Genoeg

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Genoeg is genoeg. No more.

Blijf vooral volhouden, ontkennen, negeren, ridiculiseren en bagatelliseren. Tenslotte weet de linkse politiek correcte superieure elite het altijd beter.

Wie kaatst moet evenwel de bal verwachten. Een substantieel deel van de bevolking is die hautaine behandeling zat en is boos, heel boos. En dan zou het zo maar eens kunnen dat de democratische processen een wending nemen die je niet aanstaat. Heel irritant dat er mensen zijn die durven het niet met je onverzettelijke gelijk eens te zijn. Maar wen er maar liever aan.

Dus genoeg straatterreur, genoeg minachting, genoeg geweld! Eruit met al die straatterroristen! Eruit met al die lichtgetinten die zich schuldig maken aan eerwraak! Eruit met al die mishandelaars die kleine meisjes besnijden! Eruit met al die allochtonen die zich misdragen!

En als je het hier niet mee eens bent, dan ga je toch emigreren?
En ik ben het zat om aldoor geconfronteerd te worden met allochtonen die parasiteren op de samenleving waar ik hard voor werk, die hun walgelijke, vrouwonvriendelijke godsdienst ostentatief uitdragen en die het dagelijks leven onveilig maken voor 'ons'.
Montesquieue | 28-04-18 | 15:13

Genoeg is genoeg. No more. https://pbs.twimg.com/media/Cr4-uRtUAAAXyVl.jpg
Geert Wilders 7:59 AM 9 Sep 2016 via Twitter

ALLE Eurofielen, theedrinkers, subsidieverstrekkers en anderzins wegkijkende maatschappij-ontwrichters zijn allemaal onderdeel van een gierend uit de klauwend lopend probleem. Straks niet zeuren wanneer de consequenties van het wanbeleid gevolgen gaat krijgen. U wordt al veertig jaar gewaarschuwd en U heeft er al veertig jaar compleet SCHEIT aan.
-verschrikkelijk kwaad (gast) 23-09-2012, 13:21

Dit soort mensen komen telkens weer in het nieuws en er word niks aangedaan. De politiek klaagt steen en been over al die mensen die op de PVV stemmen. Maar men zou zich juist zelf moeten schamen dat men op de PVV stemt. De mensen zijn het beu en hoe langer je het negeert hoe explosiever de situatie word.
Martin, Son | 08:54 | 11.09.12

Behalve Geert zie ik in den Haag nog niemand bewegen om een einde aan deze gekte te maken, niemand durft zijn bek open te doen, kost stemmen, en dat kost pluche! Maar er zal een dag komen dat het genoeg is geweest, en dan breek de pleuris uit, en zullen het recht in eigen hand nemen, het is gewoon wachten waar het in Europa zal escaleren wat een domino efect terweeg zal brengen, niemand kan het zijn ontgaan dat zoiets al gaande is, de vraag is alleen nog maar waneer.
happysolo | 27-05-12 | 13:33

Als we de hele familie van dat tuig nou eens zouden uitroeien, misschien leert dat volk dan eens dat we het zat zijn. Zoals het nu is, heeft oppakken toch geen zin, voor hen is een jaartje cel een trofee. Aan de gevestigde politiek die de PVV veroordeelde om een Polen-site, wordt eens wakker.
me,myself and IK | 27-04-12 | 18:41

Wanneer is het eindelijk GENOEG met al die licht-getinte types die ons land zo crimineel maken. Als je de krant leest wordt de criminaliteit hier al jaren lang ingevoerd uit diverse landen. Wie doet er iets aan??
Louise, Gouda | 13:34 | 06.04.12

Ik ben mijn Land meer dan spuugzat!!.Ons Volk heeft geen karakter en zijn goed in Wegkijken en het beoefenen van Struisvogel Politiek.!!!!
gerrit, almere | 15:42 | 30.01.12

Ja joh, het is gewoon tijd om die idioten aan te pakken, de softe tijd van thee drinken en cursussen geven is voorbij, niet luisteren is gewoon klappen vangen. Dit is ons land en dat word verloederd/verkracht door een stel zand ratten die Nederlander zijn als het ze uit komt (uitkering) en ondertussen voor het grootste deel van de criminaliteit in Nederland zorgen. Genoeg is genoeg, ik sta achter deze mensen en steun hun ideeën om deze problemen op te lossen!
AmericanDad | 09-08-11 | 16:45

De Nederlandse bevolking zijn de beroepsparasieten, raddraaiers en geweldplegers van Antiliaanse, Marokkaanse en Roma sigeuners spuugzat. Het werd hoog tijd. Beter laat dan nooit. Als deze mensen eens teruggingen naar waar hun rots liggen, dan was en is het een win win situatie en kan ik weer veilig op straat lopen en hoef ik me in huis niet op te sluiten en de deuren te barricaderen. Laten we snel de multicriminele samenleving afschaffen
Bahria, 17 jul 2011 17:15

We zullen ons niet overgeven aan immigrant-bezetters. We zullen de Nederlandse taal en andere aspecten van onze cultuur niet afschaffen, niet stapje voor stapje en niet op een sluikse of indirecte manier. Wie onze taal en onze cultuur niet 100% respecteert hoeft hier niet te blijven wonen. Pas je aan, of vertrek!
Michael Jacobs schreef op 08 06 2011 at 11:55

Hoe lang moeten we deze lichtgetinte berichten nog lezen. Spijkers met koppen slaan en eruit met die gasten. Als je je niet kunt gedragen dan heel snel OPROTTEN. Ondankbaar om je zo te misdragen in een gastvrij land. Dit verdienen Nederlanders niet, daar zijn we veel te aardig voor. Maar ons geduld raakt op! Het is goenoeg geweest.
Licht getint maakt ondemint, Amsterdam | 12:48 | 25.04.11

Gewoon dubbele paspoorten vanaf heden verbieden. En wie niet zelf de broek kan ophouden terug naar het thuisland. Ik kies voor een keiharde PVV aanpak. Thee drinken is nu wel mooi geweest. Na 40 jaar nog geen Nederlands spreken en je aankijken als een kameel die water ziet branden. Ik heb er schoon genoeg van en met mij al mijn vrienden en familie en kennissen. De integratie balans? Een grote NUL voor heel links Nederland. Basta
Dorien (hoogopgeleide succesvolle zakenvrouw), Maastricht | 21:49 | 19.12.10

Ik heb genoeg van de islam in Nederland: geen moslimimmigrant er meer bij. Ik heb genoeg van de aanbidding van Allah en Mohammed in Nederland: geen moskee er meer bij. Ik heb genoeg van de Koran in Nederland: verbied dat fascistische boek. Genoeg is genoeg.
"Genoeg is genoeg: verbied de Koran", 8 augustus 2007, Geert Wilders' ingezonden brief de Volkskrant