Zuid, Rotterdam | 20:18 | 24.08.12

Het maakt Bram allemaal niks uit. Hij kent slechts 2 criteria. Het moet wat schuiven en hij moet met zijn snufferd in de publiciteit.
Louis Verdel, Leiden | 20:17 | 24.08.12

Moszkowicz en Wilders en dan wil de politicus betrouwbaar overkomen die neemt Moszkowicz op voor hem te pleiten alleen grote criminelen kunnen die man betalen en dat zegt weer genoeg over Wilders
Harry Sangers, do 12 juli 2012 00:06

Gewoon ontkennen Bram ,daar komen je doodrijdende marokkaanse scooter cliënten ook mee weg .
Amsterdam Hustler | 11-07-12 | 18:49

Ongelooflijk hoe media leugens over koffers met cash geld uit de VS die zouden zijn overhandigd aan Moszkowicz, overneemt. Complete onzin.
Geert Wilders 3:26 PM July 11th 2012 via Twitter for BlackBerry

Dit slaat in als een Bom, als Bram mee gaat doen met de PVV, word dit beslist de grootste partij van Nederland.Ik hoop zo dat dit gaat gebeuren,en dan hebben al die partijen op 12 september het nakijken. Bram en Geert, die het getij keert.
jan, dordrecht | 21:17 | 15.05.12

Zo'n goede advocaat is hij nou ook weer niet. Jammer dat ik geen rechten heb gestudeerd anders had ik meneer Moszkowicz vaak genoeg de rechtzaal uitgeveegd.
Ondernemer, Utrecht. | 19:30 | 15.05.12

Bram zit straks in de regering bij de PVV en Geert is dan president.
wilfried, wageningen | 17:39 | 15.05.12

Ach ja, Bram heeft in ieder geval de kwaliteit om de media voor zijn karretje te spannen. En als je vaak met veel blabla in het nieuws komt, gaan mensen vanzelf geloven dat je dan ook wel een goede advocaat zult zijn. Helaas, dat wordt bepaald o.b.v. je vakinhoudelijke kwaliteiten. Op dat punt scoort Bram niet hoger dan de middelmaat. Proces Wilders heeft hij gewonnen, maar dat kon je ook niet verliezen (OM pleitte zelf al voor vrijspraak). Toch maakte hij er een onzinnige show van, met dank aan de kritiekloze media.
Ronnie, Amstelveen | 16:12 | 23.12.11

Als Bram maar op de buis komt. Daar gaat het alleen maar om. Zijn geloofwaardigheid is gedaald tot onder nul. Geef hem flink wat geld en hij wordt heeel boos op je tegenstander.
Ton, Amsterdam | 14:49 | 23.12.11

Arme Eva. Het zijn toch altijd weer de vrouwen die het leeftijdverschil accepteren.
henk, amsterdam | 14:42 | 23.12.11

Het kantoor van deze barbie is op zich al een plaats delict. Dhr Moszkowic heeft zich veelvuldig uitgeleend om te helpen bij het plegen van strafbare feiten. Holleder heeft vaak gebruik gemaakt van het kantoor van Moszk. Dhr Endstra is zelfs met een wapen bedreigd terwijl Moszk toekeek
Mo, utreg | 13:25 | 23.12.11

U zeker Moszkowicz. U heeft met moordenaar Bouterse gefeest en gedanst, u ma van de rechter "maffiavriendje" genoemd worden in de zaak Jort kelder.
Mootje, Utreg | 13:18 | 23.12.11

Wat een zelfingenomenheid van die Moszkowicz, je kunt de televisie niet aanzetten of hij zit er met zijn betweterigheid op. In de wereld is er geen betere rechtelijke macht zoals in Nederland, laten we er trots op zijn.
WILLEM, Arnhem | 12:51 | 23.12.11

De invloed van Wilders en schoothond Bram op de rechters waren zo groot dat de slachtoffers van de uitspraken van Wilders als een soort daders behandeld werden. Waar het om had moeten gaan waren de discriminerende, haatzaaiende, kwetsende uitspraken van Wilders. Nee Bram zocht een andere 'dader'(Schalken} om de aandacht af te leiden van de echte zaak. Dat rechters daar intrappen is heel slecht.
jevers, laren | 12:21 | 23.12.11

'Mooie mediageil, deze hoogmoedige mannetje is onrechtvaardig en onbetrouwbaar... en daarnaast een grote fraudeur. Brengt sommen geld (zwart) in rekening zonder btw daarover af te dragen. Hij gelooft in zijn leugens en wil graag overal gezien worden!
Wim, Utrecht | 11:59 | 23.12.11

