De Europese Unie

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
De Europese Unie, EU
De ondemocratische bezettingsmacht die onze vrijheid en ónze gulden heeft afgenomen. Het motto van de EU is Am Ende steht der Deutsche Sieg.

De Europese Unie is een linkse hobby die voortborduurt op de gedachte dat wij zogenaamd één zijn met de knoflooketers tegen een nieuwe Duitse overheersing van Europa. Dat is je reinste flauwekul, natuurlijk, en wel hierom: Duitsland is ons economisch achterland, en de Duitsers van tegenwoordig zijn best goede buren.

Bovendien komen Henk en Ingrid alleen als zij met vakantie zijn in Griekenland, Spanje, of Frankrijk, en dan hopen zij daar vooral niet de hete knoflookadem van de lokale buitenlanders in hun nek te voelen. Daarom is vakantie in het Center Parks eigenlijk nog veel fijner. Tenslotte hebben, sinds de invoering van de euro, al die knoflooklanden constant geld tekort, maar zij gaan daar wel allemaal al op hun 55e met pensioen! En wij ons maar blauw betalen aan EU-afdrachten en doorwerken tot ons 72e!

En als je dan in de Telegraaf leest dat al die raamambtenaren en politici in Brussel alleen op dinsdagmiddag werken, en dat zelfs dan maar de helft ervan komt opdagen omdat ze het "te druk" hebben, ga je helemáál door het lint. Verder mogen die lui in dat rovershol allemaal al op hun 43e met pensioen, en reizen ze uitsluitend businessclass. En wij maar betalen!

De EU is uitgedraaid op een mafiasyndicaat waar alles mogelijk is! Een bodemloze put, die door de sterke noordelijke landen volgepompt blijft worden, over de rug van de belastingbetalers in die landen, maar vooral de Nederlandse! Dankzij die ranzige knoflookmentaliteit van de zuidelijke landen is de EU nu één corrupte bende, een gedrocht dat met grove middelen bestreden moet worden!

Anders gezegd, het Verenigd Europa zoals we daar nu mee opgescheept zitten, is dus precies het Europa dat Hitler voor elkaar probeerde te krijgen. De EU is een unie van landverraders. En het is ons gewoon door de strot geduwd. Nee, dat is lekker democratisch. Dus stop maar met dat één worden van Europa, want we hebben er niks mee. Het leidt alleen maar tot een heleboel regeltjes van een heleboel ambtenaren en daar zit niemand op te wachten. We moeten daarom weer zelf het heft in handen nemen, en zelf bepalen waaraan we ons geld besteden en wie er in ons land mag wonen!!! Want waarom zouden vrije, soevereine landen als de onze moeten luisteren naar een anti-democratische, bezettende organisatie als de EU!?

Europa is een kruitvat aan het worden, met een stuwmeer aan kansloze criminele immigranten, een eurocrisis waarbij failliete landen tegen beter weten in aan het miljardeninfuus liggen, en een steeds kleiner wordende groep die het allemaal mag betalen. Alle ingrediënten voor grote 'storm' over het hele continent. De emmer is een keer vol, maar niemand stopt de trein!

En het is eigenlijk heel simpel: Nederland is Nederland, Duitsland is Duitsland, Frankrijk is Frankrijk. Enzovoort. Straks ook Turkije erbij zodat Eurabië onafwendbaar wordt, zeker? Ja, dikke doei! Nooit zal Europa één geheel worden. Elk land en zijn bevolking heeft zijn eigen identiteit, en zo hoort het ook. Ook wij zijn een zelfstandig land en dat moet zo blijven! Dus het Volk wil zo snel mogelijk van de EU af. Ook Geert zegt dat wij met de EU moeten stoppen, MAAR DAAR HADDEN WE GEERT NIET VOOR NODIG OM DAT TE KUNNEN BEDENKEN!!!!!!!!!!!!

We moeten opschieten, want de laatste die er uitstapt zit met de schulden. Het begin is gemaakt! Één voor één stappen de landen uit de euro! Eerst Groot Brittanië, dan hopelijk snel Griekenland, daarna Frankrijk, Spanje en Italië. Want Nederland zal als braafste jongetje uit de klas zeker wel de laatste zijn. Waarschijnlijk is het dan al te laat en zijn de gewone burgers failliet.

