Lesbienne

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Lesbienne
Een vrouw die op andere vrouwen valt, in plaats van normaal gewoon op mannen.

Ons Soort Mensen vindt dit hartstikke gezellig, zolang het maar niet onze eigen dochter is. Lesbiennes die zijn geboren in een mannenlichaam, worden wel als volkomen normaal geaccepteerd. Bekende voorbeelden van lesbiennes zijn Barbara Barend, Claudia de Breij, en Marianne Weber. Nu we het toch over Claudia de Breij hebben: wat rechtvaardigt toch haar permanente aanwezigheid in al die VARA programma's?

Andere woorden voor vrouwelijke homoseksuelen in de dagelijkse spreektaal zijn beftekkel, janet, lesbo, (Keulse) pot, postzegellikker, schuurmeid, tapijtschraper.
Ja! Ik hou ook van een vrouw maar ik ben wel een man! Lijkt mij dus vrij normaal. Ik zou niet weten wat daar op tegen is.
Henk, Raalte | 11:29 | 05.08.11

ik heb tientallen jaren feest zalen verhuurd aan jan en alleman,de enige die mijn mannelijke obers(meeste homo..so what) niet toelieten was op de jaarlijkse lesbische feest avond,en dat ging op een zeer agressieve manier na twee keer was het persona non grata...tolerantie is theater
PJ, utrecht | 10:52 | 05.08.11

Vindt ik wel leuk wel 2 goed uitziende vrouwelijke vrouwen,en zeker als ze bi zijn.Niet van die halve kerels met kort haar sorry.
Rene, Eindhoven | 09:32 | 05.08.11

"Er staan twee vrouwen op het schilderij en het is erg homoseksueel", verklaarde Burns later bij de politie. "Ik probeerde het te pakken, omdat het verbrand moet worden. Ik ben van de CIA en ik heb een radio in mijn hoofd. Ik ga je doodmaken."
Susan J. Burns, feministe 2011-04-01