Categorie:Voetbal

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Vandaag geen Ajax voor mij maar een uiterst interessante FIFA summit in Istanbul met 15 landen uit de hele wereld. En velen in Nederland maar zeuren over de VAR terwijl de meesten hier niet eens geld hebben voor shirts en andere voetbal spullen.
Michael van Praag @MichaelvanPraag (Voetbalbobo, red.) 1:34 PM 13 Feb 2019 via Twitter

Vroegah waren de voetballers de zonen van de arbeiders, de arbeiders van nu zijn anderen dan vroegah. Nu dus veel ander volk uit de Rif in het NL elftal, gevolg verlies voor NL want de zonen van de echte NLse arbeiders zijn er niet meer op de voetbal. NL moet dus selecteren uit een andere groep en dat gaat fout! (Cultuurdingetje..!).Nu we dan opeens voor die RIF gasten zijn is mij een raadsel want ik ben er niet voor, wellicht dat we in de toekomst met robots kunnen spelen die steeds een beter trucje kunnen en dan winnen wij. Hier gaat het niet meer lukken met dat RIF volk, sorry! Arbeiders zijn er niet meer en dus goed voetbal volk ook niet. Ik denk er zo over.
AMX pri | 20-06-18 | 21:44

Mensen die feyenooit, pisvee of ajakkes zeggen verdienen minimaal een knieschot.
SamsonHuntsAlone | 27-07-12 | 11:26

k heb het al zo vaak gezegd tegen Johan Cruijf. NL kan niet voetballen. Het ontbreekt aan diplomatiek en strategie in het spel. NL-se voetbal is kinderlijk, naief, impulsief. Heeft geen visie, kent geen structuur. Kent geen diplomatiek. NL-se voetbal kenmerkt zich door impulsief gedrag: scoordertjes en aanvallertjes. Maar een team met diplomatiek en strategie staat nooit op het veld! Een team dat een tegenstander kan beheersen, behoudend, afdwingend, vasthoudend. Het NL-se teamwerk is altijd naief.
Jack Coroa, Amsterdam | 08:25 | 14.06.12

Feijenoord, Ajax,PSV en de rest van die zogenaamde "topclubs", allemaal gebakken lucht. Riciduul hoge salarissen, geen prestaties en absoluut geen enkele maatschappelijke verantwoording of noodzaak en als het door financieel wanbeleid daardoor weer eens moeilijk gaat, kan de samenleving er als vanouds weer voor opdraaien. Gewoon afschaffen.
harry, friesland | 16:39 | 14.08.11

Ajax is landskampioen geworden: gefeliciteerd Amsterdam!! Twente hele goede tweede! Nu nog duimen dat mijn eigen VVV-Venlo niet degradeert..
Geert Wilders 4:54 PM May 15th 2011 via Twitter for BlackBerry

Pagina’s in categorie "Voetbal"

Deze categorie bevat de volgende 9 pagina’s, van in totaal 9.