Weg met die Bilderberg troep!1!!! De EU is ons doodvonnis! Krijg maar de pleuro met je EU en je Euro!!!

Nexit!
De EU is net diegene die tijdens Monopoly alleen maar oog heeft voor de borrelhapjes en drank op tafel. Lult je de oren van de kop, koopt alleen Brink en Ons Dorp en is dan gefrustreerd dat een ander wint.
Balabanov | 25-03-20 | 11:43

Na 75 jaar bevrijding zitten we hier inmiddels onder het juk van het 4e Rijk, met aan het roer een wederom Duitse Reichskanzler en een nieuwe Franse Pétain met een Napoleon- en Peter Pan syndroom tegelijk. Le pire est encore à venir, oftewel het ergste moet nog komen. Klimaatwaanzin, massa-immigratie, inperking burgerrechten en een nieuwe op te richten Europese Wehrmacht staan op hun agenda. Hedendaagse foute Nederlanders opereren anno 2020 onder dekmantels als kartelpolitiek, gepolitiseerde instituties waarbij ze dagelijks dramatoneel spelen met behulp van o.a. hun eigen productiebureau NPO en de overige via Brusselse subsidies gekochte MSM.
B.Spiritus | 31-01-20 | 10:37

Deze Hollandse klootzakken worden gedwarsboomd door de oostelijke lidstaten en terecht met hun beleid van kom maar binnen voor een gratis leven op te eisen dus blij mee zijn denk ik zo maar timmerfrans ,dijselbloempje staan daar met pvda pal voor alleen jammer niet voor de Nederlanders. Heb je deze figuren zich wel eens hard gemaakt voor bv pensioen indexeringen nee!!! alleen voor verslechteringen zijn die pvda ers voor! Maar wel alles ten baten van de buitenlanders .
Godzila01|5-8-2019| 15:36

Het feit dat een land als Turkije bij de EU wil, zegt eigenlijk alles over de EU.
Mr_Natural | 10-07-18 | 17:57

De EU is net als islam. Je wordt er geruisloos ingerommeld tot je compleet erin vast draait. En wil je er dan vanaf, kan dat niet meer want 70 jaar vrede en verbinding ofzo.
Acar_ketimun | 11-06-18 | 14:09

De EU is het vierde rijk. Opgericht door de Duitsers. Door dezelfde poweracteurs als die achter de nazi's stonden. Die werden namelijk niet berecht in Neurenberg. Alleen het 'uitvoerende' deel. Als je beseft dat de oorlog nog steeds gaande is, vallen alle verwonderingen over politieke beslissingen beter op hun plek.
Smarties | 05-05-18 | 16:27

Ik wil de EU in mijn leven, liefst de komende jaren, zien vernietigd worden. Ik wil hetzelfde gevoel hebben als mensen tijdens de bevrijding. Deze ellende heeft zoveel kapot gemaakt, op allerlei fonten, en zelfs hetgeen waarvoor het opgericht werd, centen verdienen, hebben ze niet waargemaakt. Let maar op, in Amerika dit jaar weer 5% + groei, en hier, na JAREN recessie, een schamel puntje. En geld dat voornamelijk in de verkeerde zakken terecht komt, en waarbij het gepeupel afgeroomd wordt omdat het gepeupel uit Afrika lekker aan komt schuiven. €11 miljard missen we alleen al in de zorg, waar is dat geld gebleven?!
Lyin Ted | 25-01-17 | 09:34

De EU is het project van multinationals en miljardairs om de loonkosten te drukken,het sociale stelsel uit te hollen en de macht naar bedrijfsleven over te hevelen met als enige doel de winsten te verhogen ,de belastingen voor het bedrijfsleven te verlagen en nieuwe markten te creëren .. De burger staat al lang buitenspel en mag bloeden. Ik ben benieuwd wanneer de bom barst
Loebas | 02-01-17 | 14:06

De EU is één groot pretpark. Je betaald je ziek en je komt bedrogen thuis!
Grote stamper | 27-06-13 | 15:58

