Immigratie

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Immigratie
Buitenlanders die hiernaartoe komen om achter de geraniums te gaan zitten en van onze uitkeringen te genieten. Deze worden dan immigranten genoemd.

Het is begrijpelijk dat de buitenlanders zich in Nederland willen vestigen. De sociale voorzieningen zijn riant. Je krijgt geld, met voorrang woonruimte, en vaak de inrichting er nog bij. En een Miele. Maar hoe gek moet je zijn als land? Er zijn niet genoeg woningen, niet genoeg banen, niet voldoende medische zorg, en ga zo maar door. Er zijn grenzen aan het vermogen van land en burgers om in alles te voorzien. En aan de kosten ervan. De werkenden draaien er steeds harder voor op. Nederland is vol, en Ons Soort Mensen wordt steeds meer getergd. Dit is niet goed!

Immigratie kost gewoon teveel. Het linkse CPB wilde niet doorrekenen hoeveel immigrerende moslims de Nederlandse belastingbetaler kostten, want dat zou niet kunnen. Totdat bleek dat ze dat al een keer gedaan hadden! Daaruit blijkt maar weer eens dat je die linkse ambtenaren niet op hun woord kunt geloven. Het lijken verdomme wel moslims.
Wat is dat nu weer voor onzin.Dan kan iedere afrikaanse en zuid-amerikaanse moeder haar kinderen op hetvliegtuig zetten.Die worden hier opgevangen, opgevoed, opgeleid en als ze volwassen zijn krijgen ze van groen-links een generaal pardon en dan mag de hele familie nakomen in het kader van gezinshereniging.Hoe haal je het in je hoofd!
anna op vrijdag 27 januari 2012 23:18

Als EU immigratieregels niet versoepelt moeten Rutte en Leers een opt-out eisen. Weg met EU-regels en weer zelf bepalen wie NL binnenkomt!!
Geert Wilders 6:12 AM Nov 26th 2011 via Twitter for Blackberry

Waarom moeten immigranten "aan (mogelijk gesubsidieerde) banen geholpen worden"? Als je emigreert is dat voor eigen risico...dan moet je zorgen dat jouw vakmanschap voor het immigratieland nodig is....en dat je (op eigen kosten) de taal van het emigratieland spreekt/schrijft en leest...en dat je de normen + waarden van dat land volledig accepteert!
Yo Wakingup, Limburg | 21:54 | 15.01.11

Immigratie is verantwoordelijk vor de helft van onze staatsschuld. Wat is daar voor een voordeel aan? Nog meer laagopgeleide kanslozen binnenhalen? Tweederede van de asielzoekers heeft nog nooit een dag gewerkt in Nederland!
Ron, Utrecht | 23:39 | 23.12.10

Waarom willen grote groepen in de wereld naar Nederland komen? Het sociale systeem is hier zo goed want de hard werkende mensen moeten dat betalen. Dit is mooi, geen kritiek graag wand dat willen de mensen zelf wacht maar het is al niet meer tebetalen ga zo door Nederland compliment voor de nietsnut.
sjony , Amsterdam | 11:01 | 21.09.10

Immigratie niet-westerse allochtonen kost dus ruim 7 miljard euro per jaar. Immigratie fors beperken dus. Hard nodig en goed voor economie.
Geert Wilders 11:01 PM May 19th 2010 via Twitter for BlackBerry

5.) Kunt u zorg dragen voor een immigratiestop voor mensen uit moslimlanden? Zo nee, waarom niet?
Vragen van de leden Fritsma,Bosma en Wilders (allen PVV) aan de ministers voor Wonen, Wijken en Integratie en van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over het bericht dat moslimleerlingen moeite hebben met de holocaust, 28 april 2010, ikregeer.nl

Veel fundamentele problemen in Nederland, zoals infrastructuur, files, huisvestingsproblemen en de verzorgingsstaat, kun je rechtstreeks toeschrijven aan migranten. […] Migranten bestaan, en hun hypothetische afwezigheid binnen de Nederlandse realiteit mag dan wel mijn Utopia zijn, maar is niet realistisch.
Geert Wilders in een interview met het Duitse persbureau DPA, 3 januari 2008

De Tweede Kamer verzoekt de regering een immigratiestop in te voeren voor migranten uit moslimlanden, geen nieuwe moskeeën meer toe te staan, alle islamitische scholen te sluiten, de boerka te verbieden en criminele moslims — indien nodig na denaturalisatie — het land uit te zetten."
PVV Tweede-Kamermotie, 30 800 VI Vaststelling van de begrotingsstaten Nr. 127, 6 september 2007

Immigratie uit islamitische landen moet worden verboden. We moeten leren intolerant te zijn tegen de intoleranten, op straat, in de moskee en in de rechtbank. We moeten haat en geweld van terroristen beantwoorden met uitsluiting en intolerantie en laten zien wie de baas is in Nederland.
Geert Wilders, NRC Handelsblad, Opinie, P 07, 22 juli 2005

We moeten de immigratie van moslims stoppen.
Geert Wilders, De Limburger, 4 september 2004