Paul Rosenmöller

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Rosenmöller is het schoolvoorbeeld van een linkse zakkenvöller. Begonnen als vakbondsman was hij in de jaren '90 partijleider van de boomknuffelclub GroenLinks. Opgevolgd door Femkema. Paul's levensdoel is het ons soort mensen het zo moeilijk mogelijk te maken om een beetje plezier te hebben. Zo wou hij langere files, minder auto's, en dat er nóg meer geld ging naar ontwikkelingssamenwerking. En naar het milieu, natuurlijk.

Paultje Rozenwater is medeverantwoordelijk voor het demoniseren van Pim en zo ook indirect voor zijn dood.
Rozenmoller gaat graag naar gebieden met etnisch-religieuze brandhaarden, mensen interviewen die liever niet spreken over de problemen in hun land. De linkse mulikul is een tactiek van verdeel en heers. Importeer eerst een miljoen moslims, liefst meer, naar NL, ga dan gevallen van (vermeende) discriminatie door -uiteraard uisluitend - de autochtone bevolking opdissen - om vervolgens zelf als redder van de mensheid te kunnen figureren voor de draaiende camara's.
Oome Gijs | 21-06-11 | 17:59

Het hoogste doel voor typetjes als R'muller is de NL te veranderen in een 3e wereld land, waarna zij vervolgens lekker kunnen stoken tussen bevolkingsgroepen. Dat is nl. de enige manier voor linkse fanatici om aandacht te krijgen.
Oome Gijs | 21-06-11 | 17:27

Het geslepen voorbeeld hoe je binnen te lullen in onterechte aandacht. Herinner mij die Rozenluller nog als opruierig vakbondspikkie die arrebeiers in de haven staat te besodemieteren met loze voze praatjes. Het zelfde soort praatjes maakt ie later met koninklijk huis leden.Loos en voos.
Ratzing. | 21-06-11 | 12:46