Eén volk, één munt, ein.... help me, ik heb dit eerder gehoord ik weet alleen niet meer waar of wanneer...
NieuweNicknameHanz | 10-03-13 | 19:01

Merkel wil snel politieke unie. En Rutte/Samsom? Nog minder soevereiniteit voor Nederland? Geen europese superstaat! http://t.co/zAe7WuuG
Geert Wilders 1:10 PM Sep 17th 2012 via Twitter

Wat Hitler met al zijn wapengekletter niet gelukt is lukt de heren Rompie en Barrosso perfect .Zonder slag of stoot werken zij aan 1 groot heren rijk niet gehinderd door enige vorm van kritiek van alle laffe wegkijkers zoals Rutte en consorten.En komend jaar maar weer bevrijdingsdag vieren .Maak er maar bezettingsdag van door Brussel met de EU vlag halfstok.
adf, Barendrecht | 17:48 | 05.08.12

Doodstraf gaat mij te ver. Maar de Staatsgreep EU moet zwaar gestrafd worden. Levenslang voor iedere politici, bankier en EU vertegenwoordiger, met het ontnemen van al hun bezittingen. Vrede en welvaart voor de EU burgers zijn door hun ontnomen.
Oma, Katwijk | 08:42 | 31.07.12

De EU is zelf een kartel. Het verschil met dit kartel en het kartel waarvan de EU het maken van prijsafspraken vermoedt is dat ik wel kan kiezen om geen computer te kopen maar niet kan kiezen om geen gebruik te maken van de slechte diensten die de EU en haar leden (euro, landbouwsubsidies, luchthavens op onrendabele plekken, publieke omroepen, EU-propaganda)zoal aanbieden.
Carlos, Amsterdam | 16:56 | 24.07.12

En dat wordt dan de "Vereningd Europa" genoemd, het enig wat ze proberen te verenigen is dat u de kost voor andere landen betaald. Nederland het dom-ste jongetje van Europa het meest gediscrimineerd door de potverteerders in Brussel
a, b | 08:43 | 07.06.12

En wij hier maar door-buffelen tot ons 67ste. Ik dacht dat we één Europa waren? De knoflooklanden zorgen wel weer goed voor zichzelf. En wij moeten het geld opbrengen. Schandalig ! Ik stem PVV op 12 september. In Frankrijk was ik nu met pensioen geweest Hier moet ik nog minstens 5 jaar. Wat een ellende. Zeer oneerlijk t.o.v. Nederlandse burgers.
John, Doesburg | 14:15 | 06.06.12

Overigens is het ILLEGAAL om mee te werken om NL onder het gezag van een vreemde mogendheid te brengen (geparafraseerd). En de EU is een vreemde mogendheid. Dus dat Eurofiele tuig zou eigenlijk allemaal de gevangenis in moeten. Is het vreemd dat het volk ontevreden is? Ik dacht het niet.
white trash | 03-06-12 | 21:31

Bij het casino kun je alles op zwart of op rood zetten.Allen de eu denkt dit spelletje altijd te kunnen winnen.
Arm Europa, Eurocity | 18:26 | 12.05.12

Nu is het wachten tot we allemaal een europees oormerk krijgen... kunnen we er als europees onderdaan weer jaren tegenaan.
Ren, Bergen op Zoom | 10:22 | 09.05.12

Zijn wij Nederlanders weer geen Baas in eigen land wij kunnen gelijk ons loon overmaken naar europa
Joop, den haag | 10:02 | 09.05.12

Nederland is een Titanic die tegen de Europese ijsberg is gevaren. Jan met de pet, Henk en Ingrid (jr en sr) en de AOW/WIA'er in het diepe ruim gaan als eerste ten onder. De elite (politici, bankiers, CEO's, FC Kunduz) gaat er met de gestolen buit vandoor in een van de weinige reddingsboten.
LaForge, Rijswijk | 12:27 | 06.05.12

