Eurabië

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Eurabië
De droom van de dhimmis van de Linkse Kerk, namelijk dat Europa voor 100% is geislamiseerd en wij worden bestuurd door een lesbische haatbaard uit Mekka.

Om Geert Wilders te citeren:

Door heel Europa vechten de multiculturalistische elites een totale oorlog uit tegen hun bevolkingen. Met als inzet de voortzetting van de massa-immigratie, uiteindelijk resulterend in een islamitisch Europa – een Europa zonder vrijheid: Eurabië.

Maar de islamitische heilstaat, wat is die waard, als iedereen die afwijkt voor gek wordt verklaard en gestenigd? Dag Sinterklaasfeest, dag Kerstfeest, dag Pasen en Pinksteren! Welkom Suikerfeest, Slachtofferfeest en welkom Dag van de Republiek, en vooral welkom Dag van de Overwinning! En die nadert al snel…

Het is dus volstrekt logisch dat de PVV zowel anti-Islam als anti-Europa is. Immers, de anti-Islam maatregelen zijn niet uitvoerbaar vanwege Europa! Dus om de anti-Islam maatregelen uitvoerbaar te maken, moet Nederland eerst uit de EU. Logisch? Logisch.
Nog even en heel Europa is een islamitische staat. Onze democratieën worden misbruikt door mensen die de democratieën om zeep willen helpen. Onze vrijheden worden misbruikt door mensen die ons onze vrijheden willen afpakken. KOM IN VERZET! #stopislam
Geert Wilders 4:20 PM 6 Apr 2018 via Twitter

Er moet toch langzaam iets gedaan worden aan die islamisering van Europa. Dat volk komt hier als gast, en moet zich aan onze waarden aanpassen, niet andersom. Laat ze lekker halal eten in hun woestijn.
Roestende Hond | 31-07-13 | 17:09

Het is niet Wilders die zich inzet voor Eurabië en daarmee een wereld creëert zonder perspectief. Onze kleinkinderen zullen een hel erven. Twee derde van de Nederlanders maakt zich zorgen over de Islam. Ik maak me zorgen over de één derde die zich geen zorgen maakt.
Janssen, Utrecht | 10:41 | 02.08.11

Nog een paar jaar, dan hebben wij hier een burgeroorlog en daarna is heel Europa "Moslimstaat". Helaas zal ik dan wel onthoofd worden met zo'n achternaam, in Spanje is er tenminste al een familie aan wie ik mij beter niet kan voorstellen...(zie elders in deze krant) En dan nog vinden "ze" het gek dat steeds meer mensen antimoslim worden...! Eens was dit een vrij land, met normen en waarden! Nu is het een zooitje en worden wij geterroriseerd!
Leon van der Ham, Wassenaar | 19:30 | 23.12.10

Beste mensen, emigreren en vluchten is niet de oplossing, verzet wel!Als heel Europa zich verzet tegen de islamisering van Europa, voordat we straks in eurabie leven, is er niets aan de hand. De regeringen zullen de burgers vanzelf gaan volgen. De toekomst hoeft niet beangstigend te zijn als er nog op tijd in gegrepen gaat worden. Mensen moeten niet gaan afwachten tot de regering ingrijpt, maar straks zelf in gaan grijpen, anders krijgen we weer 'wir haben es nicht gewusst'! Willen we dat!
danny, rotterdam | 15:22 | 23.12.10

Het lijkt er op dat EURABIE echt steeds meer gestalte krijgt. Mijn hart huilt.
Rico, Laarbeek | 13:52 | 14.10.10

Eurabië of Europa?
De massa-immigratie en de islamisering zijn rampzalig voor Europa en Nederland. De islamisering van Nederland en Europa moet worden gestopt. Daarom willen wij zelf uitmaken wie we nog toelaten. Het vetorecht over immigratie moet blijven. Baas in eigen huis. Er is genoeg islam in Nederland.
Partij voor de Vrijheid Verkiezingsprogramma Europees Parlement 2009

De politieke elite in Europa gedraagt zich als Chamberlain, en behaagt de mensen die in werkelijkheid niet behaagd willen worden, die niet willen assimileren, die alles willen doodmaken waar we voor staan.
Geert Wilders geïnterviewd door Glenn Beck (CNN), 25 september 2008

Die [politici] hebben lak aan de belangen van de Nederlandse burger en meewerken aan de transformatie van Nederland in Nederabië als provincie van de islamitische superstaat Eurabië.
Geert Wilders, 8 augustus 2007, Volkskrant