Tsunami van islamisering

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Iedereen is wel ergens bang voor. Onze Leider Geert is bang voor een tsunami van islamisering, maar Hij bedoelt natuurlijk de moslims. Het is nu eenmaal een feit dat de Islam "uitgedragen" wordt door mensen die we aanduiden als moslims. Zonder moslims is de Islam net zoiets als een olifant met vijf poten die kan vliegen: je hebt er geen last van. Namelijk.

Maar ja. Geef je ze een vinger, verlies je een hand. Golven van werkeloze buitenlandse moslims, die nooit meer weggaan en ons eruit naaien. Moslims die ons land overspoelen met straatterroristen, oude auto's, moskeeën, Turkse slagers, en besnorde vrouwen met kopvodden. Wanneer wordt de Sahara overgebracht? En de sharia natuurlijk! Geert wil dit allemaal tegengaan voordat het te laat is.Vroeger vertelde Fred Emmer zulke berichten en dan dacht ik al jongetje "gelukkig dat ik daar niet woon" maar nu zijn onze leiders volop bezig om die achterlijke barbaarse cultuur naar onze landen te brengen
Marc Raaimakers | 25-07-2018 18:12

Misschien moeten de christenen, joden, boeddhisten, hindoestanen en niet-gelovigen eens met elkaar afspreken om al die islamitische landen te bezetten en zich daar als een stel doorgedraaide bunzingen te gaan gedragen. Oog om oog, tand om tand. En niet te vergeten, fokken bij het leven om te waarborgen dat islamietjes nooit meer de meerderheid zullen hebben.
drekzooi | 20-07-18 | 16:51

Zo maar een gedachte; op de afgrijselijke jodenvervolging na, is de schade van de afgelopen dertig jaar veel groter dan die van de Tweede Wereldoorlog. Van de moffen, de NSB en de hele rambam waren we na vijf jaar verlost. Maar dit? Dit gaat nooit meer over.
getergde kaasboer | 31-01-13 | 16:48

zodadelijk zitten we hier onder de moslims en slafisten en dan is het te laat ,let maar op . en die stomme linkse kliek verkwanselt ons land. sto de islam en moslims nu het nog kan. stoppen met import en al die "gasten" eruit oprotten
llw | 20-04-12 | 10:41

Wij worden hier toch ook overstroomt met moslims.Zogenaamd allemaal op zoek naar het vrije westen maar als ze eenmaal binnen zijn ons verdoemen en bedrijgen dat wij het moslim standpunt niet in willen nemen.DAT vind ik pas gevaarlijk !!! En niet iemand die zegt wat zovelen denken,maar niet durven uit te spreken.
sillygirl, Zevenaar | 17:06 | 24.07.11

Dat komt door de aanstaande intocht van miljoenen Arabieren, die van de linkse partijen niet hoeven te werken, want werken is dwangarbeid. Dus ze komen allemaal naar Europa voor een vette uitkering.
bosbaan | 25-04-11 | 10:00

Nou en toch is geert WILDERS altijd beter want anders komt het hier straks vol met Moslims! Je kan er zeker goed naar luisteren als je begrijpt wat ik bedoel ebn daarom kan je verwachten tot al die linkse hier alleen maar buitenlanders willen hebben zeker! Dus ik stem toch wel op de PVV!!!
Lennaert | 15-02-11 | 13:09

Geert Wilders mag niet zeggen een tsunami van moslims maar een SP lid mag wel zeggen een tsunami van Polen. Wat is het verschil??
hou van holland, amsterdam | 11:12 | 12.02.11

2.) Deelt u de inschatting dat dit PvdA-lid met zijn opmerking over "een politicus" die spreekt van een "tsunami van moslims" refereert aan Geert Wilders, die in werkelijkheid heeft gesproken over een "tsunami van islamisering" – iets totaal anders?
Vragen van het lid Bosma (PVV) aan de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap over de uitlating van rector-magnificus Van der Heijden over een politicus die zou spreken over een tsunami van moslims, 12 februari 2010, ikregeer.nl

Een soort Iran worden we in elk geval als jullie linksen je zin krijgen en de massamigratie van moslims hier naar toe blijft doorgaan. En het gewone volk stemt ook op de SP. Die willen toch ook geen sharia, ook al is volgens hun leider iedere moslim hier welkom.
kwakje | 25-03-08 | 14:59

De demografische samenstelling van de bevolking is het grootste probleem van Nederland. Ik heb het over wat er naar Nederland komt en wat zich hier voortplant. Als je naar de cijfers kijkt en de ontwikkeling daarin* Moslims zullen van de grote steden naar het platteland trekken. We moeten de tsunami van de islamisering stoppen. Die raakt ons in ons hart, in onze identiteit, in onze cultuur. Als we ons niet verweren, zullen alle andere punten uit mijn programma voor niks blijken te zijn.
"De paus heeft volkomen gelijk", 00:00 7 oktober 2006, Geert Wilders in een interview met de Volkskrant