File

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
File
Treintje spelen met je eigen auto in de baas zijn tijd.

Files zijn één van de grootste problemen van Nederland. Niet voor links, natuurlijk, want de Linkse Kerk gaat op de fiets naar het werk of blijft gewoon werkeloos op de bank zitten om van onze belastingcenten te lanterfanten. Wel voor Ons Soort Mensen, want wij gaan met de auto naar het werk.

Auto's veroorzaken geen files. Slecht beleid wel. Files ontstaan als er door slecht beleid te weinig asfalt is en we van links niet gewoon door mogen rijden. Dus moet er meer asfalt komen, da's nogal wiedes. Maar links heeft een hekel aan asfalt, want dat zou ten koste gaan van bloemetjes en beestjes, en verhindert de aanleg van nieuwe snelwegen. Boomknuffelaars zoals Femke Halsema staan regelmatig langs de snelweg te juichen als er weer eens een file staat.

Hoewel Pim zei: "Ik ga niets doen aan de files, want dan koopt u meer auto's, en dan staan er weer net zoveel files", wil Geert gelukkig wel de files wél oplossen. Hem gaat het zonder twijfel lukken wat Rita niet lukte. Rita dacht de files in een pan met ruim kokend water wel op zouden lossen.
Misschien helpt het om het belastinggeld ook te gebruiken waar voor het uiteindelijk voor bedoelt is!!?,namelijk voor de wegen en niet voor allerlei overgesubsidieerde 'linkse'clubjes die nog steeds denken van de wind te kunnen leven!Maar er niet bij vertellen dat er bij iedere windmolen miljoenen aan subsidiegelden bij moeten om dat ding überhaupt te kunnen laten draaien,maar het houdt dagelijks een overbodig leger ambtenaren van de straat ,hé!!
DFR, Hoorn | 11:45 | 27.12.10

Zodra je in andermans file staat weet je dat je fout bezig bent.
skinner | 28-12-09 | 15:35

de bedrijven moeten meer met prikklokken en pasjes gaan werken. Niet aanwezig, de uren ook niet uitbetaald. Zijn de dames en heren binnende kortste keren wel op tijd binnen en de files voor eeen groot deel opgelost.
Sodommer | 05-01-09 | 10:21

Files worden veroorzaakt door te veel auto's op te weinig wegen. Auto's zijn in de loop der jaren alleen maar betrouwbaarder en beter onderhouden dan zeg 20 jaar geleden. Als de staat van het automobiel de bepalende factor zou zijn, moeten er toen al enorme files zijn geweest. Ik heb overigens de idee dat de slechts onderhouden auto's van types zijn die liever 1500 uitgeven aan een nieuwe side-skirt/booskijker/bass-box dan aan een kleine beurt, of het repareren van een kapotte lamp.
DavidC | 03-01-07 | 10:20