Hans Wiegel

Uit wakkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

Hans Wiegel (Amsterdam, 16 juli 1641) is een Nederlands politicus en visionair van de VVD. Zijn bijnaam is het Orakel van Diever, omdat iedereen bij hem wijze raad kan inwinnen. Hij is voorzitter van de Zorgverzekeraars Nederland en bekleedt als hardwerkende Nederlander nog diverse andere (neven)functies. Wiegel wordt gerekend tot één van de slimste mensen op Aarde, en wordt vaak in één adem genoemd met Albert Einstein, Pim Fortuyn en Char.

Leven van Hans Wiegel[bewerken]

Zijn levensloop wordt terloops beschreven in het evangelie "De puinhopen van acht jaar Paars" van de Apostel Pim Fortuyn. Volgens die bron was Hans aanvankelijk actief als vervolger van de ontluikende geloofsgemeenschap "De Linkse Kerk", die na de dood van Hitler was ontstaan. Zelf maakt hij daar in een van zijn optredens in het programma "Business Class" ook melding van (aflevering 8.974). Hij maakte een carrièreswitch toen hij, op weg naar Diever om linksmensen te bestrijden, een visioen kreeg waarin God hem opriep om zich te melden in Venlo. Wiegel was daar samen met Hans Janmaat en Pim Fortuyn aanwezig bij de geboorte van Geert.

In het jaar 1981 zou Wiegel Minister van Financiën worden. Ondanks het feit dat tijdens zijn bewind de economie steeds verder in het slop raakte en de staatsschuld explodeerde, kan dit ministerschap worden gezien als het meest succesvolle ooit. Dat komt omdat de schuld van alles wat fout ging gemakkelijk in de schoenen van de Linkse Kerk geschoven kon worden. Met name de oppositieleider Joop den Uyl was hiervoor verantwoordelijk. Den Uyl had namelijk acht jaar ervoor door verkiezingsfraude het minister-presidentschap gekaapt en ons land in een rode gesubsidiëerde puinhoop veranderd. De problemen die Den Uyl toen had veroorzaakt zijn in 2010 nog steeds voelbaar, met name in onze portemonnee.

Wiegel verdween steeds kortstondig uit beeld, maar kwam steeds voor iedere verkiezingen weer terug om te laten weten dat hij beschikbaar was voor het ambt van Keizer der Nederlanden. Op de avond van 6 mei 2002 zou hij in Leeuwarden een ontmoeting hebben met de apostel Pim Fortuyn, die in Wiegel een geschikte president zag. Dit ging echter niet door, omdat eerder die dag Fortuyn in Hilversum werd vermoord in opdracht van de Linkse Kerk.

Op 22 november 2007 zei Wiegel dat volgens hem de VVD op zou moeten gaan in de PVV van Geert Wilders. Daarna droeg hij vreemd genoeg Rita Verdonk officieel voor als toekomstig President, maar hij bedoelde natuurlijk Geert.

Het Orakel van Diever is tegenwoordig te zien en te beluisteren bij WNL.

Zijn feestdag wordt 16 juli, zijn geboortedag.
Wiegel is rijp voor een bejaardenwoning die mede door zijn eigen volksverlakkende leugenachtige kutpartij zijn verdwenen
litebyte | 02-02-20 | 21:20

Ik zal nooit meer stemmen op de VVD, of Hans Wiegel moet lijsttrekker worden, die was tenminste oprecht. De VVD is en waardeloze partij geworden.
Oud VVD stemmer, Ede | 12:54 | 22.04.12