Venlo

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Het Limburg van Limburg. Venlo is een handels-, expeditie- en industriestad in het noordelijke deel van Limburg en tevens de geboortegrond van Geert. De stad is het centrum voor de wijde omgeving, alsmede koopcentrum voor het naburige Duitse Ruhrgebied en de conglomeratie van Parijs. Venlo is gelegen aan een bocht in de Maas en heeft een historisch centrum, al hebben linkse bommen tijdens de Tweede Wereldoorlog erg veel schade aangericht.

De beste kamerleden voor de PVV komen uit Venlo; de meeste zelfs uit de straat waar Geert vroeger buiten speelde.
Ik woon in Venlo en doe alleen maar boodschappen in Duitsland (denk er zelfs over om met pensioen in Duitsland te gaan wonen). Klantvriendelijk, kundig en goedkoper..... wat wil een Nederlander nog meer. Trekt de helft van Nederland (lijn Utrecht) bij Duitsland en West Nederland kan ook gaan shoppen in Duitsland. Ik moet nog even werken werken maar ben al aan het informeren hoe emigreren naar Duitsland precies allemaal inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken en dan Doeggggggg!
Willem1955 | 03-11-2016 | 16:28

Oh jawel, op doorreis was ik op station Venlo. Ik heb nog nooit zo'n armoedig oord gezien. Ik waande me opeens niet meer in Nederland, maar in een of ander Oostblok gebied. Zelfs de treinstellen zijn armoedig.
Baby Rasta | 09-01-11 | 23:30

Eens een Venlonaar altijd een Venlonaar: VVV Venlo blijft in de Eredivisie! Terecht en verdiend. Volgend jaar naar subtop moet kunnen!!
Geert Wilders 6:34 PM Apr 18th 2010 via Twitter for BlackBerry