Henk

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Henk is de man van Ingrid. Henk werkt keihard, minstens 10 uur per dag voor de baas, en daarnaast klust hij in het weekend zwart bij. Dat klussen moet wel, met deze hoge belastingtarieven. Naast het busje van de zaak heeft Henk net een nieuwe knalgele Seat met dikke velgen gekocht. Hij zit ook nog voor 28 jaar vast aan een woekerhypotheek van de DSB Bank, die hij dankzij de hypotheekrenteaftrek maar nét kan ophoesten.

Henk is niet geïnteresseerd in politiek maar de PVV spreekt hem wel aan. Vooral omdat Ingrid dat zegt. Met zijn maten spreekt hij over voetbal, haatbaarden, straatterroristen, en Oostblokkers. Zijn maatje op het werk is een gedreven man van Marokkaanse afkomst, maar die is een uitzondering op zijn soortgenoten. Thee drinkt Henk niet, bier van de Aldi smaakt veel beter. Liefst met wat te roken erbij.

Overigens vindt Henk het geen probleem om zijn Turkse buurman dood te slaan. Ingrid vindt het daarom een schande dat Henk voor zoiets als een echte crimineel in de gevangenis terechtkomt. Moslims mogen dit toch ook? Tja. Kleinigheidjes hou je toch…
Henk had een mooi land. Mo ook. Mo dreef naar het land van Henk. Met al zijn vrienden. Nu heeft Mo een mooi land, en Henk niet meer. Toch is Mo zielig. En Henk is het schuld.
Veepert | 12-08-21 | 21:26

De gekke Henkie van de EU, dat is wat we zijn.
sprietatoom | 20-07-20 | 13:13

Ik zag gisteren Henk van Ingrid nog op televisie....hij was niet blij.
Rob, Groningen | 07:29 | 24.06.11