De VVD en CDA praten heel mooi en de pot verwijt de ketel, maar het zijn wel de partijen samen met de PvdA die ons land aan de afgrond hebben gebracht en niet de PVV. Is Nederland zo kort van memorie, dat wij in een referendum nee tegen de EU hebben gezegd en dat de CDA ons de EU doorde strot heeft geduwd. Let op de de EU is onze doodvonnis, want nadat Spanje is gevallen volgt de rest en dan kan Nederland echt dokken! Met het einde van de EU, komt ook een einde aan het CDA, VVD en PvdA.
J.D. Goedman, Lunteren | 08:25 | 23.04.12

Krijg maar de pleuro met je EU en je Euro.
RS, S | 20:17 | 22.04.12

MOET voldoen aan de Eu normen? Hoepel toch op met MOET. Eigen volk eerst en dan eens verder kijken. Weg met de EU.
p, HIA | 17:28 | 22.04.12

Leuk zeg, die EU. We moeten meebetalen aan al die arme, Oost-Europese landen die we er eigenlijk helemaal niet bij willen, en voor het failliet van Griekenland, en in ruil daarvoor komen ze fijn alles voor ons duurder maken, en ons vertellen wat we wel en niet mogen. Nu zitten wij in de problemen, en waar is onze steun? Krijgen we niet. Dat geld dat we al die jaren meer hebben afgedragen dan alle andere EU landen? Op. Weg. Het respect dat we daarvoor hebben gekregen van de EU? Laat me niet lachen...
Piet van het Padje | 21-04-12 | 10:26

Europa is bankroet, zowel financieel, politiek als moreel. De tijd dat Europese welvaart is defnitief voorbij. Het woord is nu aan Azie. Europa wordt een derde-wereld gebied met een bevolking die het nog heel lang moeilijk zal hebben met het feit dat ze het met veel minder moeten doen. Wen er maar beter aan dan zal het minder pijn doen!
jan allemansvriend, amsterdam | 19:51 | 07.04.12

Omdat de overheden in Europa(en ik heb het in mijn geval over de Nederlandse overheid) ontzettend gefaald hebben, gaat Europa in de toekomst het communisme tegemoet! Het tuig wat zich nu "overheid" noemt ons in deze positie hebben gebracht zouden de stoel moeten krijgen (vind ik). Het wordt tijd dat wij (burgers)schoon schip maken en zelf een kabinet formeren die gaat (in eerste instantie) voor haar eigen volk, het roofkabinet wat zittende is moet vertrekken.
hans, e | 19:50 | 07.04.12

Waarom zouden vrije, soevereine landen luisteren naar een anti-democratische, bezettende organisatie als de EU?
Tarak | 01-04-12 | 11:15

europeesche regelgeving is vertaald: jatten, stelen, pikken tot er niks meer te jatten valt. een europa? weg ermee. ieder land voor zich en die schengen flauwekul afschaffen. alleen de criminelen varen er wel bij. onze economie word van binnen uit uitgeholt door asoos en armlastigen.
p de zwart, alkmaar | 09:45 | 14.03.12

Vooral met die EU verder gaan regering, met die krankzinnige regelgeving kampen we in de toekomst met heuse voedseltekorten.( nu lachen misschien sommige hierom, maar dat ga je echt krijgen dan ) Iets doet me aan de voormalige USSR denken. Nederland, aub uit de EU en uit de Euro
Jessica, Hengelo | 19:19 | 13.03.12

ALS WE MILJARDEN KOMEN BRENGEN ZODAT DE HOGE LONEN VAN DE EUROFIELEN IN BRUSSEL BETAALT KUNNEN WORDEN DAN KRIJGEN WE SCHOUDER KLOPJES VAN ZE , HEBBEN ZE HUN ZAKKEN GEVULD MET ONS GELD DAN KUNNEN WE WEER DE KELLERE KRIJGEN VAN DE HOGE HEREN IN BRUSSEL.NEDERLAND STOP MET HET BESTE JONGETJE VAN DE KLAS TE SPELEN STOP MET ONS GELD NAAR EUROPA TE BRENGEN STOP MET DE EURO EN GEEF ONS ONZE GULDEN TERUG ZODAT WIJ IN NEDERLAND OOK WEER NORMAAL KUNNEN LEVEN.
Stefan, Amsterdam | 15:53 | 16.02.12

