Hans Jansen

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Held. Kenner van het Arabische knoflooktaaltje en van het gifboek de Koran. WC-eend deskundige van de tsunami van islamisering. Raadsman van Geert tijdens het Proces Geert Wilders. Dood.

Hans Jansen heeft wetenschappelijk aangetoond dat de moslims er wel degelijk de allahganse dag op uit zijn om te moorden en te stelen vanwege hun woestijngeloof. Zij kunnen de bijbehorende haatpassages allemaal rustig opzoeken in de Koran. Maar het blijkt in de praktijk dat de moslims deze horrorsoera's met grote moeite terug kunnen vinden, omdat in de Koran ook overal staat dat de moslims zich netjes moeten gedragen, en ook hoe. Zelfs de haatimams moeten daarom vaak druk heen en weer bladeren om die griezelcitaten terug te vinden. Misschien is het een idee om al die vredelievende passages er gewoon maar uit te scheuren? Dan hou je een boekje ter dikte van de Donald Duck over.

Kom je er als gewone haatbaard alsnog niet uit, dan moet je in officiële Koran-commentaren gaan snuffelen, net zo lang totdat je een religieuze drogreden hebt gevonden om beschaafde Westerse mensen met hun superieure normen en waarden te willen terroriseren. Hans Jansen was altijd graag bereid om die moslims te helpen met zoeken. Hij legt het duidelijk en uitvoerig uit in zijn eigen boeken, die in grote stapels te koop liggen bij de Slegte. Uit pure goedheid gaf hij zelfs overal in het land lezingen en workshops met schappelijke toegangsprijzen. Met groepskorting!

Allochtoonse moslims hebben tegenwoordig dan ook niet meer de Koran op hun nachtkastje liggen, maar de boeken van Hans Jansen.