Imam

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Een moslimpastoor heet een imam of rufti. Alle imams leiden openlijk terroristische cellen in hun moskeeën, terwijl de linkse kliek lachend toekijkt.

Als een moslim een homo vanaf twee hoog van een flatgebouw precies op een punthek flikkert, krijgt hij bonuspunten van zijn imam(*), waarmee hij kan sparen voor extra maagden in het Paradijs.

Vroeger, toen de politie nog op varkens reed, mocht je dit soort lui gewoon op de brandstapel gooien. Nu niet meer, jammer.


(*) Deze wet is één op één overgenomen van de Joodse Talmud. Waarom van twee hoog? Omdat het lichaam niet uit elkaar mag spatten. Is de heaumeau nog niet dood? Dan moeten twee personen samen een steen tillen en die op zijn lichaam flikkeren. Als de poot dan nog niet dood is, moet hij verder gestenigd worden tot de dood er op volgt. Mazel tov. Iesj kultür. Mooi man, die zandbakgeloven.
Haatimam heeft verklaard dat afvalligen dood moeten. Ehsan Jami doet nu aangifte van bedreiging. Justitie en politie doe je werk en pak hem!
Hero Brinkman 11:34 PM Feb 17th 2012 via Twitter for iPhone

Dr moet gewoon een nationaal imam verbod komen. Allemaal het land uitzetten. Waarom moeten wij zo sociaal en hyperdemocratisch zijn? Nederland is HET voorbeeld van een doorgeschoten democratie. Waaraan we met z'n allen naar de philisteinen gaan.
Alex, Waddinxveen | 09:00 | 14.02.12

Pedofielimam die huwelijk met 9-jarige meisjes goedkeurt mag geen visum krijgen. Als hij toch spreekt in As-Soenah dan moskee direct sluiten
Geert Wilders 8:26 AM Dec 6th 2011 via Twitter for Blackberry

we kunnen het ook omkeren; de homo,s worden in elkaar getimmerd omdat je dan bonuspunten krijgt van de imam
theo, Rotterdam | 13:27 | 17.07.11

Waarom worden haatzaaiende Imams niet voor de rechter gesleept? Omdat de linkse politiek bang is voor repercussies uit de allochtone gemeenschap! Omdat de allochtonen voornamelijk links(PvdA)stemmen, net zoals de geitenharen wollensokken rechters.
Peter van Waelre, Lommel | 18:32 | 09.09.10

Gelooft u dat er in Nederland een gematigde islam kan ontstaan?
"Nee. Er is geen gematigde mainstream van voorgangers, imams en geleerden. In Nederland niet, in Europa niet, in het Midden-Oosten niet. Als er al een proces tot matiging op gang komt, duurt het nog zeker duizend jaar."
"De paus heeft volkomen gelijk", 00:00 7 oktober 2006, Geert Wilders in een interview met de Volkskrant

Ik zou geen enkele imam de hand schudden. Die haatzaaiers met hun anti-westerse retorieken mogen van mij allemaal dood.
Varreke | 09-06-06 | 16:12

Mijn god wat een middeleeuwer! Ik snap niet dat er anno nu nog van die mongolen zijn met oogkleppen op. Ik krijg echt koude rillingen van onbegrip als ik zo'n achterlijke zwetsert hoor prediken. Hoe de fuk kan iemand zoiets menen? Prof Barabas, flits deze meneer eens vlug terug naar vijftienhonderdnogwat!!
looprekje | 09-06-06 | 13:41