Wie zijn die personen die graag naar de EU wilden ? En weer gaat het over de rug van de belastingbetaler. Wanneer wordt het Nederlandse volk eens wakker, misschien totdat wij helemaal geen eten meer hebben en een einedigen met een hoop schulden maar dan is het telaat. Geef ij maar Iran .
rob van veen, roermond | 15:49 | 16.02.12

Prima , laat die arrogante EU maar het heen en weer krijgen met hun belasting voordelen en topsalarissen. Ik wil wedden dat zij in en buurt wonen waar geen immigranten of asielzoekers wonen VOLHOUDEN WAT DE EU OOK ZEGT
ruud, den haag | 10:04 | 26.01.12

Andere Europeanen stelen onze auto's om te verhandelen in eigen land. Fraude op grote schaal in Griekenland. In Frankrijk krijgen de boeren miljoenen aan subsidie terwijl hier iedere dag boeren gedwongen moeten stoppen, in Italie en Spanje wordt in de voetbalwereld nog miljoenen uitgegeven voor de beste spelers en telt Nederland Europees niet mee vanwege behoudend koopgedrag. Ik snap niet waarom Nederland altijd het beste jongetje van de klas is. Ik snap niet waarom ik nog werk en premies betaal
Erik, Amsterdam | 20:03 | 15.12.11

Het gaat helemaal niet om de mensen maar om de misdadigers die heel europa hebben verkwanseld door als maar meer te willen en de ene achterlijk idee naar het andere door de mensen de strot te stampen.Heel dit europa gebeuren is mislukt in alle vormen en moet vandaag opgeheven worden.want de kosten zijn miljarden hoger dan dat het oplevert.En dat euro tuig want meer is het niet bind ons alle op een groot kruitvat wat op ontploffen staat.
BvD, Nederland | 08:58 | 26.10.11

Volgens mij is er in heel Europa een muur gebouwd en wel de euromuur. Je kan geen kant meer op omdat de euromuur ons tegen houdt mits je de nodige euromuur afbraak euroos heb dan kan je over die muur heen komen anders zit je als ratten in de val.
peveka, Schoonebeek | 14:04 | 05.08.11

Waarom niet tussen ALLE EU-landen een diepe slotgracht? En dan het liefst flink bewapend, zodat al die gelukszoekers helemaal geen kans meer krijgen om binnen te komen! Levert ook nog werkgelegenheid op en het scheelt uitkeringen, kinderbijslag, karatelessen en andere MEGA-onzin die ze op onze kosten in de schoot geworpen krijgen! Lekker aanpakken die hap!
Klaar met NEEderland, Rotterdam | 14:58 | 04.08.11

`leve de E.U heel west europa wordt leeg geroofd en overrompeld door ontelbare gelukzoekers die mee uit de pot komen eten die al lang leeg geroofd is en de geloofswaanzin die steigt ten top welke ons terug naar de middeleeuwen zal brengen wat verlang ik terug naar de sixties wat een tijd was dat toen kon je nog niet vermoeden wat een grote tering zooi het zou worden 50 jaar later niet te geloven! !!!!
dirk, dordt | 09:16 | 15.07.11

Het wordt tijd dat we met de hart werken de landen uit de EU stappen en de knoflook landen en het Oostblok maar laten zitten ik ga niet straks met een doodskist op mijn werkplek werken dat ik er bij neer valt en de rest kan genieten het is tijd genoeg is genoeg.
Richard V., Apeldoorn | 09:04 | 30.06.11

Wat zou het toch geweldig zijn! De hele EU opheffen. Goed voor de werkgelegenheid en we beslissen zelf weer hoe en wat. De gulden weer terug! Bakken vol belasting die we niet meer over de muur de EU in gooien. We maken er gelijk een nationale feestdag van....
flip, denhaag | 14:06 | 26.06.11

wanneer wordt het nu eens duidelijk dat het een utopie is om te denken dat we 1 europa kunnen zijn. Iedereen met een klein beetje verstand begrijpt dat er cultuurverschillen zijn. Cultuurverschillen kunnen niet ongedaan gemaakt worden. 1 Europe????. een lachertje. Vrijheid???. Vergeet het maar, ook hier in ons eigen land, met onze eigen mentaliteit, wordt de vrijheid en onze denkwijze behoorlijk ondermijnd door andersdenkende. Andersdenkenden... Go back to where you belong...
W.Wenting, 's-Hertogenbosch | 18:43 | 12.06.11

