Hyves

Uit wakkerpedia
Versie door Monade (Overleg | bijdragen) op 12 sep 2016 om 18:33

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

Hyves is dé vriendenwebsite op het Nederlandse internet. In 2010 heeft de Telegraaf Hyves opgekocht. Dat is goed. De Telegraaf bezit nu WNL, GeenStijl en Hyves.

Hyves is nog steeds dé sosjol media van Wakker Nederland, en is daarom nog steeds veel meer toppie dan Facebook. Want op Hyves zitten heel gewone mensen.

Kijk maar naar de leden van pro-PVV Hyves. Mensen zoals u en ik. Ons soort mensen. Mensen die niet meer geloven in de linkse hobbies, van onze belastingcenten. Mensen die willen dat het tuig eens wordt aangepakt. Van ondernemers tot paardenmeisjes tot Prins Dino. Blonde mensen, maar ook heus donkere mensen. Eerlijke mensen. Henk, vooralsnog zonder Ingrid. Trotse Nederlanders. Mensen met een hobby. Mensen die zich laten tatoeëren (kan je 'm wat beter laten zien?), en die voor onze eigen cultuur gaan en dus eigenlijk geen Chinees kunnen. Jan de Weerman (u weet wel, van Meteo Emmen). Mensen die weten wat lekker is. Gertie, maar ook Arnhemsgewijs. Oh ja, Richard, Abdelkader: Cinny met d'r grote tieten (laat eens beter zien, Cin) is er ook. Eensgezinde mensen die allemaal van voetbal houden. Mensen die ook van alles om het voetbal heen houden. Gelukkig is de brandweer er bij (beter niet de couscous aan laten branden, luitjes!). En natuurlijk onze vrijwilligers, de local support crew als het ware. Overleden mensen mét referenties. Mensen die van duidelijke taal houden. Oh ja, Dieter heeft ook een tattoo (laat nou effe goed zien, joh, Dieter).

Ons soort mensen.

Op de PVV Hyves.

Dat zijn wij.
Ik heb echt een hekel aan social media gekregen sind ik de politie in mijn huis heb gehad door 1 of ander raar wijf op hyves die mijn berichtje verkeerd interperteerde. Bekijk het maar met al dat soort sites, ik ben toen direct genezen ervan. Special thanks to the police who tracked my adress with minimal info from an insane women.
Piet, Brielle | 19:26 | 06.06.12