Johan Cruyff

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Ooit de beste voetballer van de wereld, voormalig trainer, visionair, columnist in de beste krant van Nederland en voetbalgod. Speelde voor Ajax, Barcelona en Feyenoord. Deze man spreekt een taal die Henk begrijpt, maar waar Ingrid geen bal van snapt. Deze man heeft gewoon altijd gelijk. Bovendien speelde hij met rugnummer 14. QED.

Oordeel zelf. Dit zijn de belangrijkste uitspraken van Cruyff:

  1. Elk nadeel heb zijn voordeel.
  2. Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren.
  3. Het geeft niet als de tegenstander doelpunten maakt, zolang jij er maar eentje meer maakt.
  4. Je snapt het pas als je het begrijpt.
  5. Italianen kunnen niet van je winnen, maar je kunt wel van ze verliezen.
  6. De verdediging was geitenkaas.
  7. Un momento dado.
We zijn een zeurderig volk Nederlanders, Johan Cruijff is op voetbalgebied een absoluut GENIE, waarschijnlijk ongeevenaard op deze aardbol en hij is verantwoordelijk voor het Barcelona van nu, van de jaren 90 met alle successen en de Spaanse wereldtitel(!). Nog meer terug, hij is verantwoordelijk voor het Ajax eind jaren '80, spelers als van Basten, Bergkamp etc. en dus ook beetje verantwoordelijk voor Ajax successen begin-midden jaren '90. Het enige wat Nederlanders dan kunnen is ZEUREN en BETWERIG doen!
Nederlander, niethier | 19:15 | 24.10.11

Waar bemoeid die onbenul zich mee ? Hij gaat er bij ajax net zon grote rotzooi van maken als hij bij zijnkippenfarm in spanje heeft gedaanhóór . Dus weg net die figuur hij kon zelf aardig voetballen maar ook doordat hij goed medespelers han . Endat word vaak vergeten , hij is zeker niet echt verstandig in geld of bestuurs zaken en dus afvoeren als lid van de raad van comisarissen ! Want daar komt verstandelijk meer bij kijken als een leuk balletje te kunnen trappen hóór.
Richard, Nijmegen | 10:45 | 24.10.11

Laat Cruijff zijn gang gaan dan word de club kampioen ,er is nu éénmaal geen betere dan deze furtioos .
PVV 'r, uitgeest | 08:16 | 29.07.11