Je kan natuurlijk nooit volwaardig lid worden van de EU als je de Griekse beginselen niet eerbiedigt. Bukken en je in je hol laten nemen, dat is het devies van de EU. Landen die dachten dat ze hun eigenheid kunnen behouden zijn eraan voor de moeite. De eenheidsworst gaat regelrecht in je darmkanaal.
Nonkel Frituur | 12-06-11 | 18:39

En wel hierom: Gaarne geen steun aan de Grieken. Ik wil ook nog fatsoenlijk met pensioen kunnen gaan. Het kabinet Kok heeft ons indertijd bedonderd. Brussel heeft zitten slapen of is onder de tafel flink betaald om de boeken van Griekenland met gesloten ogen te onderzoeken. We zij het als burger zat om door corrupte lieden ons geld af te laten troggelen. Reduceer de EU tot alleen de noordelijkste landen en laat de rest het maar zelf uit zoeken. We hebben ze al te lang de hand boven hun hoofd gehouden.
Peter, Zoetermeer | 20:48 | 07.06.11

De EU heeft NL nodig zegt de vz van de EU-Commissie Barosso vandaag op bezoek in NL. Mooi, maar NL heeft geen geldverslindend Europa nodig!
Geert Wilders 7:08 PM May 16th 2011 via Twitter for BlackBerry

Wij hadden NEE gezegd tegen Europa, het is ons door de strot geduwd onder een andere naam. Grenzen dicht, eigen volk eerst! Waarom lopen de buitenlanders met zakken geld te winkelen en wij kunnen net rondkomen, ik kan niet kopen wat hun allemaal naar huis slepen, raar hé?
Hans, Lelystad | 15:42 | 03.05.11

Volgens mij is de politiek bezig om de geschiedenis te herhalen, Hitler wilde al een verenigd europa maken, zoals de vlag er nu voorstaat binnen de EU gaan we al aardig de goede richting op. EU wetgeving gaat voor landelijke wetgeving, er wordt radicaal met geld gesmeten binnen de EU, arme landen worden eenvoudig toe gelaten, alles om de EU zo groot mogelijk te maken. Een aanzienlijke werkeloosheid binnnen de rijkere EU landen wordt niet opgelost, maar inplaamogen arme "boeren en goudzoeker voor niks komen werken
wim, franeker | 11:46 | 03.05.11

Misschien moeten we Europa eens opnieuw formatteren en al die Trojaanse paarden eruit gooien.
ICT-er, Nederland | 16:42 | 05.02.11

Die hele opgedrongen eu,stinkt en is corrupt en hoelang gaat het duren voordat wij eruit stappen Geert,dit is een beerput die nooit meer dicht gaat en met de dag erger wordt,we zijn genaaid hier door die linkse mislukte v.o.c normen en waarden kwallen en wij hebben dit nooit gewild,zorg ervoor dat we eruit kunnen Geert,dan hebben we weer een stukkie vrijheid terug,weg met die bilderberg troep!
Roadie, Hoofddorp | 08:47 | 11.01.11

Het is ook een pot geld,waar de bodem nooit van in zicht komt,dan verzin je immers gewoon weer een heffing/belasting bij.Het is toch een droombaan,om met je weekendtas in de hand langs de prikklok te lopen en de kassa rinkelt al,terwijl je al in de auto met chauffeur richting huis zit.De hele EU is een geldcarousel,zowel prive als zg landsbelang,die lui hoor je niet klagen of de klok luiden zolang ze nog meeprofiteren.Wel jammer dat door internet de lekken moeilijk te dichten zijn,maar ze verzinnen wel wat.
Rena , Bergen op Zoom | 07:52 | 11.01.11

MP Balkenende: PVV wil miljarden die we jaarlijks aan de EU geven in Nederland besteden. U wilt de Roemenen en Bulgaren spekken. Wij niet.
Geert Wilders 12:22 PM Dec 24th 2009 via Twitter for web