Ingrid

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Ingrid is de vrouw van Henk. Ingrid heeft haar VMBO-studie afgerond en woont in Almere. Ze is helemaal Nederlands, maar zou ook uit Brabant of Limburg kunnen komen. Ze werkt twee dagen in de week en heeft thuis de broek aan. Dat werken doet ze om de kinderopvang en de auto te helpen betalen. De nieuwe plasma-TV en de IKEA-zithoek zijn gelukkig op afbetaling.

Hoewel ze niet dom is, heeft ze een beetje moeite met lezen, schrijven en begrijpen. Veel parels zijn van haar hand. Uiteraard heeft ze op Geert gestemd, want met buitenlanders heeft ze niets, hoewel ze laatst wel bij de Lidl een kassière met zo'n onderdrukkend hoofddoekje zag.

Ingrid is blond, heeft groenblauwe ogen en is ietsje te zwaar voor haar lengte. Ze heeft elk jaar een nieuwe mobiele telefoon. T9 heeft ze uitgezet, daar snapt ze niks van.
Het begint mij op te vallen dat sinds onze vrouwen achter het aanrecht vandaan zijn getrokken, de ellende pas goed is begonnen. Kant-en-klaarmaaltijden bij de super, te laat en te weinig kinderen en de vervrouwelijking van de maatschappij met alle gevolgen van dien. Migranten moeten worden geknuffeld, mantel der liefde bedekt alle schoonheidsfoutjes, emoties geven vrij baan aan zelfkastijding : wij zijn racisten. Dat pakken die moslims toch authentieker aan..
Tirade | 19-01-17 | 23:50

Als ik de reacties zo lees begint de propeganda tegen pvv al aardig in te slaan. Ik, ook al behoor ik niet tot de Ingrid groep, stem pvv. Ik zie niet in waarom een van die andere oplichters mijn stem verdiend.
wilna, Amstrdm | 19:25 | 03.07.12

Deze Ingrid snap niets van deze regering.Wat ik wel weet is dat ik als alleenstaand ouder 7 dagen per week werk en nog steeds niet rond kan komen.Waarschijnlijk moet ik zo hard werken omdat ik geen diploma's heb dus geen goed betaalde baan kan bekleden,maar ik ga elke dag met liefde na me werk draag netjes me belasting af kan met moeite rondkomen met 2 studerende kinderen.En nu wordt ik er een beetje moe van om mijn geld af te dragen aan de corrupte Eu en aan corrupte ontwikkelingshulp.Dus deze Ingrid stemt PVV
INGRID, Den Haag | 21:22 | 22.04.12

Ik word het een beetje zat om door diverse graaiers uitgemaakt te worden als een "Ingrid" die niet goed bij haar hoofd is en niet meer blij is met de PVV. Nou neem van mij aan dat deze hoogopgeleide Henk en Ingrid met de dag blijer worden van de PVV. Hulde dat zij de misstanden durven aanpakken. Dat er na het PGB nog maar vele maatregelen mogen volgen! Bravo!
Zielsblije, Ingrid | 20:57 | 23.06.11