Als je Moszkowicz tegen spreekt waar hij beslist niet tegen kan, dan wordt hij haatdragend. De pot verwijt de ketel wat betreft humor, zelf heeft hij die totaal niet heb ik moeten constateren.
Freya, Arnhem | 11:22 | 23.12.11

Moszkowicz deze van oorsprong Joodse/Pool moet gewoon in zijn eigen land de rechters gaan bekritiseren. Daar genoeg misstanden om de aankomende 80 aan de bak te kunnen.
Floris, Harderwijk | 10:46 | 23.12.11

Dat Moszkowicz obv het showproces tegen Wilders meent te moeten oordelen over bepaalde rechters, zegt meer over het gebrek aan stijl en kwaliteit van hemzelf dan van de rechters. Door zijn absurde wrakingen heeft hij het proces onnodig gerekt, terwijl bij voorbaat al duidelijk was dat het OM vrijspraak zou eisen (en de rechtbank hierin zou meegaan). Desondanks meende Bram er een derderangs show van te moeten maken, ter meerdere eer en glorie van hemzelf en Geert. Dit proces had de jongste assistent nog kunnen winnen.
Koen, Hoofddorp | 10:30 | 23.12.11

Over hardheid en gelijk willen hebben, Bram gaat over lijken. Hij ontziet niemand om zijn eigen gelijk te krijgen. Wat Wilders betreft, ze zijn beiden Limburgers en verstaan dezelfde taal. Als er twee Limburgers en een Hollander bij elkaar staan te praten blijven de Limburgers hun moers taal spreken en de Hollander staat voor paal.
jansen, venlo | 09:41 | 23.12.11

Moszkowicz is een schandvlek voor het juridisch beroep in Nederland. Hoe kunnen lieden die niets zeggen te hebben zijn torenhoge tarieven betalen? Zoals het Hof al een keer heeft uitgesproken blijft het vreemd dat Holleeder op een scootertje door Amsterdam reeds dat daarvoor aan mevrouw Moszkowicz toebehoorde. De "grote pleiter" pikt dit niet en zoekt het nu buiten de rechtszaal. Advocaten horen niet op TV.
Henk, Schiedam | 09:16 | 23.12.11

Ooit een proces gezien waarbij de heer Moszkowicz zijn zwaar criminele cliënten vrij krijgt op waarheidsvinding? Bij de heer Moszkowicz lijkt het altijd te gaan op juridisch technische spelletjes. Opvallend hoe mensen hem toejuichen, maar schande spreken als weer een crimineel vrijkomt op een technische fout.
Bas, Arnhem | 09:09 | 23.12.11

Moszkowicz heeft het gehad met twee rechters. Bijna 17 miljoen Nederlanders hebben het helemaal gehad met die ijdeltuit van een Moszkowicz. Moszkowicz wint enkel zaken waarvan de vrijspraak bij voorbaat al vast staat zoals bij Wilders en verliest opvallend veel andere zaken.
Alex, Alkmaar | 09:07 | 23.12.11

Ooooh moet je zien op de foto gezicht zien van Moszkowcz als een achterwerk.Wat een eng ventje.mmmm maar durft niet alleen opstraat lopen.
samurai, ****** | 08:57 | 23.12.11

Wil Bram soms solliciteren naar de functie van minister van Justitie in een PVV regering die er nooit komt? Is blijkbaar net zo ijdel als zijn blonde client. Dat straatvechten in de rechtzaal begint me mateloos te irriteren. We glijden af naar Amerikaanse toestanden. Beetje respectvol omgaan met elkaar is goed voorbeeld weet je
ernst, walcheren | 08:53 | 23.12.11

Beste Eva en Bram. Ik wens jullie een tov Kersfeest en Chanoeka en een 2012 met veel mazzel. Dat het recht mag zegevieren.
Goort uit, Amersfoort | 08:47 | 23.12.11

Bram is de bedrijfspoedel van Wilders, Bouterse en ander uitschot.
Wim, Gdansk | 08:11 | 23.12.11

Ongepast dat Belastingdienst lekt aan NRC over fraude #brammoszkowicz, al zal-ie blij zijn met straf van slechts €1milj. t.co/UefliJW
Jort Kelder 1:56 PM Jul 23rd 2011 via Twitter for web

Iedereen die een miljoen aan belasting ontduikt is een held. Belastinggeld wordt toch massaal verspilt aan Griekenland, Publieke Omroep, Ontwikkelingssamenwerking, zieligheidsindustrie en windmolens. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat Bram een held is, want het valt nog te bezien of hij echt belasting heeft ontdoken.
tipo op 23 juli, 2011 - 11:05